Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 029
  • 314
  •   1
Отговори
# 105
  • Paradise
Ние ще дойдем утре Hug
Не съм писала повече, защото няма какво да добавям. С всичко съм съгласна Simple Smile

Покрай "Ментов носорог" минава маршрутка 21.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 21:03 от Пипинс

# 106
  • София
Момичета, изпратих ви ЛС с линка  Peace.

Радвам се, че имахме възможност да си побъбрим, а децата да поиграят  Party. Клубчето също ми допадна  Peace.
pipi06, приятно ми бе да се запознаем  Hug
Веси, тенкс за дядо Коледа  Hug. Едва сега се сетих, че и на него можехме да му подарим нещичко  Embarassed.

Ваня, снимките са много весели  Heart Eyes. Емко много хубаво столче има  Mr. Green.

# 107
Момичета,много ме е яд че не можахме да дойдем Cry.Ама пуста работа,нали сега ние пълним чувала на дядо Коледа/нали работя в детски магазин/ Grinning.Чакам снимки  Heart Eyes

# 108
  • София
Момичета , страхотни сладури сте . И на мен ми беше много приятно . Дано да имаме повече поводи и да се виждаме по - често . Поздрави .

# 109
  • София
момичета,
много хубаво беше , радвам се че се видях отново с всички и се запознах с пипи.
ние чак сега се прибрахме в къщи и сега тегля снимки
аз правих малко снимки и тези дни като ги сваля ще ги кача някъде да си ги разглеждате и теглите. ако и вие имате интересни снимки ще се радвам да ги разгледам.
лека вечер

# 110
  • София
Веси, и от мен огромно благодаря, че доведохте Дядо Коледа!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
Здравейте момичета,
И аз много се радвам, че се видяхме и си изкарахме страхотно.
Също ми беше приятно да се запозная с Пипи06, и пак да благодаря за страхотния подарък.
А какво би било Коледно парти, без Дядо Коледа  Grinning. Важното е, че децата много се зарадваха
и го засипаха всяко с въпрос носиш ли ми .....  Laughing Дано всички са останали доволни от подаръците   bouquet

Поздрави и приятно коледно настроение   bouquet

# 112
  • София
Важното е, че децата много се зарадваха
и го засипаха всяко с въпрос носиш ли ми .....  Laughing
Но най-забавният въпрос беше 'защо пристигна с кола, а не с шейна?'  Joy

Снощи като разглеждах снимките си мислех колко много са порастнали децата ни и колко бързо минава времето...  Heart Eyes

# 113
  • София
Здравейте момичета,
И аз много се радвам, че се видяхме и си изкарахме страхотно.
Също ми беше приятно да се запозная с Пипи06, и пак да благодаря за страхотния подарък.
А какво би било Коледно парти, без Дядо Коледа  Grinning. Важното е, че децата много се зарадваха
и го засипаха всяко с въпрос носиш ли ми .....  Laughing Дано всички са останали доволни от подаръците   bouquet

Поздрави и приятно коледно настроение   bouquet

Веси, и от мен едно голямо благодаря за Дядо Коледа, който се представи съвдсем професионално   bouquet

# 114
  • Пловдив
Здравейте Априлски майки, търсих начин и аз да се включа в списъка с АПРИЛЧЕТА,НО НЕ УСПЯХ.МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ТОЧНО СТАВА. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ.ПС:изпратете ми го на лично съобщение,защото кой знае кога ще вляза пак във форума ви, за който ви поздравявам!!!

# 115
  • София
Диляна, готово, добавих ви. Добре дошла при нас!   bouquet

pipi06, забелязах, че вас ви няма в списъка. newsm78 Я кажи пак кога беше роден Марти (10.04. ли беше? или 7-ми?) и с какви мерки, че не ми се рови назад.  Blush

# 116
  • София
06.04.2005г. 2800кг, 50см. Диляна , добре дошла . Разкажи нещо за вас . Набързо .  HugЗабравих . Два дни преди термин . Родих в Майчин дом . Още ме е яд .

# 117
  • София
Няма ли някой да качи снимки?

# 118
  • София
Аня♥♥, благодаря! Видях и вас и сладурчетата, много мило ми стана. Очаквах да се съберете повече хора. Дари ли е беше единствената госпожица сред кавалерите?

# 119
  • София
Аня♥♥, благодаря! Видях и вас и сладурчетата, много мило ми стана. Очаквах да се съберете повече хора. Дари ли е беше единствената госпожица сред кавалерите?
да  Grinning така се оказа. Аз чак накрая го осъзнах  Laughing но и от снимките личи че не й беше лошо, а напротив  Wink
вие как сте? как е марти?
Дари днес е за пръв ден на детска градина... много ми е притеснено, още повече че от вкъщи изпадна в истерия и обясняваше че не иска и няма нищо да прави там, нито да си играе, нито да пее песнички и пр....
стискайте палци бързо да се адаптира милата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт