Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 324
  • 233
  •   2
Отговори
# 180
да добър може да е но на нас не ни помогна.ние се оправихме от  крема на мустела.аз съм много доволна и само него ползвам а имам какви ли не крем чета

# 181
хубав е,но пък чудо не е Mr. Green

# 182
От както се е родил само с такъв крем се  мажем против подсичане, няма грешка. Peace

# 183
На нас не ни действа като чудо. Mr. Green

# 184
Не съм го ползвала,но съм го виждала и чувала.Ползвала съм крема на Мустела за дупе.Странно ми стана от заглавието,че "......вече и в България newsm78"Аз си мислех,че от много години го има на българския пазар.Е,тя и темата е доста старичка,де-от октомври 2008г.Значи съм била в заблуда за този крем "чудо" Crazy

# 185
Ползвала съм крема и даже мисля да си взема отново.Много е икономичен.Предния път с голямата опаковка изкарах около 4-5 месеца. Но наистина чак чудо не е.За подсичането не ни помогна и личната ни изписа някакво кремче което забъркаха в аптеката.От него за един ден и мина всичко.

# 186
  • София
Доволна съм от крема, но не бих го нарекла икономичен.

# 187
Купих крема отдавна ама сега разбирам че е чудо  Crossing Arms
Доволна съм, помага  Party

# 188
Ползвам го само когато има зачервяване или някакви пъпчици,иначе ползвам на мустела крема.
 Не съм съгласна ,че е чак "чудо".

# 189
Ползвам го от един месец и ми си струва доста икономичен, дотогава ползвахме само на Себамед кремчето, ама хич,не ми излизаше на сметка, една тубичка свършваше за един месец!

# 190
И аз съм много доволна от този крем. Peace За мен е икономичен.

# 191
Кремът е хубав, но чак пък да е чудо! На Мустела кремът е по-хубав, поне на нас така ни действа.

# 192
Крема е хубав,но чак пък чудо.Пробвала съм го но ефекта беше нулев.

# 193
За съжалене Судокрем не успя да се справи нито профилатично, нито като последваща мряка при  борба с подсичането при моята дъщеричка. Подарих кремчето на приятелка, която все пак отбеляза, че *няма по-добър от него*.

# 194
Аз съм доволна много!

Общи условия

Активация на акаунт