Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 991
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Добрич
Диде, няма едно кафе кой да сложи. Явно всички са още маносани. Mr. Green

# 106
  • Добрич
 Laughing Wink
Аз така се бях разгорещила /в разговора, да не си помислите друго  Wink/, че съвсем забравих да снимам. Добре, че беше makarena да ми припомни   ooooh! Не, че имам много снимки ...
Ето ни

# 107
Спинки, вярно ли сте много маносани?????Щото е 12ч. по пладне.....По това време вече не кафе се търси, а нещо такова, може би........За въздаржателите като мен, може и избор между - това или това, или ей това за засолилите се......

Пък за снимките - нямам думи! То да не би да съм попаднала в габровска тема? То семпло, икономично, чак стиснато представяне на срещата...и без никакви компромати...То не видя ли 2-те сини очи, особено едното на Синеочка, все едно нищо не съм разглеждала.......Постно, постно, чак да ти прилошее от фотографската диета.....То определени индивиди като са на Дюкан, не означава,че всички сме на диета........А и каква е тази малка маса, девойки? Аз очаквах нещо подобно, а след това да е следвало това за освежаване и придобиване на по-добър вид от маносан..........

То се е видяло,че всички ще сме на диета - волю или неволю - и че няма да плахна очите.....Затова кафе не заслужавате.....Ето ви - нещо силно и вървете сами да си го правите....

За всички останали, които не бяхме на срещата - едно приятелско и съвсем топло от мен....Ще дойде и нашето време...тогава и ние нищо няма да кажем...Ще сме като комунисти - ни дума, ни вопъл, ни стон......

п.п. Краси, завиждам за Елица и Стунджи, благородно.......Да си изкарате чудесно на концерта.....И ако може един автограф.........ще черпя нещо от гореизброените по избор.....някой ден........

# 108
  • Добрич
Не стига, че сложих и малкото снимки, които направих, ами сега и критики понасям  Laughing Наистина се бях отнесла и забравих да снимам, пък и честно казано нямаше какво толкова да документирам. Само да ни дзярне някой, на когото му е домъчняло за нашите особи.

# 109
Майки, кажете добър добрички зъболекар?
Синът ми е на седем и половина и ужасно се притеснява, а имаме спешна нужда.
Трябва непременно да е внимателен и да успее да предразположи детето, че  да не го изпохапе и изрита Sad ,
предния път се превърна в зверче от страх и така и не извадихме зъбчето.

# 110
Краси, и вие ли се разболяхте? Свалихте ли температурата? Гого нали скоро пак кашляше, да не би да не се е излекувал?

Утре може и да се засечем пред кабината на Димова, че нашият е с бронхит, а пък в петък го прегледа заместничката на Димова и не знам дали диагнозата е 100 % вярна newsm78

# 111
  • Добрич
Майки, кажете добър добрички зъболекар?
Синът ми е на седем и половина и ужасно се притеснява, а имаме спешна нужда.
Трябва непременно да е внимателен и да успее да предразположи детето, че  да не го изпохапе и изрита Sad ,
предния път се превърна в зверче от страх и така и не извадихме зъбчето.

Детски стоматолог: д-р Саша Ненова, 205 кабинет в стоматологията; тел. 601 731.
Може да заведеш детето и при д-р Николова, на ул. Райчо Даскалов. Сега не се сещам телефона, но при нея е доста натоварено с пациенти.

Всички болнички да се оправят бързо- бързо!!!   bouquet

# 112
феел_ю  -  да  болен е .Не е от кашлицата преди.Сега няма сополи и кашлици  , а само Т.Днес не е имал , но утре сме на д-р да го види - дано се е върнала Cry.Ние ще ходим към обяд.Дано да е сгрешила другата д-рка с диагнозата.
ЦоЦи пак е нещо пред нищо - не се сърди! Praynig

# 113
elisabeth18 аз също ще ти препоръчам д-р Николова.Успех!

# 114
Тоя виц немога да не го споделя с вас! Имало една двойка съпрузи, женени от 20 години. Всеки път, когато правели любов, съпругът настоявал да е на загасено осветление. След 20 години съпругата решила, че това е просто смешно. Решила да го отучи от тази луда привичка. Така че, една нощ, в разгара на див, шумен и романтичен секс, тя включила осветлението. Погледнала надолу и видяла, че съпругът й държи управлявано от батерии устройство за удоволствия...вибратор! Приятен, прекрасен и по-голям от истински. Тя напълно побесняла. "
Ти, импотентно копеле", закрещяла му тя, "Как можа да ме лъжеш през всичките тези години? По-добре веднага ми обясни поведението си!"
Съпругът й я погледнал право в очите и казал спокойно: "Ще обясня за играчката...ти ми обясни за децата."

# 115
  • Добрич
... една нощ, в разгара на див, шумен и романтичен секс, тя включила осветлението ...
hahaha Joy

# 116
  • гр.Добрич
Ха-ха, вица ми хареса много, ама я покажи бродерийките.

Ето ми ги вчерашните ангели
дано да не се разпаднат до Коледа. Сто пъти ги лепих с този силикон и не държи.

И моят бебчо кашли, незнайно защо и то дълбоко. Май утре всички сме по лекари.

# 117
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на сутрешното кафенце

ar4ela, за вица  Joy Joy Joy сутринта.  spinki , много са хубави ангелчетата Peace

Повечето с Вас днес сигурно ще се засечем пред кабинетите на лекарите Sick. Габриел, Фийл Ю, Спинки всички се оправяйте Praynig. Надявам се , че вече и моите ще се оправят- Днес Деми е с температура  ooooh! и няма да е на училище, малкия уж е по-добре, но и той няма да е на ясла, и така днес ще съм по лекари.

Хайде лек ден на всички

# 118
  • Добрич
Здравейте сладуани Simple Smile)))))))))))
Ние също ще се наредим до болничките.Бяхме с кашлица и много гадни гъсти сополи/такава беше хремата ,досега винаги такива са ставали към края ,а сега така почна и свърши уж.//,но от няколко дни хърка ,като голям човек Shocked,а вече почти некашля,много се притесних с това ххъркане и днес ще я водя на лекар,,макар ,че тази нощ беше по добре...От какво това хъркане,да не би някоя храчка да й е застанала?Случвало ли ви се е?

# 119
Добро утро.
Благодаря за съветите, ще идем при д-р Николова. Simple Smile
На всички болни дечица - скорошно оздравяване.
А на всички майки - ето, кафенце  против лошо настроение, че поне на мене така ми действат жълтите листа по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт