Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 466
  • 745
  •   1
Отговори
  • Под звездите
Н Е З А Б Р А В И М А-U N U T U L M A Z
С участието на: Серхан Яваш, Йозлем Йълмаз, Синем Йозтуфан, Буура Гюлсой,
Фикрет Хакан, Дениз Гьокчер, Алийе Узунтаан, Хакан Ванлъ, Гьозде Мукавелат  и др.
Музика: Kıraç , Halil Kurt
Режисьор: Ersoy Güler , Cem Tabak
Продуцент: Аhmet Bayram
Сценаристи: Haldun Ünsal, İhsan Aydın, Müjdan Kayserli
Продукция: ATV 2009

НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА
ЛЮБОВТА     -     НИКОГА

Официален сайт на сериала

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ,ДА СЕ ОТБИЕМ ЛИ  ЗА ГЛАСУВАНЕ?

МУЗИКАЛНИ ТЕМИ
Музикални теми с ПРЕВОД :

smile3534     smile3533

Интервю с актьорите от "Незабравима" (Еда, Харун и Толга)

ЕДА                     ЯМУР            ХАРУН

ФЕЯЗ            ТОЛГА              СААДЕТ           ХАЯТ            ТЮРКЯН      МЕЛДА      ДЖЕМИЛ

ЪШЪЛ                       НИСА                       БАТУ                            ГЮЗДЕ                      КЕРЕМ                ФЕРДА

Епизоди (АТВ) с български субтитри, благодарение на:
GOODLY, forbes, binzi, lbaltova,Емел,Queen MD

26/1   26/2    26/3   26/4   26/5   26/6   26/7   26/8     26/9   26/10

27/1   27/2   27/3   27/4   27/5   27/6   27/7   27/8    27/9    27/10   27/11

28/1   28/2   28/3     28/4    28/5     28/6   28/7      28/8 28/9   28/10 28/11     28/12

29/1    29/2    29/3      29/4      29/5      29/6       29/7      29/8  

30/1    30/2     30/3      30/4     30/5      30/6      30/7     30/8      30/9    30/10

31/1      31/2      31/3      31/4      31/5  

32/1      32/2      32/3  

тема1    тема2      тема 3    тема4      тема5      тема6   тема7    тема8   тема9    тема10   тема11     тема12
   тема 13    тема 14   тема 15   тема 16   тема 17   тема 18   тема19  тема20  тема21  тема22  тема23  тема24  тема25  тема26  тема27  тема28  тема29  тема30  тема31  тема32

ПОДАРЪКЪТ НА КАРПАТИЯ ЗА ВСИЧКИ НИ  

Незабравима - резюмета по епизоди в текстов вариант

След години ще разказвам пак
как техни Величества сключиха брак.
Масите за гости на Босфора подредиха
и три дни ядоха, пиха и се веселиха.

/ТАРАБАС/

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:59 от eidin

# 1
  • Под звездите
РЕЗЮМЕ 41 ЕПИЗОД
Атаката на полицията,за спасяването на Йамур,няма резултат,заради което Харун дълбоко е разтърсен,но намерените няколко доказателства в къщата,ще дадат нова надежда на Харун.През това време в кутията получена от Еда няма само дрешки на Йамур.С напътствията на гласа от телефона Еда ще преживее един от най-големия шок на жовата си.
   Научавайки за отвличането на внучето си-Феййаз преживява шок,а от друга страна е притеснен за Толга,къде може да е заминал.Джемил също е съкрушен от всичко случващо се,той също разпитва ,къде са дъщеря му и внучето му.Преживяващият шок повлича Еда в път без изход,единствения,който може да попречи на това е...мъжа,когото обича...Харун.
   Бату,вече може да играе както си иска,защото притежава безценен коз-Йамур.Тюркян вече е разбрала,че Еда трябва да е с бащата на детето си.Споделяйки тези чувства,Мелда как ще постъпи.Феййаз научавайки за заминаването на Толга в Америка получава и втори шок от Саадет.Едно признание на жената шокирва цялото семейство.През това време Еда признава на майка си Тюркян за една голяма тайна между нея и Толга.Бату и Бурак се канят да преминат в друга фаза на плана си.Сега на прицел е холдинга на Арсланлъ.но за Бату по-важната е да научи коя е дъщерята на капитана.Тази информация доста го изненадва.
   Докато Харун се приближава стъпка по стъпка до хората,задържащи Йамур,психиката на Еда съвсем се разваля и душевното и състояние е вече болестно.Мелда взимайки много важно решение ,разговря с Харун.Това,което ще чуе ще преобърне Харун.Еда е пред дилема...или ще загуби завинаги бебето си или ще направи така както казва гласът от телефона...И Еда прави своя избор...както би постъпила всяка майка в нейното положение...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:17 от eidin

