Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 023
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
  • София
       Здравейте, момичета-кокичета !

Тържеството на Алекс в градината беше във вторник  Party. Направиха го за цялата градина общ, без родителите. Поканили бяха театър и съответно дядо Коледа. Събрахме парички и се взеха еднакви подаръчета за девойките и младежите. Алекс е доволен от подаръка, а именно вътролет с джип. От страна на родителите се организирахме и персонала получи коледен подарък. Доволна съм и заслужават  Hug.

Алекс чака с нетърпение големия коледен подарък, който ще е поставен под елхата от дядо Коледа  Wink. Купихме конструктор "Лего", чийто части се трансформират в самолет с водни ски.
А вие как с какво ще изненадате дечицата си  Laughing?

Диляна Ш, добре дошли  Hug. Честичко да се разписваш, ще ни е приятно  Laughing.

Звездица, желая бърза адаптация на Дари  Praynig. От твоя страна се иска спокойствие и суперлативи за персонала и дечицата  Peace. Децата не трябва да знаят нашия негативизъм към градината и както техния към нас, ако има такъв.

Веси, на този етап оправяме българската реч, а английски може би догодина. Детето ще покаже. Имаха 1-2 пъти безплатно да се види детето дали има желание и г-жата била доволна от Алекс. В момента ходи на танци.
Относно заниманията по английски, учат елементарни думички (само говоримо), а навярно на по-късен етап и азбуката. Все още са малки.

Jujka, как мина тържеството, какво подаръчер получи Лази  Thinking?

Ваня, как мина и при вас, с какво ги изненадаха  Thinking? Сигурно доста си се развълнувала.

pipi06, при вас сигурно е било доста натоварено?

Много усмивчици ви желая

# 136
  • София
  Голямо постижение за темичката ни. Тъкмо публикувам и ми дава 2 нови отговора, за което се радвам  Hug.

Веси, момента с правенето наопаки го има и при нас. Предполагам, че и при всяко детенце на тази възраст. В такъв случай първо започвам с обясняване, че трябва да спре, което не помага. На следващ етап повишавам доста тона и му казваме, че го оставяме сам и общо взето има ефект. От друга страна като реши, че иска нещо, думичката "изчакай малко" не я уважава и започва да си мрънка, докато не го направим даденото желание.
 Друг вариант е да го оставиш да прави това, което мисли, че е добре. Така сам ще установи, че няма интерес никой към него и ще спре.

# 137
  • София
На Марти тържеството беше в петък . Голяма радост , голямо нещо . Пък и дядо Коледа му донесе точно това , което искаше . После не е искал да спи . А нашето тържество ще бъде във вторник . На децата ще дадем торбичка с подарък , календар и лакомства . Гот , а ? Днес работих в сборна група . 4 деца от четвърта група и две от първа . Рай . Всичко си правят сами . Пописахме , поиграхме и хоп в креватите . Спокоен ден . Поздрави .

# 138
  • София

Заяви ми "а колко ми е добре да съм наказан"...
Поздрави
веси, смях се от сърце с това изречение  Joy
децата са толкова порастнали и хитри вече  Laughing
дари все още не прави така ,но пък ми заяви че като ходи в градината нищо нямала да прави, нито да си играе, нито да пее, нито да яде, нито да спи.нищо
бойкот, ще видим как ще преборим овнешкия инат
на нас пък ни мина тържеството в детската градина.беше във вторник, ние тъкмо отидохме да я запознаем с обстановката и учителката и се оказа че тъкмо е минало а бяха казали че ще е в петък Sad
и така го изпуснахме
радвам се че вашите дечица са си изкарали хубаво и са получили желаните подаръци

Звездица, желая бърза адаптация на Дари  Praynig. От твоя страна се иска спокойствие и суперлативи за персонала и дечицата  Peace. Децата не трябва да знаят нашия негативизъм към градината и както техния към нас, ако има такъв.

благодаря дори за пожеланията Hug

# 139
  • София
Снощи мина много добре тържеството.  Heart Eyes Емко си каза стихчето (малко тихичко, но го каза Simple Smile), танцуваха, забавлява се детето, после беше толкова щастлив от подаръка - на момчетата камион-автовоз + малко лакомства (всичко от градината), дори торбичките им бяха хартиени, всяко дете само си я е украсявало. Неговата групичка бяха облечени с черен панталон, бяла риза, папионка и ушички на зайче.  Sunglasses Винаги успяват да ни изненадат. Единственото кофти беше, че Дани страшно много се уплаши от костюмите, то не бе рев, чудо, та се редувахме с баща му единия да стои навън (във фоайето и другата стая) с него. Ама беше много смешен - хем назърта да гледа, пробвах да го обърна с гръб, ама не хем гледа, хем ревееееее. После ги заведохме в МакДоналдс, и така, много добре си изкарахме. Grinning (Сега чак ми е мъчно, че се налага да го спрем за няколко месеца.  Rolling Eyes)

Обаче фотоапаратът остана в колата, като кача снимките ще пусна линк Wink, даже и клипчета направи баща му (на него му беше за пръв път да е на тържество на Емко, на другите все на работа беше, но този път го накарах да се освободи, но и той изобщо не съжаляваше, де Wink).

За подаръци - Емко много иска писта, все за това говори и му обещахме. На Дани ще реша на място като отида в понеделник до Джъмбо. Сигурно е вече голяма блъсканица там. Crazy

# 140
  • София
Снощи мина много добре тържеството.  Heart Eyes Емко си каза стихчето (малко тихичко, но го каза Simple Smile), танцуваха, забавлява се детето, после беше толкова щастлив от подаръка - на момчетата камион-автовоз + малко лакомства (всичко от градината), дори торбичките им бяха хартиени, всяко дете само си я е украсявало. Неговата групичка бяха облечени с черен панталон, бяла риза, папионка и ушички на зайче.  Sunglasses Винаги успяват да ни изненадат. Единственото кофти беше, че Дани страшно много се уплаши от костюмите, то не бе рев, чудо, та се редувахме с баща му единия да стои навън (във фоайето и другата стая) с него. Ама беше много смешен - хем назърта да гледа, пробвах да го обърна с гръб, ама не хем гледа, хем ревееееее. После ги заведохме в МакДоналдс, и така, много добре си изкарахме. Grinning (Сега чак ми е мъчно, че се налага да го спрем за няколко месеца.  Rolling Eyes)

Обаче фотоапаратът остана в колата, като кача снимките ще пусна линк Wink, даже и клипчета направи баща му (на него му беше за пръв път да е на тържество на Емко, на другите все на работа беше, но този път го накарах да се освободи, но и той изобщо не съжаляваше, де Wink).

За подаръци - Емко много иска писта, все за това говори и му обещахме. На Дани ще реша на място като отида в понеделник до Джъмбо. Сигурно е вече голяма блъсканица там. Crazy
ваня, браво на емко, ще чакаме снимки от неговите изяви.
ето и снимка от нашите изяви на сцена, ако не съм споменавала -дари пее към вокална група смехорани

http://www.flickr.com/photos/nelly_panayotova/3121874931/

Ваня, не съжалявай че ще спре да ходи за малко на градина, аз съм сигурна че ти ще му измислиш не по малко интересни и забавни занимания и още повече че ще си заедно с него, тримата, което, повярвай ми, няма цена...
аз още съжалявам че се наложи да тръгна на работа преждевременно  Cry

# 141
  • София
Ваня, не съжалявай че ще спре да ходи за малко на градина, аз съм сигурна че ти ще му измислиш не по малко интересни и забавни занимания и още повече че ще си заедно с него, тримата, което, повярвай ми, няма цена...
аз още съжалявам че се наложи да тръгна на работа преждевременно  Cry
Благодаря ти! Hug И аз с това се успокоявам, че по-добре в къщи тримата, отколкото да пусна Дани сега (за което и аз съжалявам, че се наложи с Емко). Но той с такава любов говори за градината, даже трябва да го убеждавам и обяснявам защо ще има такава дълга зимна ваканция. Поне на Дани ще му е много по-забавно с бати. Laughing

# 142
  • София
В коя градина ходи Емко ? А това, че Дани се е уплашил от костюмите ме кара да се сещам за миналогодишния Дядо Коледа на Марто в яслата . На всички снимки е с една ревлива физиономия . Представям си какъв ужас е изпитал от костюма , мустаците ,брадата и т. н.

