Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 966
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Добрич
Mari спрей и аз имам, но за чашите незнам дали е подходящ.

Краси, добре са станали венците, само ми се струва, че тези шишиарки са големички.

Мацки, ако някой е свободен, да пием кафе към 15-16ч.

# 241
Е Краси венците ти са убийствени, много ми харесаха.
Аз изхвърлих миналата година едно перфектно парче зелен плат, и сега ми иде да си изям ушите от яд, ама не се сетих, за какво може да ми свърши работа тогава  Embarassed.

Аз нямам новини май, така че творете.............  bouquet

# 242
Олелеееееееее, как хвърчат темите! Само така!

Не съм се отказала и аз да пиша и да правя картички за базара, само Денис да е здрав и да ходи на детска, с малкото все някак ще се разберем да ми отпуска свободно време  Wink Стискайте палци, мисля от другата седмица да започвам със стихоплетството, пък за картичките после ще мисля как да ги правя...

# 243
  • Добрич
Краси, венците ти са много хубави  Peace Ако можеш да измислиш и някакви листа или по едно цвете ... /мое мнение/

Къде се скрихте всички? Творите или релаксирате  Wink

# 244

Кеми, аз лично хем релаксирам, хем съм на работа, хем не мога да си отворя още очите от снощната форумска среща на благоевградските мами...Няма само вие да ходите по срещи, я!!!!!

Мамите от благоевградската тема

Много хубави неща виждам, поздравления! Дано и купувачите да ги оценят и да изкупят всичко направено от вас!

Лек ден, момичета!

# 245
  • Добрич
Мамо Цоци, браво  Laughing Добре сте си изкарали   bouquet Дай Боже, още такива срещи  Peace

Някой да знае къде в Добрич има Дрогерия?

# 246

Някой да знае къде в Добрич има Дрогерия?

Дрогерия е бившата аптека Вива, която е на ъгъла до магазин Юлена за цветята. Освен нея мисля, че има една от кино Добрич в посока гарата, на реда на магазините за пиле, риба и незнам какво още, от ляво....дано ме разбра

# 247
  • Добрич
Мерси, Бори   bouquet

# 248
Някой да знае къде има хубави ботушки, ниски, на цена да кажем 50-60 лв. ?  Wink

# 249
Някой да знае къде има хубави ботушки, ниски, на цена да кажем 50-60 лв. ?  Wink
Детски или като за мами? Wink

# 250
МамиБлю ботушки като за мами де !  Thinking

# 251
Веси, ботуши на такива цени има във Виста М на 2 ет. до стълбите.
Магазина е на наши Добрички фирми и продават бракувани от износа стоки,на който всъщност нищо им няма.
Аз вече 2 г. си нося ботушите от там Simple Smile

# 252
Mari^ благодаря за инфото  Grinning

# 253
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на сутрешното кафенце  Wink

# 254
Добро утро!Диди благодаря за кафенцето!  bouquet
Краси, венците ти са много хубави  Peace Ако можеш да измислиш и някакви листа или по едно цвете ... /мое мнение/

Точно това мислих и аз ,че им липсва.
А за вчера- малко релаксирах и малко творих-бяхме на морето за риба и си напръсках със сивия спрей каквото прецених ,че ще  ми  трябва .Днас ще си купя още плат и ще направя още няколко такива венеца , но друг цвят мисля да са.

Общи условия

Активация на акаунт