Айде дано бързо оздравявате и ако все пак има такива проблеми по-често явор, препоръчвам ти като препатила мама хомеопатията
И Яна е така
.Също започна с хрема- 2 седмици и от минала и кашлицата. Изпи 2 сиропа, но не минава. Направихме снимка, според доки не е пневмония, но видя някакви налепи от едната страна
и сега пие АБ.
Вече не знам какво да давам...
а днес сутринта му правихме и рентгенова снимка на белите дробове. Утре сутрин ще го водя в една детска клиника по белодробни заболявания (зад майчин дом се намира), дано там ни кажат нещо и да ни изпишат нещо ефикасно. Той денем е що годе добре, кашля нормално, ако мога така да се изразя, но стане ли нощем... не може да си поеме дъх от кашлица, по цяла нощ висиме над котлона и правиме инхалации, почти не спиме. И нито вентолина помага, нито антибиотика... друг път вентолина бързо му повлияваше, но сега... Аман от болести!!! Иначе денем е весел, апетит си има
но тая кашлица... От 1-ви септември, от както тръгна на детска градина има само 9 дена посещаемост, през другото време е болен.

А нейния аргумент е
" Ами мноого ми е любопитно как изглежда коремчето с бебе вътре, че отдавна не съм виждала такова "
( а леля и съвсем скоро роди, та се чудя колко начесто трябва да вижда такива коремчета, за да си задоволи любопитството 
А нейния аргумент е
" Ами мноого ми е любопитно как изглежда коремчето с бебе вътре, че отдавна не съм виждала такова "
( а леля и съвсем скоро роди, та се чудя колко начесто трябва да вижда такива коремчета, за да си задоволи любопитството