Така де, да не го обръщаме на кърмачески тук. Смятам просто да не я оставям за повече от 4 часа и мисля, че няма да има проблеми.

Притеснение винаги ще има, но сега трябва да се съобразя с педагогичесите изисквания. Просто винаги се притеснявам преди изпит.
бях забравила да се представя, уча приложни медии в ТУ на едно източно-германско градче. На финала съм, още се мъдря как точно да си формулирам темата на дипломната работа. Реших да разнища интернет-търсачките, но...засега само чета книжлета по въпроса. Добре, че професорът не дава зор, то и той си има достатъчно работа, че да мисли само за мен. 
Тогава живеехме в Търново и въобще не си помислях за друга алтернатива. Приеха ме там социални дейности и още преди да си заверя документите, се преместихме в Шумен, че мъжа ми си намери по-хубава работа. Две години пътувах Търново-Шумен, като преди това минавах през София, за да оставя малкия на майка ми. Беше красота и прелест. В края на втората година се преместихме във Варна и вече пътуването до Търново стана твърде сложно. Подадох молба за преместване и ме приеха в СУ, където ме върнаха пак във втори курс, защото програмите с ВТУ много се разминават. Чак след като завърших първия семестър разбрах, че в СУ, Социалните дейности са 5 (!) години. Но нямаше как. Така бях в София при майка ми и водех детето на детска, преди да отида на лекции. Така вече минаха две години и сега съм 4ти курс. Това лято родих втория си син и сега ходя с двете деца при мама. Естествено, на очните тази есен не можах да присъствам заради кърменето, но съм твърдо решила на януарските да бъда по няколко часа, щото малкия ще е на 6 м и ще почнем със захранването.
Успях да си взема практичния изпит!
Благодаря за палцестискането.
Такива нерви ме тресяха този път, че не е истина. Дори сега ме държи адреналина в напрежение и не можах да се отпусна да заспя. Все пак ще пробвам да полежа малко.

Препоръчани теми