Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 016
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
# 151
ЧЕСТИТА КОЛЕДА АПРИЛКИ!

# 152
  • София
Честито Рождество Христово!!!
Много щастие, здраве и благословения в домовете ви!

Емко е с гнойна ангина. Колкото и да сме против с баща му, снощи разтворихме антибиотика. Но пък подаръците страшно много им харесаха, Дани рева за масата си, че я взех да й сложа батерии, а Емко не искаше да си ляга, за да играе с пистата. Laughing Един наш много близък приятел беше с нас снощи, та ми помогна за трапезата и се отразихме подобаващо Simple Smile.

# 153
  • София
Момичета, вижте тук - http://curious.actualno.com/news_208375.html. Миналата година не успяхме да заведем Емко на Мечо Пух, но сега ще гледам да използвам отстъпката и да купя 2 билета. Мисля, че много ще му хареса Simple Smile (и на мен също  Laughing).

# 154
  • София
                          Честито Рождество Христово!

С пожелание за здраве, обич и топлина в домовете ви! Нека Бог бъде с вас!

# 155
  • София
   Сутринта Алекс се зарадва на подаръчето под елхата  Party. Дядо Коледа спази обещанието си  Laughing.

Ваня, бързо оздравяване на Емко  Praynig. Догодина без бацили  Peace. Много сладък Емко на тържеството  Heart Eyes. Виждам, че е и грижовен батко на пързалката  Peace.
Хубави са ви подаръците  Hug.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 18:35 от Dori

# 156
  • София
   Сутринта Алекс се зарадва на подаръчето под елхата  Party. Дядо Коледа спази обещанието си  Laughing.

Ваня, бързо оздравяване на Емко  Praynig. Догодина без бацили  Peace. Много сладък Емко на тържеството  Heart Eyes. Виждам, че е и грижовен батко на пързалката  Peace.
Хубави са ви подаръците  Hug.
Е, кажи и вашите подаръци какви са. Wink  Hug

# 157
  • София

Честито Рождество Христово!
Нека магията на святата Коледна вечер
влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Мартина си беше поръчала бебе Борн и го получи, но вече съжалявам. Опика ни къщата, не смеем да го нахраним, че после трябва да върши разни работи на гърнето, преди да се изкъпе пак има някакъв чалъм, с една дума си отворихме работа да четем един куп инструкции  Crazy
Много сте активни, доста сте изписали. Аз имам гости от България, но утре ги изпращам и ще почета.
Ванче, бързо оздравяване на Емко. Може би има някакъв вирус, защото и племеницата ми е с ангина.

# 158
  • София
Мартина си беше поръчала бебе Борн и го получи, но вече съжалявам. Опика ни къщата, не смеем да го нахраним, че после трябва да върши разни работи на гърнето, преди да се изкъпе пак има някакъв чалъм, с една дума си отворихме работа да четем един куп инструкции  Crazy
Joy Joy Ами вие направо нов член на семейството все едно си имате. Laughing

# 159
  • Толбухин
Весели празници на всички!!!
http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf
Нека Коледа вълшебна
в сърцето вечно да гори,
в дущата винаги добро да има
и всяка година по -силно да блести!
През Новата година нека щастие и радост във очите греят
и лицето и сърцето във веселие да тлеят.
Всеки член от вашето семейство
да е с пълен джоб
и с приятелите верни
да е заедно до гроб!!!
Щастливи празници!!!

# 160
  • София
Е, кажи и вашите подаръци какви са. Wink  Hug

Конструктор "Лего", от който се получава самолет. Ден преди коледа, обаче, Алекс си хареса "Уоли"  Laughing. Добре, че "Джъмбо" е добре зареден, та и това е втория му подарък от нас  Peace.

# 161
  • София
Да, Джъмбо наистина беше доста добре зареден. Simple Smile Радвам се, че са му харесали подаръците. Hug

# 162
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ОТ СЛЪНЧЕВА И ТОПЛА АНТАЛИЯ!!!
Желая ви здраве много усмивки, късмет и сбъднати мечти през новата година на вас и семействата Ви.

Ние решихме тази година малко да разнообразим та си направихме 12 дневна екскурзия из турция със 7 дневен престой в Анталия.
Много е красиво и както казва баща ми срещу тях да бягаме пак не можем ги стигна турците.
Отседнали сме в този хотел препоръчвам го на всички, имащи намерение да се разходят да тук:
www.queenelizabeth.com.tr

Снимки като се върнем ще покажа.

Като стана дума за подаръците да споделя и аз. Велин искаше йоника / такава каквато му подарихме миналата година и я счупи/, а леля му подари барабани като на Мамалев от Оркестър без име.
Не е за вярване какъв шум вдига, но е много доволен.

Мили мами остават само няколко часа до новата 2009 година.
Пожелавам на всички ни да сме здрави и щастливи.

# 163
  • София
И аз набързо да драсна някой ред . Марто в дг получи Маккуин и приятели . Спа с тях няколко дена . Голяма радост . А от мама и тати паркинг . Вече само си стои сглобен . А иначе има килимче с улици и аз си мислех , че поне ще седи на килима и ще кара . Та това е . Довечера весело изкарване на всички мили момичета от тази сладка тема . Пожелавам ви да сте здрави и много щастливи . Нека новата година да ви донесе всичко онова , което старата забрави . Обичайте се и нека има топлота и разбирателство в домовете ви . А малките човечета само да ви радват и да бъдат с червени , пращящи от здраве бузки .

# 164
  • София
Честита нова година! Hug Hug
Много здраве на децата и много щастие в домовете ни!

Мими, ще чакаме снимки, супер изглежда хотела! А за играчките мога да си представя какъв шум наистина вдига, Емко миналата година имаше от леля си едно малко барабанче, което по едно време бях скрила. Laughing

Пипи, и при нас Маккуин е любимец. Simple Smile

Нашите юнаци проспаха пак гърмежите и зарята. По-добре, че иначе щяха да се изплашат.

Общи условия

Активация на акаунт