# 2
# 3
Ама ти лилипоче нали се къпеше тука не е банята пак си сбъркала значи

ЕЙДИН КАТО ЗНАМ КАК СЕ ПРАВЯТ ТИЯ ТЕМИ НАПРАВО МОГА ДА КАЖА чЕ СИ СЕ ТРУДИЛА ДОСТА

и ТАМ ГОРЕ ТОЯ СЛАЙД В ГИФ ФИРМАТ СИ СИ ИГРАЛА ОПРЕДЕЛЕНО   bouquet  bouquet

# 4
АМИ АЗ ДА СИ КАЖА ПАК КАТО ГЛЕДАМ ЕКшЪНА щЕ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА МОщ
нМА СПИРАНЕ ДОКАТО НЕ НАМЕРЯТ яМУР ГЛАВИ щЕ ПАДАТ ПИСТОЛЕТИ щЕ ГЪРМЯТ, КАТАСТРОФИ щЕ СТАВАТ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА СЛУчАЙНИ НЕщА ИМА НЯМА ОщЕ ПОНЕ ЕДНА СЕРИЯ БЕЗ ДА СЪМ ЛОш ПРОРОК

# 5
  • София
Браво за темичката!   bouquet
С тия темпове номерата на темите ни скоро ще стигнат броя на епизодите!  hahaha hahaha hahaha
Супер е актуална, но ако можеш добави, че има преведени и първите 4 епизода от серия 40!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:25 от BoBoYana

# 6
Еда ще стреля по някой!

# 7
  • София
АМИ АЗ ДА СИ КАЖА ПАК КАТО ГЛЕДАМ ЕКшЪНА щЕ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА МОщ
нМА СПИРАНЕ ДОКАТО НЕ НАМЕРЯТ яМУР ГЛАВИ щЕ ПАДАТ ПИСТОЛЕТИ щЕ ГЪРМЯТ, КАТАСТРОФИ щЕ СТАВАТ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА СЛУчАЙНИ НЕщА ИМА НЯМА ОщЕ ПОНЕ ЕДНА СЕРИЯ БЕЗ ДА СЪМ ЛОш ПРОРОК

Лош, добър - какъвто и пророк да си натам си отиват нещата! Екшън до дупка! Кво се разглезихте с тия мили картинки от болницата? Свърши тя - сега 10 серии як гърч! Гробове, престрелки и т.н.

# 8
аз да си кажа като прочетох онова дето петко написа на туркинята watching and hopping направо болна с епочувствах пак ужас дето се вика побъркала съм се с тоя филм охх чакай да си взема хаповете ..... Joy хайде наздраве

# 9
  • Под звездите
Сега малко посвикнах.Да знаеш първата тема,която направих колко часа си играх! Ако кажа повече от един работен ден няма да излъжа.И понеже съм си МАРКО ТОТЕВ  се получи един скандал ,намеси се модераторът ,изтри едно суро страници и на всичкото отгоре ми изтри и снимки от началната страница.Абе с една дума поразвали се малко темата.Но няма нищо , всичко се забравя и вървим напред!
Извинявай,че се получи това двойно правене на темата,но  ти бях обещала,че следващата тема ще я пусна аз!Освен това както ти обясних и на лични, за извесно време няма да имам тази възможност.

Приятно писане на всички!Забавлявайте се от сърце!

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:30 от eidin

# 10
ами от новите снимки и новия фргман гледам някакъв насочил пищак към Еда после пък същия пищак в фрагмана при Еда не знам какво да си мисля newsm78 newsm78

# 11
Сега малко посвикнах.Да знаеш първата тема,която направих колко часа си играх! Ако кажа повече от един работен ден няма да излъжа.И понеже съм си МАРКО ТОТЕВ  се получи един скандал ,намеси се модераторът ,изтри едно суро страници и на всичкото отгоре ми изтри и снимки от началната страница.Абе с една дума поразвали се малко темата.Но няма нищо , всичко се забравя и вървим напред!
Извинявай,че се получи това двойно правене на темата,но аз ти бях обещала,че следващата тема ще я пусна аз!Освен това както ти обясних и на лични, за извесно време няма да имам тази възможност.

Приятно писане на всички!Забавлявайте се от сърце!
Извинявай но това вече ще си го спомняме в историяята на смеха  Joy Joy
Ама ето ще остане за спомен трили трили и пак останало дето се вика

# 12
  • Под звездите
Не можах да ги намеря!При мен не се отваря в-бокса.А сега вече е късно,нямам право на редакция,затова и публикувах превода в първия пост.

# 13
Страхотна тема!! Благодаря!!  bouquet  bouquet

# 14
  • София
ами от новите снимки и новия фргман гледам някакъв насочил пищак към Еда после пък същия пищак в фрагмана при Еда не знам какво да си мисля newsm78 newsm78

Чакай да те светна сега! Имам тайна инфо от готините сценаристи - значи, с пищова принуждават Еда да иде на тоя гроб, дето за трети път го копат, а тя после с каратиски финт му взема на тоя пищака, гръмва го, закопва го в гроба и после отива да се предава в полицията. Да, ама Харунчо я дебне и отива да я разубеждава да не ходи, а тя вика "Ако не ме пуснеш да се предам, ще се гръмна, начи"! Е, те такава е истината за тоя сублимен момент!

Общи условия

Активация на акаунт