Мами в Белгия - 7

• 27 318
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Belgium - BG
Shakira - много се смях на историята с боклука, но тук са доста пестеливички и не се учудвам Grinning При нас тези торби за общият боклук струват 20 Евро за 10 броя, което не е малко (особено когато ползвахме памперсите), а торбите за пласмасите са 10 Евро.

Ние сьбота и неделя бяхме на гости, на рожден ден - само скитане и ядене Heart Eyes Купих си ботуши най-накрая, та на мьжа ми му олекна от мойто мьрморене Mr. Green

# 211
новаа ядененто на рождения ден вие ли си го носихте  Laughing
колкото до боклука - при нас пък от 01.01 ще плащаме на кг изхвърлен боклук - ами аз мисля детето по цял ден дя стои с един памперс и портокалите вече ще ги ядем с корите 
не знам какво целят  Thinking

# 212
4естити боту6ки новаа да си ги носи6 дълго
ами във фламанските комуни и извън Бруксел са по- скъпи саковете  ,навсякъде разли4но ...
ТАзи сутинта такъв корем ме боля ,направо все едно родилни  контракции имах  Shocked,изпих няколко хапа и 4ак сега се съвземам ,ама и аз съм за бои ,след раждането о6те не съм ходила на контолен преглед и сега ве4е 6те си взема 4ас ...

# 213
  • София
Шаки,купих ги тук от един магазин в базата,но стоките в него са от Керфура (или както там се казва  Blush).То и на него му е голямка тази перелина - за 106 см. се води,но наистина няма малки никъде.В един магазин в Кората - Casa ,има много сладки костюми на момченца и за момиченца (за тях са едни рокли и шапка с плитки) и са само по 4 евро,но пак са от 2г. нагоре.А уж пише,че има и за 1г.,но никъде не ги зареждат. Close

Аз пък си харесвам свекито.Естествено има неща ,с които ме дразни,но като живеем заедно ,неможе да ги няма.То и мъжът ме дразни понякога. Mr. GreenКато цяло е много свестна.
Аз едвали ще бъда такава. Blush

# 214
  • Overijse, Belgie
При нас чувалите за общия боклук струват 10 евро за 10 бройки, а другите за ПМЦ - 6 евро за 10 броя. Иначе за дете под 3 години се полагат по 12 допълнителни чувала на година (май толкова беше  newsm78), но тях си ги вземаш от общината.
Честити обувки, Новаа! От Белгия ли ги купи  Shocked  Laughing

# 215
да  то4но в казата ги гледах тия костум4ета с плитките и рокли4ката,има и за мом4енца ,но 6те ни скрият 4аровната девоика Grinning ,тя сега носи 74 см дрехи и едва 8 кг,та в краина сметка ,ако не намеря не6то друго ,6те и купя и 6те ги скъся с ножиците  Laughing

аз със свекито бра6но не мога да меля Laughing ,хубо 4е не живеем заедно ,но свекърът ми е пи4 и много се разбираме ,а те двамата са като ку4ето и котката Laughing

абе и аз няма да съм тъ6та за мирисане Simple Smile ,ама ако някои свестно мом4е сега няма да му тровя живота ,обе6тала съм си  Sunglasses

# 216
  • Belgium - BG
Jeje - рожденният ден беше на срьбски приятели, да дори преядохме. Тя жената се беше престарала дори, имаше 3 домашно направени торти плюс вечеря. Аз изумях Party
Just - ботушите са от Белгия, ходихме до тези магазин Carmi, за който ти споменах и имаше страхотен избор както винаги Laughing А сега като чух колко плащате за боклука ще се замисля сериозно защо не живеем вьв валонската част Sunglasses
Shakira да заминава на доктор Laughing А сега сериозно - добре е след 3 месеца след раждането, а после ведньж в годината да се ходи, не е приятно ама...

# 217
Момичета, минавам да ви видя как сте, бременеещите се надявам да сте добре  Hug

Да ви се похваля - апартаментът е наш, купихме го, всичко е ок  Simple Smile

Цените на чувалите ви за боклук направо ме  #Crazy #Crazy #Crazy Тук взимаме бели, сини и жълти, по 10 или 16 в ролка за 2 евро  Money

# 218
  • Overijse, Belgie
Честито, Блонди!!! Да сте живи и здрави да го ползвате Simple Smile

Иначе за боклука знам,че в Брюксел е доста по-евтино....Хм....дали пък да не идваме да си оставяме боклука пред вас  Laughing

# 219
Хм....дали пък да не идваме да си оставяме боклука пред вас  Laughing

Joy Идвайте  Heart Eyes

# 220
Блонди,  ЧЕСТИТО!  smile3501  Tada

Нека новото жилище ви носи само усмивки, положителни емоции, бъдете здрави и му се радвайте и от сърце ви пожелавам още  smile3504 в новото жилище!  Blush

Страхотна снимка!  Hug

# 221
Еми, благодаря ти  Hug То не е за нас, малко е, за под наем да го даваме и като инвестиция сме го взели  Simple Smile Още едно-две малки и тогава за нас, живот и здраве  Blush Сега сме в голямо жилище с почти символичен наем  Simple Smile

# 222
4естито Блонди ,браво 4е сте се справили с кредита ,кога  6те го полеем ? Laughing(маитапя се )
абе ако искате за по евро на сак ,може и пред нас да си оставяте боклука  Laughing

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 18:37 от Shakira26

# 223
при нас чувалите струват 15 евро за 10 броя.Познайте какво става с тези памперси #CrazyА сега и с второто детенце ще работим само за чували май Simple Smile

# 224
Здравейте, белгийски мами! За пръв път се включвам във вашия форум. От 3 месеца живеем в Белгия и наскоро разбрах, че съм бременна. Исках да ви попитам, коя от вас е раждала тук и по-точно в Брюксел. Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, някой при който сте ходили и сте останали доволни от него. Както и всичко, което можете да ме посъветвате за моята ситуация. Много ще съм ви благодарна за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт