Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 964
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Ща направя списък да се видим колко сме, защото ако сме повече от 10 отреденото ни място в пицарията ще ни е малко. Ако сме повече ще се обадя да ни преместят, макар да нямам такава уговорка...

1. Аз
2. Арчела
3. Кеми
3. Краси
4. Краси - Габриел
5. Спинки
6. Мари
7. Мерито
8. Диди-Деми
9. Сисолита
10. Макарена

Като нищо съм пропуснала някой newsm78....Нека, който ще е сигурен да потвърди, ако има и други желаещи - да кажат.
Просто това заведение е по-тясно и е добре на всички да ни е удобно....

# 61
ако има и други желаещи - да кажат.

Казвам, имам желание.....ама на мен пак ще ми текат лигите пред монитора.......И ако ви е тясно...нищо! Ще е по-задушевно! Чакам снимки после.....да не кажете пак - Нямаше какво да се снима!

# 62
Цоци, специално заради теб ще направим снимки Hug

# 63
Здравейте!Аз скоро не съм писала,но редовно ви чета.Искам да ви кажа,че на малкия Боби  вчера му извадиха третата сливица.Днес ни изписаха от болницата.Много се радвам,че всичко мина Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 15:38 от an_dji

# 64
Мерито дабре дошла!  bouquet
an_dji- радвам се ,че всичко е минало добре! Hug
Бори отново благодаря! Heart Eyes
Ако знаете аз какво направих поканих гости за петък вечер и после се обаждах да се извинявам да отложим (много в сконфузна ситуация бях , ама какво да направя като много искам да се видя с всички ви).Аз ще дойда със сигурност! Wink

# 65
Аха, явно няма да ни е тясно....може би ще се ширим Mr. Green...
Ей, като дойде време за среща и няма никой в темата....че и след срещата пак, щото вече сме си казали всичко Laughing

# 66
  • Добрич
Здравейте Hug

Днес с нета си имах проблеми и сутринта точно да ви сервирам кафенце и  хоп всичко  ми се затри  и така два пъти, дано сега да се получи newsm78

Бори , забравяш Ани джи и тя ще идва Peace

Хайде сега на следобедното кафенце 
Wink

Ако знаете аз какво направих поканих гости за петък вечер и после се обаждах да се извинявам да отложим (много в сконфузна ситуация бях , ама какво да направя като много искам да се видя с всички ви).Аз ще дойда със сигурност! Wink
Представям си картинката Joy, и на мен ми се е случвало Blush Heart Eyes Laughing

Мерито, добре дошла  bouquet

# 67

Бори , забравяш Ани джи и тя ще идва Peace

Сори...Аз питах вчера, за да знам дали да променям бройката и да им се обадя...ама каквото толкова...тъкмо ще ни е по-задушевно...Оптимист съм, че ще се съберем много Wink
Понеже никой друг нищо не каза, считам, че тази маса ще ни стигне....да не мрънкате после Wink

# 68
  • Добрич
Ще мрънкаме, ще мрънкаме, ние само това можем да правим  hahaha

Привет от мен   bouquet
Честито на всички имали повод да празнуват, по време на дългото му неписане.
Бъдете здрави и щастливи  Hug

Честито на Йоана и фамилия, раждането на малкия Максим. Да е здрав, щастлив и много див  Wink   bouquet

Добре дошла на Мерито  Simple Smile При нас е весело ... е, понякога малко скучно, но не винаги.

Ще се радвам да се съберем отново. Има много въпроси, по които трябва да говорим и да намерим решение, че време не остана. Дано само сме здрави, мамо Цоци, ще ти оплакнем очите  Wink Laughing

# 69
Здравейте на всички !
Радвам се, че имам възможност отново да се включа ! Не съм писала от около година може и повече !
Е сега има предостатъчно време защото съм затворена в къщи с малката, която е с варицела вече трети ден !
Не мога да кажа, че я кара тежко, но не е и много леко ! Основно заради сравнително високата Т , която поддържа ! Иначе пъпките не я сърбят много, като изключим тези на гениталните, които като пиша много и щипят ! Страшна работа било това варицелата, аз няма спомен като съм я карала, но е като обезобразена милата !
Оказа се, че в градина в нейната група около 60 % от децата в този момент са болни ! А вчера в аптеката жената ми каза, че за два дни съм десетия човек които отива и търси ментолов спирт за варицела !
Явно в момента има някаква епидемия !

# 70
Венера Диди радвам се ,че се включи!Нашата група се изредиха вече (само 2-3 деца не са карали още).А и нашите бяха така на две три вълни по няколко деца.Гого нямаше много пъпки и Т не е имал.Дано бързо ви премине.
Кеми   55

# 71
Хубава среща утре!

Те май винаги са хубави, де........ и доста кратки...

Мен ме пишете напролет... евентуално... с бебе-кърмаче.... евентуално.... Heart Eyes

# 72
Девойки, две или три от наште мами искат да дойдат, ако успеят да се измъкнат, за срещата.Дано нямате нищо против!
Айде да идва утре че не ме свърта!
Хубава вечер на всички!

# 73
  • Добрич
Явно всички се готвят за довечера  Wink

Хайде на кафето:

# 74
  • Добрич
Добро утро на всички.  bouquet

Венера Диди, съжалявам за варицелката, но всъщност би трябвало да се радваш, че детето ти сега я кара. Wink На мен ми е още прясно, преди 2 седмици свалиха нашата карантина. Синът ми я изкара сравнително леко. Имаше лека Т само първите 2 дни (не повече от 37,7); по- скоро проблемът идваше от големия сърбеж между 3 и 5 ден. Най- голямо облекчение получи от ваните с овесени трици, на ден по 2, 3 пъти му правех, даже сам си ги искаше. Simple Smile
Ще отмине всичко, не се притеснявай. Само да не се чеши, да не възпали някоя пъпка. Успех!!!   bouquet

кеми, благодаря за кафето.  Heart Eyes Определено имах нужда от него и от такова количество (цялата кана!) Wink

Общи условия

Активация на акаунт