Кодове за Ла Редут 15

• 35 300
  • 455
  •   1
Отговори
# 270
аз искам да попитам какво успявате да намалите с кодовете за полареното сако?Аз опитвам с доста неща от новата колекция ,които са ненамалени и не ми ги намаля  Tired

Аз имам в кошницата чаршафи , олекотената завивка от 15,90 , един пуловер от дамското - всичко Ненамалено и ми дава и намаление -15евро и БД , но сумата задължително трябва да е мин. 29 евро  НЕнамалени артикули

# 271
  • Бургас
аз искам да попитам какво успявате да намалите с кодовете за полареното сако?Аз опитвам с доста неща от новата колекция ,които са ненамалени и не ми ги намаля  Tired

Аз имам в кошницата чаршафи , олекотената завивка от 15,90 , един пуловер от дамското - всичко Ненамалено и ми дава и намаление -15евро и БД , но сумата задължително трябва да е мин. 29 евро  НЕнамалени артикули
Мда "загряхме"   Embarassed стана и при мен , НО когато нямам НИЩО намалено в кошницата(независимо колко е голяма сумата на ненамалените).

# 272

Мда "загряхме"   Embarassed стана и при мен , НО когато нямам НИЩО намалено в кошницата(независимо колко е голяма сумата на ненамалените).

Аз имам и намалени ,намалят се и те ,но от първоначалната им цена 

# 273
  • Разпиляна във въображението
И аз получих кода и сега се чудя как да го оползотворя.

# 274
  • София
Момичета, според Вас има ли вероятност да се появи наличност на полареното сако 38/40 до изтичането на офертата /22.11 в моя случай/? Чудя се дали да изчакам или да поръчам по-голямо, което после да замине в Продавалника ... а много ми се искаше това сако. Ако някой получи излишно 38/40 и е склонен на размяна с друг подарък нека пише на лични.

# 275
  • София
И аз днес получих кодовете за полареното сако:
Ето ги
38/40-36474/не работи/
42/44-36501
46/48-36528

Имам в кошницата 2 боря от този лот момчешки джинси
Намаля си ги с 15 евро и дава БД Laughing.
Намаля също и този лот.

# 276
Тези могат ли да се намаля поне малко или някакъв код за БД :
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … tegoryid=48250206
Chaussures de sport PORSCHE DESIGN S2 adidas

# 277
  • Пловдив
Тези могат ли да се намаля поне малко или някакъв код за БД :
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … tegoryid=48250206
Chaussures de sport PORSCHE DESIGN S2 adidas
немогат.....от този сектор-Албанците  Mr. Green не можеш да намалиш неща.......
Виж на първа страница има много кодове,пробвай,може да ти се хване някой......
И момичета,аз когато имам време винаги отговарям,но отново ще помоля нека уважаваме труда на съфорумките ни ,които така добре подготвят първите постове на темите,а ние да ги четем все пак  Naughty

# 278
  • Пловдив
lucyakar, преди малко им писах на редутци  Peace
Ще видим какво ще ми отговорят, дали е грешка и ще ми валидират кошницата или да си пускам голям номер на сакото Mr. Green

# 279
  • София
Ето един код от фактура...не го видях на първа страница, извинявам се ако го има вече...
77771 -30% votre article meuble & deco prefere A/H 2008/09
- 30% toute votre commande textile A/H 2008/09

# 280
  • Beyond the Frontiers
На мен пък ми пуска полареното сако номер 38/40, никакъв проблем, налично е , намаля си кода 33073. Само един проблем има- пари няма в картата  Cry пред заплата е така Embarassed Да видим до сряда дали още ще го има. Иначе подаръци много ще правя - най-вече на свекървата./само на нея стават/

# 281
  • морето и сините вълни :)
Момичета,много ви моля тези който имат прахосмукачката и фотоапарата с референтните номера ако може да ми дадете линковете им Praynig Praynig Praynig Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 282
Извинявам се, обърках темата

# 283
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета,много ви моля тези който имат прахосмукачката и фотоапарата с референтните номера ако може да ми дадете линковете им Praynig Praynig Praynig Praynig
Благодаря предварително  bouquet
Ами те нямат линкове Rolling Eyes,поръчват се по референтен номер Peace

# 284
  • морето и сините вълни :)
Така ли ShockedАаа добре отивам тогава да чета JoyДа си науча урока Sick

Общи условия

Активация на акаунт