ЮНИ още е далече, но нетърпеливо чакаме своето човече! Тема №2

• 13 154
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Радвам се за теб optimist4e Hug

# 196
     alert   Момичета, смених паролата за албумчето, от съображения за сигурност!!Всякакви хора, четат в този форум, пък все пак тук си показваме най-скъпоценното нещо! Паролата на лични! alert

# 197
Здравейте момичета wavey
За осигуровките и аз ще си доплащам но,няма как.Аз за сега съм добре с леко гадене но само толкова Praynig
Относно килограмите не съм мръднала но пък вече трудно си закопчавам дънките Wink и мисля Ноември вече да си купя едни дънки за бременни  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 198
Добро утро на всички, които са онлайн и тези които ще дойзат по-късно!!!

Пожелавам днес "гадене и повръщанее " да нямааа!  eat похапвайте си каквото ви се хапва.....
Аз след малко съм на консултация и нямам търпение да отида, но още съм в офиса да организирвам работата  atwork

# 199
Здравейте и от мен  Peace

И аз като повечето ще се осигурявам на по-висока заплата от ноември , та да видим колко майчинство/болнични / ще ни дава държавата , че като говоря с майчетата около мен , не могат да им хванат края , НОИ превежда на няколко пъти по различни суми , естествено има и забавяне  #2gunfire  , като при всички болнични .... ама какво да се прави  Tired

Аз засега съм си същата на килограми , само загатвам за коремче Wink , но тъй като преди бременността бях свалила 10 кг , сега ще имам дрехи които ще мога да нося поне до 5-тия месец Wink

Едно момиче , не е ли рано за такава гимнастика , док какво казва  newsm78 тя не е ли за по-напреднали бременни

# 200
Здравейте моми4ета,
аз също се осигорявам с доплащане и то соста соидно заплащане доплащам по 600 лв на месец Confusedкоето си е доста и ако наистина е както казвате ,чя бавят майчинските това е ужасно!Все пак всички го правим за да се чустваме по сигурни, аааааааааа и това 4е всеки месец изсплащат различни суми ?не е възможно според мен как така ги изс4исляват нали си плащаме 6 месеца еднакави осигуровки?

Сега да ви се оплача Cry
цяла нош не съм спала беше ми  Cry Cryтолкова лошо 4ак към 5 заспах!
Чувствам се адски подута , пръстите на ръцете ми  лицето ми са видимо подпухнали,
казаха ми, че това след 3 месец ще сърши!Даноооооооооо!
Лек и усмихнат ден на вси4ки сладурани  мами Hug

# 201
Здравейте и от мен.
Боли ме гърло и днес сутринта направо не можех да си кажа името.Сега смуча прополки и си разтварям по един Калций с вит.С.Ако има те някакви предложения за кашлещи ,моля за помощ.
И аз ще се осигурявам на по-висока заплата от октомври,досега осигуровките са ми почти на минимума,очаквам термина ми да е за началото на юни.
Много ми се спи и от време на време ми се догажда.
Beatriks ,не се притеснявай за подуването,ще отмине.С миналата бременност накарах мъжа ми в 2 ч. посреднощ да ми среже пръстените,имах чувството,че се врязват в пръстите ми.

# 202
Добър ден и от мен!
На мен продължава да ми се гади и имам един метален вкус в устата..ужасно..снощи милото яде мусака, а аз без малко да отида в другата стая - толкова лошо ми миришеше тая мусака - имам чувството, че няма да кусам до края..

# 203
  • Стара Загора
Мацки, някоя от вас има ли киселини?? Мен от вчера ме хванаха, и не ме пускат.. Ужасно е. Не знам какво да ям или пия за да ги намаля Sad Споделете вие как се спасявате от тях, ако имате де

# 204
Хей да споделя с Вас - бяхме на прегледче и всичко е ок с нас! Simple Smile зарадвах се много. Доки ми даде снимка на бебо - 9,4 мм е самото то и съм в 8 г.с.

Каза, че гаденето ще отмине до към 3 месец.
tаnka80 - нормално е вкусовете ни да се променят и да харесваме неща, които например до сега не сме обичали  Laughing
За всички които им е многооо лошо - не мен доки ми препоръча едни хапченца - хр. добвка - ЕМИЛ - смучащи! ако някои иска да опита, по хубаво е и след някъква консултация...знам ли!

Naughty пазете се от грипове и настинки!!! Виждам че някои мами се оплакват....

# 205
Здравейте и от мен Hug
Аз също ще се осигурявам на по висока заплата. Казаха ми , че през тези 6 месеца на по високо осигуряване, не трябва да имаш болнични през това време. Незнам до колко е вярно. Аз все още не съм споделила на работа,ще изчакам още малко.
Относно гаденето, мен от вчера ме е хванало и ме държи от сутрин до вечер, нищо не помага. Незнам как ще готвя, само като си помисля и си представя нещо готвено и миризмата му ми става ужасно зле. Мъжо ще минава на диета или ще го изпращам да хапва при  мама Mr. Green

Гушки на всички  Hug Hug

# 206
Шарки,много хубаво ,че при вас всичко е наред Hug,нямам търпение да идва 4.11.,че съм на преглед,да видя и нашето човече колко е пораснало.
За киселините предния път вземах Стопацид или си мисля, че беше това newsm78.
И на мен ми казаха,че не е хубаво да се взема болничен.

# 207
Добър ден и от мен на всички коремчета  Hug
Честита двойна радост на всички майчета,очакващи близначета.Добре дошли и на новите ни попълнения   bouquet                   
И аз вече не знам как да се справям с неприятния вкус в устата ми.Ужасно е  Sick Постоянно хапвам по нещо,за да го премахна,но точно 15-20мин. по-късно пак се появява.А и това доспиване.........Едва си държа очите отворени.Вечер заспивам най-късно в 22ч.Моята малка принцеска се разболя.Цяла нощ не съм спала.Постоянно се отвиваше,аз постоянно я завивах........
Но се успокоявам с мисълта,че дните направо летят и след още и някоя друга седмица вече няма да се оплакваме от гадене и други неразположения,а ще вписваме само положитени емоции  newsm44

# 208
Здравейте и от мен, майчета. И при мен продължава ужасното гадене, смятам да пробвам с натриев цитрат сироп и ако намеря тези бонбони Емил, пък да видим дали ще има полза, че с Вомитус  хийл нямаше особена разлика. Някой беше писал, че много му се гади от пастата за зъби, аз ползвам хомеопатичната с аромат на грейпфрут и  не е неприятна, но сапуни и шампоани не понасям, ако някой се сеща за поносим сапун без дразнещ аромат ще му бъда много благодарна.
Честито на всички майчета, които са чули сърчицата на бебчетата, много се радвам за мамите очакващи две бебешорчета!!!
Утре сме на преглед, дано да ви зарадвам и аз с хубави новини!

# 209
Здравейте на всички. От доста време насам чета вашите коментари, но едва днес се регистрирах. Искам да се присъединя към чакащите бебе през юни. Определиха термина ми за 26 юни. Леко бременеене на всички бъдещи мами.

Общи условия

Активация на акаунт