ти смяташ ли да учиш велин да кара ски? има там джуниър клуб детска градина, има ли някой впечатления от нея?

- само бели прави. Лази както ми бе кротък и ме слушаше тя си прави каквото иска, тръшка се, ляга, рие с краката, като животно.Аз не и обръщам внимание, но тя винаги ляга в някоя локва, после даже в количкта не мога да я сложа и да я прибера, направо съм луда калинка вече
.

Майка ми е в неплатена, което е гадно, де, но пък си имам компания и помощ, което за мен е супер. Правихме планове началото на март да тръгнем с нея и децата за Ямбол, но това лошо време ни ги развали.
Не съм шофирала сама (т.е. без Иво) толкова далеч, а и там в къщата си е по-студенко. Пък и нали целта е да тичат цял ден из двора. 
Купих му от онези пластмасовите цифри, дето ги имаше и по наше време.
и качването обратно е с пътека и децата сами си се водят до "горе" .
колкото и да не ми се искаше...до сега не бях и давала антибиотик и това й е първия. въобще... дано по бързо се оправя че се намъчи милата и отслабна много
утре да е още по добре.
Звездица,браво за релакса и гадно за Дари,дано се възстанови бързичко и още утре да пишеш че е по добре детенце
Ванче,както винаги си супер,мерси за бързия отговор аз още се колебая,но може би ще се засечем
.
.Стискайте палци да минава бързо и по леко.
и както е казала и Диляна дано няма повече вируси