мед на биберона

• 5 332
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ягоди се дават след третата година всъщност Wink

# 76
А защо всъщност трябва на всяка цена да привикне с биберона? Ако след кърмене е все още неспокойна следва пак цица, докато се упокои напълно и/или заспи и проблема е решен.

В интерес на истината моята дъщеря насила я научих на биберон (без да го топя в мед, естествено), когато започна упорито да си смуче палеца. От друга страна при синът ми нямаше смукане на палеца и аз съответно никога не съм му предлагала биберон, явно детето си задоволяваше сукателния рефлекс напълно чрез кърменето, което е най-добрия вариант според мен.

# 77
Наистина незнаех,значи за тях да чакам поне до 5 Mr. Green
Имам позната която даде кьм година и нещо и направи тежка алергия,малко преди това беше направил алергия от мед.Та затова казах точно и ягоди.
Е,аз уж чета доста преди да дам нещо,като изключим,че вьведох глутена без да се усетя Embarassed

# 78
Аз дадох лятото,но махах мъхчето

# 79
На мен педиатър ми е казал мед да не давам до две годинки, затова и не давам пчелно млечице за апетит.

# 80
  • в Надежда-та
Как мед бе жена ooooh!

# 81
"Ощипаните истерички" от БГ-МАМА казаха тежката си дума  bowuu
Че не е полезно не е,че е супер вредно -пак не е.Аз лично не бих дала мед на 2-месечно бебе,но пък имам страшно много познати,които именно така са приучили децата си към биберон.Аз така и не успях да го натрапя на дъщеря си и за сметка на това сега смуче палеца си  ooooh! По-добре да бях пробвала с мед  Tired
А защо е задължително детето да се приучава към биберон  newsm78 Че и да се натрапва.....Квалификациите в началото на поста няма да ги коментирам Thinking

# 82
  • В страната на чудесата!!!
Деца до 2 г. не трябва да консумират мед, защото още нямат изградена защита с/у ботулизъм.Така че трябва да се внимава, тъй като меда може да съдържа спори на Clostridium botulinum . Naughty

# 83
Айде да видим колко още пъти ще и поторим на жената да не дава мед, ще крещим НЕ, ще размахваме пръсти и ще въртим очи. Според мен отдавна разбра и си го каза жената. Ама ако държите може и да я линчувате!
И моля ви, в никакъв случай не давайте на децата си мед поне до 18 г. възраст - отровен е /това последното си е чиста проба заяждане, за което се извинявам/

# 84
irina_vas Ох,благодаря ти! Wink

# 85
hitolq,това повторение на еднотипни мнения се получава,защото повечето майки не четат цялата тема и не са видели,че ти вече си разбрала грешката си.Честа практика е,особено когато нямаш много време,да четеш поставения въпрос и първите няколко отговора,да копираш този,с който си съгласна,и да напишеш нещо кратичко или просто да сложиш емотикон в знак на съгласие.Не се сърди,повечето потребителки са добронамерени.

# 86
А най - лесно е, щом вече си получила желания отговор, просто да помолиш модераторите да заключат темата.  Peace

# 87
  • София
МЕД!?
На двумесечно бебе!?
 Shocked
 Dizzy Face
 Sick
 Twisted Evil
 #Crazy

Що не й дадеш да цапне една ракийка? Или по- добре - мастичка? И такива практики е имало... няма да споменавам за изцеждането в устенцата на бебетата на сокът от наркотични растения.

Кой точно педиатър ти разреши да правиш подобно нещо? Изобщо, попита ли преди да действаш?

За капки за колики чувала ли си? В аптеките знаят за тях...

# 88
  • София
Айде да видим колко още пъти ще и поторим на жената да не дава мед, ще крещим НЕ, ще размахваме пръсти и ще въртим очи. Според мен отдавна разбра и си го каза жената.
Ако авторката желае, темата може да бъде заключена.

# 89
МЕД!?
На двумесечно бебе!?
 Shocked
 Dizzy Face
 Sick
 Twisted Evil
 #Crazy

Що не й дадеш да цапне една ракийка? Или по- добре - мастичка? И такива практики е имало... няма да споменавам за изцеждането в устенцата на бебетата на сокът от наркотични растения.

Кой точно педиатър ти разреши да правиш подобно нещо? Изобщо, попита ли преди да действаш?

За капки за колики чувала ли си? В аптеките знаят за тях...

Наистина, колко добронамерено, блестящ пример!
Не знам какво сте се хванали толкова за педиатъра. Повечето педиатри препоръчват сок на 40-я ден, тогава биват заклеймени, а сега в тях е спасението.

Общи условия

Активация на акаунт