Пъстърва?Как?

  • 2 482
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 11 747
Печена във фурна не съм правила досега, но сигурно е хубаво. Правя я на скара или пържена в тиган, както е цяла, овалвам в брашно и пържа в загрята мазнина. Пържена си е по-хубава.  Peace

# 16
  • Мнения: 315
Всякак ми харесва на мен пъстървата....И пържена и печена...
...................................
П.П. Преди да правиш каквото и да е с рибката...Остържи я под течаща вода,за да паднат финните люспи които рибата има....
Peace
и аз така!само ако я пържиш - на по-слаб огън, за да може хубаво да се изпържи отвътре, без да прегаря отвън.ама защо само една пъстърва newsm78.
колко човека ще я ядете?ние - по пъстърва на калпак и най-голямата риба изяжда най-малкия човек Grinning
п.с. - подправка-девисил

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:00 от milsim1

# 17
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 407
На грил тиган най ми харесва Wink

# 18
  • varna
  • Мнения: 676
Според мене пържена е по-добра.Но може и на фурна с подправки.

# 19
  • Мнения: 1 558
Пъстърва приготвям само във фолио - посолена, поръсена с чер пипер,
лимонче, скилидки чесън, морков, опаковам в алуминиево фолио,
20 минути във фурната, и след това се топи в устата.
Много лесно се отделят костите и кожата.

Общи условия

Активация на акаунт