96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 728
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Немция
Мишке, голям бисер е изръсило твоето дете! Grinning Само дето на теб хич не ти е било до смях в първия момент. Във втория такъв вече може.

Много желаещи за ДВД с гимнастика- една по една , моля! Naughty

Да сте забелязали при смяна на патрони в цветния ви принтер, новите патрони да не са съвсем пълни? Това ми се случва вече за пореден път- слагам новия цвят и от патрона липсва 1/4 до 1/10 сигурно. Close Често не са пълни догоре.Това си е направо за оплакване директно при производителя...

# 211
аз си ги пълня сама, излиза ми къде къде по-евтино,а и не е ни как трудно погледни тук

# 212
Сърфи, не съм обърнала внимание (само 1-2 пъти съм влизала до кухнята) и да си призная даже не се бях замисляла Embarassed Сега питах Леа и тя каза, че печката само възпитателките я пускали, но дали има някакви предпазни средства или само така са им казали и очакват да изпълняват, не знам newsm78
Опитах се да я разпитам дали копчетата са като у нас или има нещо пред тях и такива обяснения с показване му дръпнах, че тя ме гледа, гледа и накрая вика "ich verstehe nicht, was du willst", врътна се и замина Joy

# 213
  • Немция
Знам, че я има тази възможност, но съм чувала, че е желателно да се купуват патрони на фирмата- производител (на принтера), защото другите варианти скапвали принтера. На един наш познат му се развали принтера наскоро и при ремонта му обясниха, че не трябва да пълни патроните по по-евтиния начин.

# 214
  • Германия
В нашата градина няма предпазители, или поне не съм забелязала. У дома сме на газ, там няма как да направят беля.

Заради такива непълни или бързо свършващи патрони си набавихме навремето лазерен принтер.

Ииии този адаш наистина ли дава 14дневна гаранция, че ще стана Sportkanone?

# 215
ами те от мастилото печелят тези производители, не от самия принтер. Не се притеснявай, ве4е по4ти 4 години нямам проблем с моя принтер, освен 4е остаря  Laughing

# 216
Моят Канон, работи вече трета година с патрони за по 1-2 евро, поръчани от нета. Даже и подаръци ми пращат - хартия за снимки, кубчета с бележки и пр. Още не се е развалил, от качеството нямам оплаквания. Peace

За печката - споря с една кака от амта трябва ли или не предпазна решетка. Възпитателките били казали, че верояността нещо да се случи е мнооого малка, защото децата в стаята винаги били поднадзор, обаче на мен ми е все на акъла, че като са две и едната отиде да пикае(примерно) тия 16 деца на по 2 години трябва да си някакъв супер-герой, че да ги държиш под око Whistling
В къщи ние имаме решекта и на котлоните, и на врътките, а и след опита и да направи пожар печейки плюшеното прасе и стопер на вратата сложихме...Пфуй, то си било сложна работа да крънкаш пари от държавата Mr. Green

# 217
Сърф, при нас нали възпитателките готвят винаги гарнитурата, демек варят ориз, нудели или печат Folienkartoffeln, а ние родителите готвим основното, та често съм влизала в кухнята и знам, че нямаме никакви предпазни неща. Нито в яслата, нито в градината.

# 218
Да йм имам логиката. От югендамта проверяват вкъЩи дали имаШ, а в яслите и градините не трябва?  Shocked

# 219
 Laughing Явно възпитетелките са по-надежни от родителите  hahaha

# 220
За детските градини и печките не мога да се включа по въпроса, защото нямам никаква представа.  Confused

Мише доста горящо ти е почнал деня. Ама то в този студ има човек (кучето) нужда от малко огън да се стопли.  Joy

Леле в България каква жега е, а ние тук ще изпукаме от студ. Днес пак бива де.

това ДВД на Сидни случайно си го купих докато бях бременна. Беше някакъв ангебот за 5 евро и викам дай да се обзаведа. Аз съм правила по първите и 2 програми и бях много доволна.
Сега чакам свеки да се разкара от нас и да почвам да се кълча пред ТВ-то, че някак си не си го представям пред нея да върша тази дейност. Вече нямам търпение да почна, щото корема ми е ужасен.  Един ден бутам количката и една дето раздава някакви рекламки ми вика "О бременна сте, честито"  #2gunfire #Crazy #2gunfire Sick #Cussing out
Диво цвете какво каза лекарката? Аз не бях имала нито една подготвителна контракция, така че не мога да ти кажа какво е.
Абе да ви питам вас гледат ли ви странно като бутате количката и ви реве детето. Мен няколко пъти ми се случва Яна яко да писне от глад и докато намерим къде да яде и се сещате, че децибелите се усилват. Аз или я гушвам да се успокой, което не винаги помага или бързам с количката на някъде. Обаче някакви загрижени бабки ме гледат така сякаш съм го откраднала това дете  ooooh! Ама сигурно е нормално.
Или пък има други дето толкова любопитни аз какво возя в тази количка, че чак си навират главата вътре като минават покрай мен да видят, що за животно карам вътре.
 И ние си копуваме патрони за принтера от www.drueckerzubehoer.de , ама аз не знаех, че са пълнени. Здраве да е. Нали печата за малко пари  Laughing

# 221
Да йм имам логиката. От югендамта проверяват вкъЩи дали имаШ, а в яслите и градините не трябва?  Shocked

И на мен точно това ми беше чудно. И педьото те зарива с брошури за сигурност на всяко У.

Петка, на моята количка дори един път една дама в един детски магазин закачи едно животинче, което пееше. Представи си каква какафония се е разливала от МПСто Crazy. Иначе най-редовно се чуваше около нас Ah, du arme Wakale(арме кво? Mr. Green)

# 222
  • Германия
Аууу, навремето с новороден Мартин и още нямаща слинг колко погледи отнасях заради ревящо бебе в количка..Онзи ден пак направи един театър, вървим ние из кампуса и той рони крокодилски сълзи и се дере да го носим. Малкото, че малко пешеходства, той събуди всички спящи студенти заради неговото носене. Не приема, че мен ме боли кръста и просто не мога точно сега да нося каквото и да било. Рев, драма...влезе у дома и ...забрави за какво е ревал ooooh!Все едно нищо не е било. Само дето аз отнесох погледи и коментар, че виж колко е стрес с малки деца... Rolling Eyes

# 223
Смейте се вие, аз съм доволна, че не беше тръгнала да гаси пожара, както им бяха показали.

Бях досега в клиниката, нищо ново - ще играе големият нож, друго дори не предложиха. Ще държа положението докато мога, на 10 декември е планирано да вадят госпожицата, ако нещо се случи преди това - режат веднага. Имам още една среща с анестезиолозите, които ще се опитат да видят по снимките дали ПДА ще влезе, ако не - пълна упойка.

Това е, не че съм очаквала нещо друго. Сега поне имам пътна карта, така да се каже.

# 224
  • Германия
Абе много ми е непривично днес, тук почивен ден, а ТВ нормалната програма, вие пишете за свършени задачи, магазините затворени..пфу

Общи условия

Активация на акаунт