Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 327
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Днес купих, да го пробвам, откак е на ясла е с зачервено, маймунско дупе.
Дано помогне, че А-дерма на която се кланях ме предаде. Confused

# 166
  • Razgrad
Мисля да го пробвам,като свърши сегащният и крем Бочко.По хубав ли е от него?

# 167
Този крем го препоръчвам с  2 ръце  Peace Ние живеем в Англия и тук е доста известен този крем, тъй като си е английско производство. С дъщеричката го ползваме от раждането и против подсичане, та до сега. Става и за ранички, пъпки, слънчево изгаряне - просто е вълшебен. Майка ми след като ни идва на гости и го ползва за някаква раничка толкова го хареса, че ме караше все да й пращам от него  Peace

# 168
Съжалявам, че ще го кажа, според мен, кремът не става. Купих го заради добрите отзиви. Не знам какво чудо е, но след като го използвах един ден и дупето на бебка се обрина /преди това и нямаше нищо/. Тъй като не намерих от крема, който използвам се наложи да продължа с мазането и на следващия ден и ситуацията се влоши. Дупето и се оправи веднага след като се върнах на на предишния вариант. Не съм доволна!  Crossing Arms Няма чудеса! Naughty
Да не би детето да е реагирало на някоя от активните съставки? Това, че при вас има отрицателен ефект, не означава че е боклук крема. Всичките добри отзиви не са случайни.  Peace

# 169
Еми и при нас не помогна.

От родилното ни изписаха с леко подсечено дупе, веднага почнах с този крем, тъй като знаех от тук отзивите - ужасно се влошихме, надали е от крема, но просто НЕ ПОМОГНА ИЗОБЩО!
Няма такова нещо като крем-чудо или универсално средство...различните кожи реагират различно на един и същи препарат.

# 170
Съжалявам, че ще го кажа, според мен, кремът не става. Купих го заради добрите отзиви. Не знам какво чудо е, но след като го използвах един ден и дупето на бебка се обрина /преди това и нямаше нищо/. Тъй като не намерих от крема, който използвам се наложи да продължа с мазането и на следващия ден и ситуацията се влоши. Дупето и се оправи веднага след като се върнах на на предишния вариант. Не съм доволна!  Crossing Arms Няма чудеса! Naughty
Да не би детето да е реагирало на някоя от активните съставки? Това, че при вас има отрицателен ефект, не означава че е боклук крема. Всичките добри отзиви не са случайни.  Peace

Не съм споменала никъде думата боклук, просто казвам, че не е чудо! Реално погледнато за всички медикаменти има и добри и лоши отзиви, трябва ли на тази база да ги обявяваме за чудеса или боклуци? Справедливостта изисква, да се кажат всички мнения, добри или лоши. При нас подейства така и пак казвам, не съм доволна!  Peace

# 171
не струва за нищо тоя крем

# 172
Много добре му понася на малкия този крем. В началото започнахме с Бочко и Бюбхен и беше подсечен като маймунче няколко дни. Щом сменихме крема със Судокрем, за ден-два се оправиха нещата и оттогава сме само с него, и докато му понася добре не смятам да експериментирам с друго.

# 173
Докато бях бременна купих доста кремове за подсичане, а приятелка ми донесе един Судокрем от Англия и ми го препоръча много. Судокрема и действа добре и много бързо и се оправя зачервеното дупе, но и от други кремове съм доволна.

# 174
И при  нас подейства за два дена!Много съм доволна беше  с ужасно червено  дупе в родилното.Сега се оправи!

# 175
  • Пловдив
Това дали ще подейства даден крем или не зависи не от марката му, а от кожата на бебето. За моето бебе този крем е  добър.

# 176
В началото синът ми се изрина от памперсите на Памперс и се подсече. Взех от този крем, защото бях чула добри неща за него. Обаче на нас не ни помогна, а ни помогна едно друго значително по-евтино и по-обикновено кремче ConfusedВсе пак кожата на бебетата е различна - на едни им помага, а на други- не!

# 177
  • BG
Ползвах за подсичане крема,но изобщо не съм доволна.Дупето на детето се изрина в такива пъпки,че оправия нямаше.

# 178
  • до една звездичка
Не съм впечатлена от този крем. Naughty
Опитах "чудодейното" му действие веднъж, когато имахме сериозен проблем, свързан с подсичане. Ефектът беше 0!
А да си плескам детето превантивно, при всяко миене, за да "действал като бариера между урината и мокрия памперс" и прочее инструкции, които ги пише, просто няма как да стане.

# 179
И аз не съм впечатлена от него. Купувах го от Англия. Но нещо не спасява положението при нас.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт