Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 996
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Ooooo,Eлизабетка,престани да ми се обясняваш...моля Simple Smile Joyпросто не си на нивото ми-във всякакъв смисъл!  bouquet

# 166
Не, не търся поле за изява. Обидно е, че така го интерпретирате.
Ами понеже тръгна много директно....малко като слон в стъкларски магазин Laughing 
Ми друг начин да тръгна нямам. Недомлъвките и заобикалянията не са за мене.

Ама и ние подобаващо отвърнахме Laughing

# 167
Ooooo,Eлизабетка,престани да ми се обясняваш...моля Simple Smile Joyпросто не си на нивото ми-във всякакъв смисъл!  bouquet
Хах, че сякаш искам да съм ти на нивото Simple Smile и да си меря циците с тебе Laughing
И ти изобщо имаш ли такова, че както казах, освен  махленско ниво, не личи да имаш друго Rolling Eyes
Ех, действително стана заяждане,че и лична вендета някаква,  и то по една безобидна тема. newsm78
Очевидно не е възможно да се чуят обективни мнения изцяло по темата, извън принципа да се хапем, да подозираме самоизтъкване и да се борим за доминиране;  не и в град Добрич.
Ама карай.

# 168
Елизабет.....момичетата тук са страхотни! Въобще всички момичета, които са писали, пишат и ще пишат в тази тема са достойни за уважение! Личните ми впечатления от всички тях са прекрасни!

Пиши в темата, помогни с каквото можеш за базара, запознай се с тях на живо(правят много хубави срещички!) и ще видиш,че всички тези страсти не си струват!

Добре дошла сред нас, Елизабет!С най-добри чувства към теб  bouquet

# 169
Хайде да си стиснем ръцете и да забравим всички спорове -да мислим за базара и за доброто! Praynig
Аз така съм се запалила ,че нямам търпение да си налакирам мат рялите утре и да продължавам.
Помощничката ми -какво става с вас?

# 170
Очевидно не е възможно да се чуят обективни мнения изцяло по темата, извън принципа да се хапем, да подозираме самоизтъкване и да се борим за доминиране;  не и в град Добрич.
Ама карай.[/color]
Абе да ти кажа, ако беше пуснала този пост в Клюкарника...щеше да отнесеш и по-остри реплики....
И обобщаваш....ние сме шепа, верно живеем в града, но не искаме да доминираме тук, в тази тема.....
Знаеш ли какво трябваше са направиш? Не го приемай навътре само...трябваше да почнеш с простия въпрос: Какво ви е мнението за ученическите униформи?....и постепенно щеше да се развие темата, предполагам и всеки да изкаже мнение, и ти също. Сега много се опазиха от такова само за да не прераства в битка полето.... Peace

# 171
  • Добрич
Елизабет, всеки има право на мнение и право да го изкаже. Това, че ти влезе остро, не означава, че ние трябва послушно да се съгласим. Сори, но не си първата, а сигурно няма и да си последната, която влиза със замах. Тук има уважение и всички искаме да е така. Няма да пиша повече по тази тема. Мисля въпроса за приключен.

Между другото, сещате ли се, че за да имаме добър старт, трябва да се случат поредица от лоши неща. Е, те вече се случват: спор, отказ ... Това, на база на придобития ни опит, може само да ни радва  Simple Smile Всяко зло, за добро.
Може би ще останем на варианта място около Добруджа - хем близо до склада, хме на пътникопотока. Това, може би ще се разбере, когато отидем в Общината. Така или иначе дървените подиуми на барчето са наши и ако съвсем нямаме къде да застанем, ще ползваме тях.

Мамо Цоци, напълно съм съгласна с всичко казано от теб. Ей, добре че си ти - спести ми много време и писане     bouquet

Мари, картичките стават страхотни Simple Smile Рамките и те обещават да са прекрасни.

Краси, радвам се, че си взела идеята и ще направиш от тези венци. Аз също много ги харесах, но май няма да ми стигне времето, а и тафта нямам. Е, ще си купя от теб    Grinning

# 172
Макарена, къде се изгуби?

# 173
Досега Ви четох и ми беше много интересно. Аз отдавна не съм писала, а само чета, че ми е по- лесно, а и при мен нищо ново. Скоро ще ни дават пари за дрехи на работата и ще обсаждам магазините за ботуши, палто, чанта, дрехи за децата и ако остане нещо за вкъщи.
Kemi кога си по- свободна, че да се видим някъде, че ми домъчня за тебе .... Wink
Аз за базара, не мога да направя нещо, защото не съм от най - сръчните, но ще си купя със сигурност нещо както всеки път.
Между другото моето момче  Виктор вчера имаше имен ден. newsm51
Ами засега толкова, лека и приятна вечер на всички !

# 174
Здрастиииииииии.
Ей две страници сте изписали за нула време. Аз нали знаете, официално вече в конфликти не влизам, а и мнение за униформите нямам все още. Не ми се налага да вземам подобни решения.
Анушка знам, че Александров работи с малките в младжекия дом. Той работи и в детските градини. Ти за малкия или за каката питаш.
Мари страхотни неща си направила (аз нали знаете не чета много подробно, та добре че прочетох че Кеми е написала за страхотните картички, та да се върна да ги търся, защото се замислих, че само рамки съм видяла, ама...... нали си ми знаете)
 Прочетох, да ви покажа бродериите, но ги занесох в Кемито, за да ги залепим там, и не съм ги взела още. Като ги залепим тези дни, ще ги снимам и ще ги покажа (разбирай, Кеми ще ги снима и ще ги пусне, защото аз съм от най - сериозните)
 Иначе, базара ще стане, няма как.  bouquet

# 175

Може би ще останем на варианта място около Добруджа - хем близо до склада, хме на пътникопотока. Това, може би ще се разбере, когато отидем в Общината. Така или иначе дървените подиуми на барчето са наши и ако съвсем нямаме къде да застанем, ще ползваме тях.
За да отидем в общината ни трябва Красито,нали newsm78Тя дали се е върнала?
А,с дните наясно ли сме?
Сори,за многото ми питанки!

# 176
А,с дните наясно ли сме?
17, 18, 19 и 20-ти...не са ли ни много 4 дена Thinking

# 177
17, 18, 19 и 20-ти...не са ли ни много 4 дена Thinking
Може и да са много ,а може и малко.Ако жънем успех като на Великденския и Мартенския ще са ни много,но ако е като на миналия Новогодишен ще са малко.
Можем да ги намалим от 18 или да ги оставим така и да оставим 20 под въпрос/ако има стока/.
Дайте си мнението!

# 178
  • гр.Добрич
Има време да решим и за мястото и за датите, да не избързваме. Със стока от 5 човека, май няма да са ни нужни много дни. Wink

# 179
Има време да решим и за мястото и за датите, да не избързваме. Със стока от 5 човека, май няма да са ни нужни много дни. Wink
Спинки,къде го виждаш това време,мила?Има само 1 месец и той ще се търколи неусетно.Не можем последните дни да се чудим какво ще правим.А, за стоката ще продаваме колкото имаме.И на Велик ден бяхме 5 човека,но посъбрахме някой лев Laughing

Бори,писали на Дормани?

Общи условия

Активация на акаунт