Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 884
  • 406
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета,
От скоро чета темата ви и бих искала да помоля за съвет, тъй като виждам,че разбирате от поддържане на косата.
Косата ми е склоннна да се омазнява в корените, но по дължините е суха тъй като имам кичури. След обстойно разглеждане на тази и на темата за професионалните продукти се спрях на шампоанът на L'oreal Prof - Sebo Control и на маската Intense Repair. Мислите ли, че за подобен вид коса комбинацията е удачна? И ако не можете ли да ми предложите някакви подходящи продукти. Благодаря предварително!
И поздравления за вашите коси - изглеждат страхотно!

# 16
♥ мис арк ♥  аз си признах 2 пъти само до май месец.
П.С Много си забавна искренно ме разсмя с емотиконите Joy Joy Joy

# 17
3см, ама аз харесвам разликата встрани...уау Shocked
Идеална е на 2-рата снимка, докато на първата...изглежда доста "изтънена" филирана
Чудесна коса имаш icyangel  bouquet

# 18
Linn, комбинацията ми звучи добре. Аз имам огромно доверие на професионалните лореалски продукти. Честно да си кажа шампоанът ми се струва малко крайна мярка. Да не ти дойде силен. Thinking

icyangel, ето ти още два емотикона. Надявам се и те да ти харесат: Joy Hug

smile3553 bambam

Но ако си решила бавно да махаш филираното, простена да ти е ножицата... bishop

# 19
♥ мис арк ♥ и аз се чудя дали няма да ми е силен и просто ми е много трудно да си открия точния шампоан. Сещаш ли се за някой по-подходящ за случая? Благодаря отново   bouquet

# 20
♥ мис арк ♥  еха позна !
Да си ни жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 21
Да се запиша и аз в темата със снимков материал. Това е след подстрижката от събота:
http://i178.photobucket.com/albums/w257/anastangel/Hair/DSC00934.jpg

мис арк ♥, може да добавиш към албумчето.  Hug

# 22
♥ мис арк ♥ и аз се чудя дали няма да ми е силен и просто ми е много трудно да си открия точния шампоан. Сещаш ли се за някой по-подходящ за случая? Благодаря отново   bouquet

Може би някой за нормална коса. Аз лично така бих направила. Grinning Защото според мен, а и не само аз мисля така, продуктите, предназначени за мазна коса изсушават скалпа и той, за да компенсира, се омазнява още повече. Та затова си мисля да е за нормална коса. Flutter
Но не мога да предложа конкретен ако държиш да е пак на Л`Ореал. Иначе за други марки- има таблица в първия пост на темата, разгледай я, пък може да си харесаш нещо. Hug

За да не си играете на копи- пейст,  пропускайте сърчицата и ми пишете ник-а както преди.  Joy

anastangelcheShocked какъв цвят. Какъв блЮсък. Shocked

# 23
♥ мис арк ♥ благодаря за съвета. Мисля да го послушам и пак ще прегледам табличката.
Сърчицата са cute  Hug

# 24
anastangelche имаш невероятен блясък Shocked  bouquet

# 25
Маскирах се и лягам да спя. anastangelche страхотен блясък аз никога май не съм имала подобен - красота си направо  Flutter Пак сложих мед, а мис арк точно в друга тема пишеше именно за сухотата която носи той. При мен има такъв момент също ама пак сложих по инерция, следващия път ще го изключа от менюто за косата да видим как ще е. Лека нощ на всички  Hug

# 26
 Blush Blush  Благодарско, момичета.  Blush Blush

Сега и на дължина щеше да е дръпнала косата ми, ако не беше фризьорката с филиращата ножица.  Joy Вече намерих добър фризьор и се надявам след няколко месеца и дължината да е повече.  Praynig Защото откакто почнах маската покрай една и съща дължина се въртя, а стана година вече. Tired

# 27
хайде и аз в темата  Grinning
 icyangel , anastangelche
страхотни коси   bouquet

# 28
icyangel , anastangelche
страхотни коси   bouquet
и аз така казвам!  Hug
anastangelche, наистина изглежда много жизнена.
Обаче като гледам вашите коси, са много гладки някак на вид. А моята, въпреки че всеки път слагам маска, стои разрошена, горния й слой е пълен с криви стърчащи косъмчета.

# 29
Моята е гладка заради пресата. Тя ми изглажда така косъма.  Mr. Green Аз също имам такива стърчащи косъмчета.

Сдобих се с нов сешоар, който има дифузер. Много хубаво ми се оформят къдричките с него.  Heart Eyes Може да зарежа пресата за определено време, въпреки, че съм пристрастена към нея.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт