Мами в Белгия - 7

• 27 608
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Overijse, Belgie
Нанас Ватерлоо ни е по-близо и мислим да отидем там някоя неделя...Може там да си направим среща  Simple Smile

# 196
Жеже, мерси!javascript:void(0);
bouquet

# 197
Бонни,докато бях на работа сутрин я будех в 07.00 да я нося при детегледачката и пак заспиваше към 11 часа.Спи там 2 часа на обед и после до 11 часа няма заспиване.Наистина е трудно и понякога съм на ръба на психическите и физичиските си възможнасти #Crazy.но няма как .Режима и не можем да сменим,защото положението става по зле.Живеем в Тurnhout,на 30 минути от Антверпен.Ходим често до Бг магазина,но са ми казвали,че понякога продават стоки с изтекъл срок на годност(сменят етикетите).Аз до сега съм попадала на развалена боза и кофти кебапчета.Иначе другото беше ок.

# 198
Аз съм за сре6тата ,бони другата седмица сме там  Wink,а за Ватерло съ6то съм навита ,на 40км ни е и там имаме 4и4о,та ходим 4есто на гости ...
Just ,я кажи как се казва остеопата при които ходе6е ,да не е на6ия 4и4о Laughing,тои има кабинет във Ватерло и в Бруксел ...
Сглобих елхата и обстановката стана празни4на ,само хубава ве4еря липсва и 4ервеното вино 1dating

# 199
  • Overijse, Belgie
Just ,я кажи как се казва остеопата при които ходе6е ,да не е на6ия 4и4о Laughing,тои има кабинет във Ватерло и в Бруксел ...

Остеопатът се намира в Лан (Lasne). Името му е Даниел, ама фамилията.... newsm78 Не мога да се сетя в момента...

Ние пазаруваме от магазин "Рила" в Брюксел. Мисля, че са им хубави нещата. Ходихме до "Балкани" и не ми се видя да има много избор, освен на сладка и компоти  Rolling Eyes

# 200
а не е тои ,като каза ,4е Ватерло ти е близо и си помислих ,4е може би ходи6 до там ,а на6ти имена и  фамилията ни  е по- специфи4на  Simple Smile
аиде сервирам кафето и из4езваме в парка ,4е греина слънце  Sunglasses

и малко koekjes
бременелките хи4 да не се притесняват за килата ,вземаите си с мярка  Simple Smile

# 201
  • София
сладурки,аз съм от 1м. сигурно на коледна вълна вече и си купувам сумати неща и елхата съм урасила.Сега гледам някакви календари ,много готини - от този тип:

ама може ли да ме светнете,какво се слага в джобчетата - лакомства ли,парички ли ,какво? newsm78
Аз естествено купих подобно нещо. Mr. Green

# 202
ихааа ,много е готин анжелс,от къде си го купи и колко струва ?Примерно в джоб4етата може6 да слага6 бележки за всеки ден ,ако има6 сре6та с някои или  ако има6 не6то  за свър6ване ,6тото все пак това е календар ...
Днес мъжа ми има рожден ден ,да видим дали 6те се върне по- рано и дали 6те ме заведе на ве4Еря Crazy

# 203
  • София
Шаки,да ти е жив и здрав мъжът,много да ви слуша и радва.
Моят мъж имаше в Събота.
Нашият календар не е същият ,а с едно дървено мече и висят торбички от едни кукички.Като го сложа ,ще го покажа.Иначе ги има навсякъде по магазините и то доста по-хубави,но на мен ми изпадна евтино тук в базата и го взех.

# 204
Мерси   за пожеланията  bouquet  ,та така трябва да слу6ат мъжете имат ли избор  Wink
 супер ,като ходя в кора 6те провея ,оби4ам аз такива джунджуриики ,сега даже 4ак стъклата в къ6ти съм нагиздила  Laughing с едни фигурки и снежен спреи ,дядо мразовци насложих по вси4ки стаи ,елхата и т.н.
Абе скорпините са много добри4ки ,незнам за6то  вси4ки викат да не ти е в къ6тата ,инъ4е и малката и тя е скорпион(много е мила с децата ,постоянно ги гони да ги милва Laughing) та са голяма партия с ба6та си  Laughing
Лелеле отивам да се обли4ам ,4е 22h станало

# 205
  • София
ами разбира се,че сме душички - и аз съм скорпион ,че и баща ми. Mr. Green

А тези фигури със спрей лесно ли се чистят после,че аз се чудя дали да правя.

# 206
Здравейте, мами!

Жеже,   за ваксините в Белгия - колкото и странно да ти звучи, мога да ти кажа за една (ако бъркам, ще помоля другите мами да ме поправят). Дани е на почти 5 месеца и тук вече бяхме на доктор. Тя му постави PREVENAR, като каза, че се поставя три пъти - последната е именно на 12 месеца. Това, което знам за ваксината, е че е срещу Pneumocoque (Pn7V) ова пише в картончето. Това е, което знам.  Hug

# 207
зори, вие направо сте семеиство :Скорпионови  Mr. Green
за фигурките пи6е ,4е се 4истят с топла вода и парцал и  мисля да купя  о6те ,даже от миналите празници бях взела един дядо коледа  по- голям от мене (дето висят по прозорците)и него 6те изкарам  Laughing
я кажи ти от къде купува6 тия новогоди6ни одежди на Жори ,там където гледах   размерите по4ваха от 2 г при blocker,в orchestra има6е много хубава пижамка (такава новогоди6на ),но 25? ,а за пижама толкоз пари не давам

Да се опла4а ,свекърва ми  идва да си оставя боклука у нас и естествено не в деня  когато трябва и аз трябва да и държа саковете и вкъ6ти,4е у нас да не е боклуджиница ,за6тото там където живеее ,саковете били скъпи Shocked ,егати ве4е ми писна ,зна4и имат пари да си купят вили4ка ,ама нямат пари за сакове, хм. днес пак ми звъня на вратата ,но не отворих и не е посмяла да ги постави пред вкъ6ти .Рождения ден на малката го правехме у тях и събрахме 3 сака боклук и хоп веднага ми ги донеси ,понеже били мои   Laughing.

# 208
Да се опла4а ,свекърва ми  идва да си оставя боклука у нас и естествено не в деня  когато трябва и аз трябва да и държа саковете и вкъ6ти,4е у нас да не е боклуджиница ,за6тото там където живеее ,саковете били скъпи Shocked ,егати ве4е ми писна ,зна4и имат пари да си купят вили4ка ,ама нямат пари за сакове, хм. днес пак ми звъня на вратата ,но не отворих и не е посмяла да ги постави пред вкъ6ти .Рождения ден на малката го правехме у тях и събрахме 3 сака боклук и хоп веднага ми ги донеси ,понеже били мои   Laughing.

[/quote]
не са ли на еднаква цена чувалите за боклук newsm78

# 209
  • Overijse, Belgie
Не са, Черна роза, не са! Всяка община си определя цената!

А за свекито - ами то явно по цял свят са един модел  Mr. Green Уф, като се замисля, че и аз ще съм "съкровище"  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт