Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 003
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, отдавна не съм описала, но не ми остава много време, по разбираеми причини. Малката расте, бяхме на преглед онзи ден, вече е 6700, 61см. Само на кърма сме, още не съм давала друго. Мисля да започна другия месец постепенно да захранвам. Най- после ни биха и първата ваксина. Да чукна на дърво и баткото не ми се разболява сега когато е в къщи, а на градина няма да го пускам и др. месец заради грипа който се задава. Иначе в наща градина всеки месец има скарлатина, не знам как е по- другите градини, но това не е нормално... Явно контрола е много занижен.

За домашните любимци на нас ни е малко рано, но когато и малката порасне няма да ни се размине. И ние с баща им сме любители на животните, когато бяхме в Студенски град на общежитие, гледахме, котка, риби, паяк тарантула, хамстери, имах и цветя. Въобще бяхме зоологическа градина, после се преместихме и едно по едно ги махнахме, а когато се роди Алекс останаха само няколко цветя. У нас е малко тясно за животни в момента, но живот и здраве по- натам със сигурност ще вземем куче или котка. Хубаво е децата да свикват и да обичат животните. Да се учат на грижа и отговорност към тях, а и ще бъде по весело...

Хей, няма ли вече да сменим заглавието, въобще не е актуално, нещо по- пролетно трябва да е мисля. Давайте предложения.
С нетърпение чакам времето да се оправи и да започнем редовно с разходките навън. Това стоене в къщи с двете деца си е доста изнервящо. Вие как сте с работата? Нали повечето работят, на мен не ми било писано скоро да тръгна на работа, но всяко нещо има плюсове и минуси. Тъкмо ще свикна да си стоя в къщи с децата и ще трябва да започвам работа- няма пълно щастие.Simple Smile Обичам контакта с хора и това много ми липсва, когато съм по- цял ден затворена в къщи. Когато излизаме намирам много птиятелки, майки с които си комуникираме. Сега имам цял отбор нови познати с бебета. От Априлския отбор се виждахме със Соши, ама тя ми избяга чак в Украйна...
Айде на всички лек и успешен ден!

# 181
Аз съм против животните да се държат в апартамент затворени. Затова и не взимаме домашен любимец.
В нашата градина също има скарлатина - едно детенце от четвърта група се е разболяло. Дано не се разнесе.

# 182
  • Пловдив
Скарлатина има и в нашата градина.Първо минаха по-големите,а снощи една майка от нашата група ми се обади,че и те са я хванали.Сега стискаме палци да ни подмине.Тя като че върлува из цяла БГ,защото и от други градини се оплакват.Варицела също има,но ние я минахме още в яслата,та сега поне за това не се притеснявам.Искам да попитам майките и в другите ли градове не взимат на работа майки с деца,че тук направо сме пропищяли-хам сме все висшистки уж,пък-нищо.Повечето вече губят надежда. Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 08:23 от Диляна Ш

# 183
  • София
Скарлатина има и в нашата градина.Първо минаха по-големите,а снощи една майка от нашата група ми се обади,че и те са я хванали.Сега стискаме палци да ни подмине.Тя като че върлува из цяла БГ,защото и от други градини се оплакват.Варицела също има,но ние я минахме още в яслата,та сега поне за това не се притеснявам.Искам да попитам майките и в другите ли градоввзимат на работа майки с деца,че тук направо сме пропищяли-хам сме все вишистки уж,пък-нищо.Повечето вече губят надежда. Hug
взимат тук, но като цяло е огромен минус да си с дете, а както съм аз - с две, направо си е кауза пердута. добре че имам баби но сега са болни  и се Praynig по бързо да оздравяват . иначе уж шефа е разбран, но това е защото не съм си взимала още боничен за децата... ooooh!

# 184
Те и моите шефове уж са добри и разбрани, но миналата година съм ползвала 22 дни болнични за Велин
Много е трудно с малки деца и кариера, ако няма кой да помага

# 185
Здравейте,момичета.Отдавна не съм писала,но поне чета от време на време.Осезаемо забелязвам липсата на повечето майки,вярно е че всички сме заети все повече,но....Дори,Ванче къде се загубихте?Как са младежите ви? Heart EyesШоши как са нещата при вас?Марти адаптирали се вече,ходи ли на детска?  Heart EyesПишете момичета,нека темичките ни се пълнят със страхотни новини за нашите вече пораснали априлчете.  bouquet

# 186
  • Пловдив
Ами то времето си минава и май ще трябва вече да се консултираме за рождените дни,да се насочваме и споделяме мнение,че Април ей го иде PeaceХайде лек ден и успешна седмица,дано грипът ни подмине Praynig

# 187
  • София
Дори,Ванче къде се загубихте?
Тук съм. Heart Eyes Нямахме нет мин. месец, а след нова година Емко си е в къщи и както се сещате не ми остава много време. Laughing Отдавна не съм ги снимала, трябва да нащракам тези дни и да кача снимки да ги видите. Simple Smile Дани все по-момченце става и не е вече бебе, гонят се с батко си, играят, търсят се, посбиват се. Гледам всеки ден да излизаме навън, че в къщи им е скучно и обръщат всичко наопъки. Аз се боря с многото ми излишни килца, засега съвсем неуспешно Sad Sad, но трябва да стане тая работа, сега имам и сериозен стимул, края на лятото ще сме кумуве и имам достатъчно време да се вталя. Flutter
Пипи, или друг, дайте идея за ново заглавие и го сменям!
И можем вече наистина да помислим за общия РД, че знаете напролет как е с клубчетата. Ние тази година на Емко няма да го празнуваме в клубче, само семейно четиримката, ще го заведем в Патиланци, Макдонадс, а неделята с него двамата сме на Дисни лайв на Мики Маус. Party А пък татито ни има 30г. юбилей през май и скътавам по малко парички, искам да го изненадам с няколко дни почивка на нещо селско-планинско, че милият има нужда от релакс.

Викат ме вече юнаците, надават вой, че са гладни.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 188
  • София
Хей , априлче , я се усмихни и пъстрата пролет посрещни ! Моля погледнете и прочетете , дали ви харесва вие кажете . Докато кафето си пиете ,смели идеи на компа набирайте . Това е от мен . Днес нещо съм вдъхновена , а дали не съм пролетно озарена .

# 189
  • София
Пипи, страхотна си!!!!  bouquet

# 190
  • София
Готово! bowuu

# 191
  • София
Аня , ако прочетеш поста ми с една такава приповдигната интонация , се получава нещо много интересно и същевременно смешно . Аз понеже съм втора смяна на работа и имам време да пиша на спокойствие .   bouquet

# 192
Харесва ми новото заглавие, хайде дано сме по активни!:)

# 193
Я,каква активност в темичката ни Laughing.Браво за страхотното заглавие на Pipi и специални адмирации на Ванчето за бързата промяна.Давайте идеи за РД да се организираме отрано,че всичко пак ще е фул.Давайте идеи и за подаръци,че нещо нищо не ми идва на акъл Embarassed
Ванче,къде си решила да водиш мъжо?На Рибарица и на Долна баня има страхотни оферти.А той кога е рожденник?

# 194
  • София
 Laughing  Точно в Долна баня гледах днес едно хотелче. Не съм решила къде точно, просто да е някъде с повечеко тишинка и спокойствие и да не е скъпо. Whistling На 12-ти май е, има доста време.

Общи условия

Активация на акаунт