Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Не можах да ги намеря!При мен не се отваря в-бокса.А сега вече е късно,нямам право на редакция,затова и публикувах превода в първия пост.
аз ги сложих  в следващата тема нема страшно нема да се загубят

# 16
Еххх тия турци бе значи много ги бива да правят балади

# 17
ами от новите снимки и новия фргман гледам някакъв насочил пищак към Еда после пък същия пищак в фрагмана при Еда не знам какво да си мисля newsm78 newsm78

Чакай да те светна сега! Имам тайна инфо от готините сценаристи - значи, с пищова принуждават Еда да иде на тоя гроб, дето за трети път го копат, а тя после с каратиски финт му взема на тоя пищака, гръмва го, закопва го в гроба и после отива да се предава в полицията. Да, ама Харунчо я дебне и отива да я разубеждава да не ходи, а тя вика "Ако не ме пуснеш да се предам, ще се гръмна, начи"! Е, те такава е истината за тоя сублимен момент!
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha е направо ме убии ,,, така не съм се смяла... това също може да се очаква ... тези сценаристи изперкаха повече и от нас .. и няма да се учудя ако си права .. и тогава ще стане комеди-екшанов-драмутер-самункен-латиноамерикански-психо триларен сериал  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 18
Ама ти лилипоче нали се къпеше тука не е банята пак си сбъркала значи

ЕЙДИН КАТО ЗНАМ КАК СЕ ПРАВЯТ ТИЯ ТЕМИ НАПРАВО МОГА ДА КАЖА чЕ СИ СЕ ТРУДИЛА ДОСТА

и ТАМ ГОРЕ ТОЯ СЛАЙД В ГИФ ФИРМАТ СИ СИ ИГРАЛА ОПРЕДЕЛЕНО   bouquet  bouquet
аз не се обърках просто ми беше трудно да ви оставя .. а и Петко ми каза да се облека по-добре преди да вляза в банята и аз се забавих и си викам чякай да ги изпреваря  hahaha Joy

# 19
  • Под звездите
На мен от резюмето и по точно от последната част нищо не ми се изяснява.Като си помисля, с какво нетърпение чакаме фрагменти,резюмета за да можем нещо да разберем а накрая се оплитаме повече .
Мелда е взела решението на живота си и говори с Харун.
Това,което чува Харун направо го съсипва.
Еда е на път да се отдели...Или ще загуби бебето си,или гласът чула по телефонът...
В нейното състояние всяка майка би направила това.

ВИЕ, тези думи как ги тълкувате?
Какво е решението на МЕЛДА и как ще съсипе Харун?
И от къде ще сеотдели ЕДА?Само да не е посмяла да си тръгне от ХАРУН!
А що се отнася до мъжа с пистолета,струва ми се е човекот охраната на ХАРУН

# 20
  • София
ами от новите снимки и новия фргман гледам някакъв насочил пищак към Еда после пък същия пищак в фрагмана при Еда не знам какво да си мисля newsm78 newsm78

Чакай да те светна сега! Имам тайна инфо от готините сценаристи - значи, с пищова принуждават Еда да иде на тоя гроб, дето за трети път го копат, а тя после с каратиски финт му взема на тоя пищака, гръмва го, закопва го в гроба и после отива да се предава в полицията. Да, ама Харунчо я дебне и отива да я разубеждава да не ходи, а тя вика "Ако не ме пуснеш да се предам, ще се гръмна, начи"! Е, те такава е истината за тоя сублимен момент!
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  hahaha hahaha hahaha е направо ме убии ,,, така не съм се смяла... това също може да се очаква ... тези сценаристи изперкаха повече и от нас .. и няма да се учудя ако си права .. и тогава ще стане комеди-екшанов-драмутер-самункен-латиноамерикански-психо триларен сериал  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Че той вече си е такъв - а, като гледам верно и САМУНКЕН може да стане - за тези, които не знаят какво значи - "самун" е диалектна дума за хляб - та, много си права - за единия хляб тия са готови да ни побъркат съвсем! Охх и аз отивам за хапчетата!  hahaha hahaha hahaha

А ти изчипка ли се мила? С дрехите, както си му е реда, та да не хабиш вода и за пране!  hahaha hahaha hahaha

# 21

Почти като нашата ХАРУН дъжавица има всичко тука екшън, драма после лирика малко сапунка и т.н.

# 22

Че той вече си е такъв - а, като гледам верно и САМУНКЕН може да стане - за тези, които не знаят какво значи - "самун" е диалектна дума за хляб - та, много си права - за единия хляб тия са готови да ни побъркат съвсем! Охх и аз отивам за хапчетата!  hahaha hahaha hahaha

А ти изчипка ли се мила? С дрехите, както си му е реда, та да не хабиш вода и за пране!  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha
Самункен сапункен и прочие аа ето и още един с хаповете

ама тя още е тука сигурно чака Харун да дойде да я изкъпе сега с дрехите и да я цунка по челото Joy

# 23
  • София
На мен от резюмето и по точно от последната част нищо не ми се изяснява.Като си помисля, с какво нетърпение чакаме фрагменти,резюмета за да можем нещо да разберем а накрая се оплитаме повече .
Мелда е взела решението на живота си и говори с Харун.
Това,което чува Харун направо го съсипва.
Еда е на път да се отдели...Или ще загуби бебето си,или гласът чула по телефонът...
В нейното състояние всяка майка би направила това.

ВИЕ, тези думи как ги тълкувате?
Какво е решението на МЕЛДА и как ще съсипе Харун?
И от къде ще сеотдели ЕДА?Само да не е посмяла да си тръгне от ХАРУН!
А що се отнася до мъжа с пистолета,струва ми се е човекот охраната на ХАРУН

Мелдището пак е намислила някаква гадост, но все се успокоявам, като гледам как я отряза Харун и как ревеше гадината! Лошото е, че според мен май наистина, както вече предположихме в темата ще искат от Еда да се раздели с Харун! Дано не сме прави!  Praynig

# 24
аа от това резюме аз нищо не разбрах

# 25
и аз неможах да разбера много много

# 26
Записче...  bouquet

# 27
а уж по принцип с еопитвам да чета и да слушам разбиращо
тия сценаристи незнам колоко го бавиха резюмето а сега направо виждам че нищо не са направили

# 28

hahaha hahaha
Самункен сапункен и прочие аа ето и още един с хаповете

ама тя още е тука сигурно чака Харун да дойде да я изкъпе сега с дрехите и да я цунка по челото Joy
аз се изкъпах ама заради Харун пак бих влязла в банята .... а за самункен исках да кажа сапункен .. извинявам се ама и по двата начита става ... дрехите съм си ги простряла ... аз даже и одеалото си взех .. тцтцтц то мерки за сигурност то едно нещо  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 29
  • София

....

smile3532 smile3532 smile3532
Ще почака нашата хитруша, като гледам колко го е закъсал наш Харун!

Общи условия

Активация на акаунт