За домашните любимци на нас ни е малко рано, но когато и малката порасне няма да ни се размине. И ние с баща им сме любители на животните, когато бяхме в Студенски град на общежитие, гледахме, котка, риби, паяк тарантула, хамстери, имах и цветя. Въобще бяхме зоологическа градина, после се преместихме и едно по едно ги махнахме, а когато се роди Алекс останаха само няколко цветя. У нас е малко тясно за животни в момента, но живот и здраве по- натам със сигурност ще вземем куче или котка. Хубаво е децата да свикват и да обичат животните. Да се учат на грижа и отговорност към тях, а и ще бъде по весело...
Хей, няма ли вече да сменим заглавието, въобще не е актуално, нещо по- пролетно трябва да е мисля. Давайте предложения.
С нетърпение чакам времето да се оправи и да започнем редовно с разходките навън. Това стоене в къщи с двете деца си е доста изнервящо. Вие как сте с работата? Нали повечето работят, на мен не ми било писано скоро да тръгна на работа, но всяко нещо има плюсове и минуси. Тъкмо ще свикна да си стоя в къщи с децата и ще трябва да започвам работа- няма пълно щастие.
Обичам контакта с хора и това много ми липсва, когато съм по- цял ден затворена в къщи. Когато излизаме намирам много птиятелки, майки с които си комуникираме. Сега имам цял отбор нови познати с бебета. От Априлския отбор се виждахме със Соши, ама тя ми избяга чак в Украйна...Айде на всички лек и успешен ден!
по бързо да оздравяват . иначе уж шефа е разбран, но това е защото не съм си взимала още боничен за децата...
Шоши как са нещата при вас?Марти адаптирали се вече,ходи ли на детска?
Хайде лек ден и успешна седмица,дано грипът ни подмине

А пък татито ни има 30г. юбилей през май и скътавам по малко парички, искам да го изненадам с няколко дни почивка на нещо селско-планинско, че милият има нужда от релакс.
На 12-ти май е, има доста време.