Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Форумът съдържа различни мнения за козметични продукти и техните ефекти върху кожата. Някои потребители споделят положителен опит с продуктите на "Ив Роше", особено когато става въпрос за проблемна кожа, докато други обсъждат използването на бадемово масло за суха кожа. Освен това някои хора се интересуват от шафран и колаген като потенциални средства за предотвратяване на бръчки.
-
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
-
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
-
Какви са мненията за филми и културни интереси във форума?
-
Как мога да намеря египетски молитви, които съм чувал в таксита?

. ВСЕКИ път, когато излизаме с някой негов мизерен колега (винаги мъж) той плаща сметката като поп и винаги я поема. Хората, които харесва са странни, много различни от него самия и не се харесват на обкръжението ми. Бих ги описала като слаби - непривлекателна външност, лошо облечени, живеещи у родителите си и без жена в живота си ( съпруга, гадже даже бройка). Естествено, че никъде не искам да ида с него.
? Аз се притеснявам ужасно, а таткото нехае. Майка се съмнява, че единия тестис е асансьорен.

Тъкмо се бях засилила да копирам поста на Ал Яшби: "Вчера получих СМС от Свеър че е родила момче Яхия - 3700 гр. Молим Бог да и даде сила и бързо възстановяване, амин.Ето как името Яхия стана много популярно напоследък"
да ти е жив и здрав наследникът!

предвид че все имаш претенции за кой имал паролата и кой не