Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Еда напуска Харун, за да спаси детето си!/условието на Бату/
Ами явно да нали ще ги манипулира сумати серии очевидно Sad

# 46
Саадет може би!
Нали тя криеше писмата на Месуде до Феяз и знаеше, 4е той има син от нея!

[/quote]Той Феяз знае.Според мен ще каже или за пожара,или ще се сети,че Харун и каза,че ще има бебе от жената,в която е влюбен. Thinking Thinking
[/quote]

Феяз не знаеше, 4е има син.Нау4и го от писмата, които Толга му даде след смъртта на майка си!

# 47
здравейте неуморни пчелички днес пак късно но да се запиша.Снощи ви оставих в старата тема на 32 стр. а днес сте вече в новата.Но смогнах и ви изчетох и какво останових.
1. Имали сме гости от Истамбул.
2. Кометка се е завърнала.Браво липсваше ни.
3.Има нов фрагмент.
4. Очертава се пак трудна серия и много нерви за сряда.
5.Много важно е ,че духовитостта не ви е напускала.
И много  много настроение във форума за което си заслужава човек дори и да не си ляга но да бъде сред тази чудесна компания.

# 48
  • София
http://www.facebook.com/photo.php?pid=131569&id=107240995973746

Вижте тази снимка и конентариите. Реших да им задам въпроса,който се объждаше при нас.

Снимката си е супер! С тия скъсани дънки....
Но, нещо не се оправих с коментарите! Не ги виждам - сигурно щото нямам регистрация! Както и да е - разкажи с две думи!

# 49
  • И тук,и там
Саадет може би!
Нали тя криеше писмата на Месуде до Феяз и знаеше, 4е той има син от нея!

Той Феяз знае.Според мен ще каже или за пожара,или ще се сети,че Харун и каза,че ще има бебе от жената,в която е влюбен. Thinking Thinking
[/quote]

Феяз не знаеше, 4е има син.Нау4и го от писмата, които Толга му даде след смъртта на майка си!
[/quote]Знае за писмата.Ходи в клиниката да пита Саадет за тях и тя ги скъса.Каза,че той никога няма да разбере какво пише в тях. Hug Hug Hug

# 50
Марийче по добре той тебе да облече викам аз какво ще кажеш

# 51
благодаря форбес .. аз не виждам какво го засяга Бату връзката на Еда и Харун и сигурно ще иска нещо друго аз не мога да кажа какво ще е но не е раздялата (поне според мен) ...degavu наистина прекалих с хапчетата щот си помислих че така ще действат повече но...ето го и резултата ... но аз мисля че решението което взима Еда е да накара Феяз да признае коя сестра на Бату или нещо от този род  

# 52
здравейте неуморни пчелички днес пак късно но да се запиша.Снощи ви оставих в старата тема на 32 стр. а днес сте вече в новата.Но смогнах и ви изчетох и какво останових.
1. Имали сме гости от Истамбул.
2. Кометка се е завърнала.Браво липсваше ни.
3.Има нов фрагмент.
4. Очертава се пак трудна серия и много нерви за сряда.
5.Много важно е ,че духовитостта не ви е напускала.
И много  много настроение във форума за което си заслужава човек дори и да не си ляга но да бъде сред тази чудесна компания.
Hug Hug

# 53
Буболе4ке, може и да си права. Ще си спомни, 4е Харун 4ака дете!

# 54
Кажи му сега да ти даде адрес да му пратиш новите дънки  hahaha hahaha hahaha

а той ще ти отговори very clever girl hahaha hahaha

# 55
  • София
Не виждам какво толкова може да каже Саадетката, дето да стресне цялото семийство! Да е за Ниса - не вярвам, щото чак кръвосмешения няма да допуснат! Да е за Харун и Еда - чак пък да си спомни, какво й разказваше Харун - пак не ми се вярва! Може и за пожара да е, наистина!  newsm78

# 56
Кажи му сега да ти даде адрес да му пратишовите дънки  hahaha hahaha hahaha

тя Кометка му има адреса .. нали еходила на мисия там  Joy

# 57
deqavu , това за мен ли се отнас Laughing

Марийче по добре той тебе да облече викам аз какво ще кажеш
[/quote]

а относно Феяз аз смятам ,че той още си мисли ,че детето е на Толга синът му и негово внуче.
За да има още интрига си мисля ,че той по късно ще разбере за Харун.

# 58

тя Кометка му има адреса .. нали еходила на мисия там  Joy
Ааа тя го има ама не го дава  Joy Joy

# 59
  • София

А, тая идея със скъсаните дънки вече съм я обсъдила с Кометка - нямам нищо против да ида лично да му ги зашия! По негов избор - може, както са си на него, може и да намерим по-удобен вариант.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт