Отговори
# 210
Уф,аз пък днес ходих до университета,а то се оказа,че било неучебен ен.Никъде не пишеше и така цяла сутрин чаках преподавателя.Да не говорим за безнзин,за загубеното време на майка ми и още купища ангажирани хора....

# 211
Е, това си е неприятна случка. Хм, изненадана съм, че вчера и днес са неучебни дни за университетие. Миналата година май учихме...или е било събота и неделя ли  Thinking

# 212
Здравейте момичета...честит празник на патерици...аз тая година го пропуснах, че с тоя тумбак няма къде да ходя...но както и да е...пожелавам на всички да не се налага да го празнуваме още дълго...да си вземем изпитите на време, пък после да сме от бившите студенти...

аз нещо се замислих ще се справя ли другия семестър с ученето и лекциите...тоя не съм стъпила в унито, пък като се роди принцесата въобще не се виждам...ама ще запиша, щото поне ще мога да взема някой и друг изпит...

иначе при нас януарките бебевалежа започна, та аз и затова съм се стреснала...още ми е рано, но др седмица влизам в деветия и дет се вика всеки ден може да е ДЕНЯТ...

айде хубав и ползотворен ден на всички, аз сядам да пиша...

# 213
lorini, трудно ще ти е, но ако и сега се справяш без да ходиш и тогава би трябвало да успееш някак. Аз два семестъра изкарах бременна, но си ходех на повечето неща. Сега вече почти не ходя, всяко отиване ми е голяма мъка. Но и малко ми остана, та се надявам да избутам някак.

# 214
И аз се присъединявам към Бухтичка.С корем ми се струваше много трудно да ходя на лекции (особено като бях в деветия месец лятото),но с бебе се оказа бая по-трудно.Добре,че мъжа ми каза :"няма да отлагаш-сега ще е",та аз окрилена от подкрепата му дори не се замислих колко е трудно.Стресът е много,но пък удоволствието да отидеп на изпит никога не е било по-голямо-знаеш колко точно си по-близо до мечтаната диплома,а и малко свеж академичен въздух без бебето идва добре.Все пак най-трудното като че идва от нуждата от прекалено добра организация и да си правиш нещата все по-рано отпреди.На мен (и до сега) много ми тежи,че когато съм най-много изморена детето няма ни най-малка нужда от сън.Случвало ми се е да подремвам докато тя си играе. Embarassed
Но пък....ще имаш голямо дете и ще бъдеш млада майка с добро образование и работа.А и ще пропуснеш момента със затъпяването вкъщи. Joy

Днес в университета имаше плашещ некролог на убитият студент по медицина.На него пишеше :" Ти може да си следващия"...Направо се шашнах.Цял ден мисля само за това.

Между другото-получих стипендия (социална за дете над година-95 лв).Даже онзи ден я изтеглих и като нямам майчинство накупих подаръци от нея.Сега да видим дали ще останат пари от семейния бюджет,за да си изкарам таблата за презентацията на дипломния си проект. Confused

# 215
 И на мен ми е тъпо за убития колега Sad ...
Да ви се оплача -  имам изпити на 18, 19 и 20-ти...   Мисля, че няма нужда да коментирам...

# 216
И на мен ми е тъпо за убития колега Sad ...
Да ви се оплача -  имам изпити на 18, 19 и 20-ти...   Мисля, че няма нужда да коментирам...

Те така както са го подкарали , можело и до 31 .декември да ви нацапкат всеки ден изпити Joy Joy Joy

После ще трябва да си направиш една дълга и ползотворна релаксация . Оф , аз добре си пиша , обаче съм наникъде с изпитите .Понеже бяхме с малката в болница и изтървах две дати , сега трябва да се подготвям и да ходя да си търся преподавателите сама  , като и сама ще се явявам на изпити.........ай ай ай 

# 217
Ами те после продължават на 12-ти януари изпитите...нали сме с по 7-8 на семестър...
Лятото изтървах така 3 дати, бях с малката в болницата, но после се явих с други хора на ликвидации и перманентни. Не вярвам да си сама.

# 218
Не страдайте-аз на 12ти трябва да си предам дипломната работа за рецензия,което значи,че празник (за поредна година) няма да видя.Е,при вас е кофти,щото учите за всеки изпит и тамън сте минали един-сядате за друг,ама после ще ви е сладко,докато на мен ще ми е горчиво-с дипломата в ръка и накъде сега? Wink

# 219
с дипломата в ръка и накъде сега? Wink

а не е така-въпрос на късмет...моята диплома от 1то висше така си седи в шкафа....т.е....дано мине всичко успешно при теб и си намериш добра работа!

# 220
Ми то късмета е в това,че има много работа,а не колко работа по дипломите си намираме.Важното е човек да е щастлив.Аз така си избирах професията-да ми дставя удоволствие дори когато ми тежи. Grinning
Иначе моята амбиция е да си "изработя" пълни проектанстки права и да работа от вкъщи-тогава вече ще имам голям късмет ако си намирам клиенти и мога да си бъда близо до децата (смятам да не се ограничавам до едно). Wink

# 221
Здравейте момичета чухте ли това по бтв новините?
"Депутатите решиха още майките, които са редовни студентки, да получават месечна помощ в размер на минималната работна заплата, независимо какви доходи имат.  Помощите за близнаци ще се изплащат до 2 години - за всяко дете по 100 лв"

# 222
Прочетох го в сайта на бтв и тъкмо за това влизам да видя някой знае ли нещо. Между другото има писах с надеждата да ми отговорят...
Интересно ми стана и за детските градини понеже както се вижда от лентичката наближаваме 3г...

# 223
и аз затова влизам... ако някой зане нещо да пише...аз ще раждам скоро и това силно ме интересува...на мен майка ми ми каза, че е чула подобно нещо...и сега какво...от къде ще ги получавам тези пари  и как...някой ако знае... Hug Hug Hug

# 224
  bouquet  bouquet  bouquet
Браво!Много се радвам.От кога влиза в сила?

Общи условия

Активация на акаунт