# 143
  • София
В ЧДГ 'Ново поколение' ходи.
А костюмите им изобщо не бяха страшни - Емко и групата му бяха като зайчета, а другите пак в бели роби и разни неща на главата - разиграваха разказа за Рождество. Аз още съм изненадана защо и от какво толкова се уплаши, опитвах се да му обясня, че това там е батко му, но това ти реве и реве... Айде, дядо Мраз им е страшен, ама сега от какво се уплаши? Rolling Eyes

звездица, ти се радвай, че имате баби на разположение, които гледат децата. Hug Все пак член от семейството е по цял ден с тях и не се разболяват както в яслите.

# 144
  • София
звездица, ти се радвай, че имате баби на разположение, които гледат децата. Hug Все пак член от семейството е по цял ден с тях и не се разболяват както в яслите.
да, и това е успокоение но друго си е мама  Confused

# 145
  • София
да, и това е успокоение но друго си е мама  Confused
О, естествено, но няма да ти казвам колко пъти Емко боледува в яслата, щом на няколко пъти давах АБ, колкото и да се дърпах. Все пак на тази възраст по-добре баба, отколкото в градина, пък била и частна, и каквато да е. Аз затова сигурно сега с Дани се опитвам да си изкупя вината. Embarassed

# 146
  • София
В петък бях на коледен концерт, изнесен от 4-та група в детската градината. Децата бяха вълшебни  Heart Eyes. Така ме развълнуваха, че се разплаках. Представям си, когато Алекс се изправи на сцената  Hug.

pipi06, добре, че подаръчето се е харесало на Марти  Peace. На теб весело празнуване утре  Party. Хайде, дядо Коледа зарадва и теб   Wink.

Ваня, браво за коледното тържество, ще чакам снимчици Hug. Мисля, че ще избрали по-добрия вариант, Емко да си е зимата в къщи, а ти по-нататък на работа  Peace.
Миналата година, ако си спомняш, повечето ни деца се разплакаха пред дядо Коледа, а тази вече са големи  Laughing. Макар, че в яслата Алекс не бе плакал.

Звездица, много е хубаво заниманието на Дари. Браво  Hug. Не си споменала преди. Сподели как тръгнахте, как се отразява на Дари, когато имаш време разбира се  Peace.

# 147
  • Пловдив
Vesi, когато преместихме Божидар от яслата в ДГ, се оказа,че ще посещава сборни групи(беше през лятото). Тогава всеки  ден чувах невероятни неща от него-когато му се карах,той ми отговаряше:Не ми пука ,когато го шляпвах,ми казваше :Не ме заболя и т.н. Започна да използва думи,коити се учат от "големите"-сещаш се. Тогава спрях да обръщам внимание на това,което прави и когато кажеше нещо от изброените, се правех,че незнам какво означава и че няма такива думи и изрази. Сега пак казва по нещо понякога, но бързо го забравя.Той винаги е бил от палавите деца,но сега го избива на физическо натоварване, а не да учи подобни отговори. Странното е,че в групата деца на неговата възраст знаят такива неща,че чак ми става неудобно да слушам,  когато той ги повтаря. EmbarassedЧудно ми е откъд newsm78е ги научават. Вие за секс интересувате ли се вече. Да се консултирам с някой,ние вече имахме такъв разговор.

# 148
  • София
Може да се каже, че почти целия ми ден днес мина в Джъмбо. ooooh! А какви задръствания са по центъра. #Crazy Взех на Емко писта (бая се изръсих  Money, дано си струва парите) и на Дани музикална масичка. Ще им ги дадем на Бъдни вечер, успях да 'баламосам' Емко да не види кутиите в багажника. Laughing

Вие за секс интересувате ли се вече. Да се консултирам с някой,ние вече имахме такъв разговор.
Не, само като стане въпрос за някоя снимка на която не е бил Дани, знае, че е в коремчето на мама и толкова. За друго още не се е интересувал.

# 149
  • София
Мисля, че ще избрали по-добрия вариант, Емко да си е зимата в къщи, а ти по-нататък на работа  Peace.
Hug

Общи условия

Активация на акаунт