Кодове за Ла Редут 15

• 35 309
  • 455
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
Ако нямате някоя примамлива оферта и се оглеждате за хубав подарък, искам да препоръчам тези чаши за кафе, огромни са, много са сладки, стават за микровълнова. Възхитена съм, много им се радвам и вече пия трето кафе само за да ги въртя измежду пръстите си, но се спирам, че ми треперят ръцете вече. Може би ще мина на чай  Grinning

Code : 74780
30% sur 1er article et 25% sur le reste de la commande
Не мога да ги снимам сега, че апарата не е при мен, но ще го направя при първа възможност.

# 256
Момичета за тази чанта ли става въпрос 41912 - sac noir Borsa nera . Че много ми хареса на снимкита, ако е тя да я мятам! Mr. Green

# 257
Момичета за тази чанта ли става въпрос 41912 - sac noir Borsa nera . Че много ми хареса на снимкита, ако е тя да я мятам! Mr. Green

Тази, за която пишеш не знам каква е... Тази, на която сложих реална снимка по-горе съм написала с кой код я поръчах. Прочети поста ми.  Wink

# 258
  • София
Да предупредя за тези юргани от първа страница с код 36765 и 36773
В един френски сайт не са добри отзивите за тях ето какво излиза с преводача:

Днес са получили юрган. че е тъмно сиво и леко сива! не е розово. Шокиран
Пазете се, но това е малка! Какво лице
перфектен да въведат обратно в колата ми ... Шокиран
фото албум в редута на страница 3.

Доколкото разбрах е малък и няма нищо розово в него. Mr. Green

# 259
  • Пловдив
Здравейте:)
И аз да се похваля вече че накрая и на мен ми пратиха кодове за полареното сако,ще ги напиша само без да пускам офертата че нали уж са персонални Simple Smile

-15/29Е и БД - подарък поларено сако с кодове : 36474-38/40;36501-42/44;36528-46/48 валидност от 01.11 до 22.11.08 г.

# 260
  • Пловдив
сис, и аз преди малко го получих  Peace
При теб дава ли ти, че кода за 38/40 не съществува  newsm78

# 261
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз я получих офертата Laughing,но за наи малкия номер ми дава ,че не е наличен кода PeaceА преди малко пуснах от другите кодове за полареното сако с наи малкия номер ими го прие Rolling Eyes

# 262
  • на морето
И аз току-що получих кодовете,но и на мен ми дава за най-малкия номер,че не съществува.А за колко трябва да е поръчката с тия кодове,че да се задейства намалението?

# 263
  • Пловдив
И аз я получих офертата Laughing,но за наи малкия номер ми дава ,че не е наличен кода PeaceА преди малко пуснах от другите кодове за полареното сако с наи малкия номер ими го прие Rolling Eyes
Да,и при мен така дава,то аз вече си го имам най-малкия номер,но.....можеше да пусна 3 поръчки,не 2  Mr. Green
kras8204 и аз така пробвах с "норммалния си код" и там ми върви.....но здраве да е Simple Smile
dodi ами на офертата си пише,моята е за -15 евро от минимум 29.....сега си играя да ги наглася Simple Smile

# 264
Аз пък още я нямам  Sad Дали ще ме огрее и мен този код с полареното палтенце  Praynig

# 265
  • Варна
Момичета чудех се къде да попитам, ама понеже в другата тема още никой не е получил полареното сако и реших тука да питам, на какви мерки отговаря-42-44, защото по таблицата с размерите съм за 44, но са ми доста дълги ръцете, та се чудих  newsm78

# 266
аз искам да попитам какво успявате да намалите с кодовете за полареното сако?Аз опитвам с доста неща от новата колекция ,които са ненамалени и не ми ги намаля  Tired

# 267
 всичко с  prix mini  ненамалено  а мисля че и тези с розовия знак ненамалени сащо но сумата трябва да е над 29 е и тогава се намаля например   това  http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-battle-prix-mini.as … tegoryid=22899019 или   http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-normal … 6&prodcolor=5

# 268
smool  bouquet сега ще опитам незнаех че трябва сумата да е над 29 евро

# 269
  • Бургас
всичко с  prix mini  ненамалено  а мисля че и тези с розовия знак ненамалени сащо но сумата трябва да е над 29 е и тогава се намаля например   това  http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-battle-prix-mini.as … tegoryid=22899019 или   http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-normal … 6&prodcolor=5

И така не става при мен, какво ли не пробвах. Дава ми само БД и сакото и то без най-малкия номер  Tired

Общи условия

Активация на акаунт