Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 487
  • 745
  •   1
Отговори
# 30

Че той вече си е такъв - а, като гледам верно и САМУНКЕН може да стане - за тези, които не знаят какво значи - "самун" е диалектна дума за хляб - та, много си права - за единия хляб тия са готови да ни побъркат съвсем! Охх и аз отивам за хапчетата!  hahaha hahaha hahaha

А ти изчипка ли се мила? С дрехите, както си му е реда, та да не хабиш вода и за пране!  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha
Самункен сапункен и прочие аа ето и още един с хаповете

ама тя още е тука сигурно чака Харун да дойде да я изкъпе сега с дрехите и да я цунка по челото Joy
аз се изкъпах ама заради Харун пак бих влязла в банята .... а за самункен исках да кажа сапункен .. извинявам се ама и по двата начита става ... дрехите съм си ги простряла ... аз даже и одеалото си взех .. тцтцтц то мерки за сигурност то едно нещо  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha
АА явно си прекалила с хапчетата тогава hahaha

# 31
Очевидно както г-жа Бороносец писа някакъв превод от някъде не си спомням от къде или друг беше не си спомням вече че Мелда ще се махне за известно врем ще с епокрие и това е нещото което ще взима като решение

Но Еда какво решение ще взима не знам сигурно да са гръмна ли или да не са гръмна съдейки по фрагментите и знаейки на сценаристите мнението

# 32
Но от превода на резюметое ясно че Феяз ще разбере за детето и Еда

# 33
На мен от резюмето и по точно от последната част нищо не ми се изяснява.Като си помисля, с какво нетърпение чакаме фрагменти,резюмета за да можем нещо да разберем а накрая се оплитаме повече .
Мелда е взела решението на живота си и говори с Харун.
Това,което чува Харун направо го съсипва.
Еда е на път да се отдели...Или ще загуби бебето си,или гласът чула по телефонът...
В нейното състояние всяка майка би направила това.

ВИЕ, тези думи как ги тълкувате?
Какво е решението на МЕЛДА и как ще съсипе Харун?
И от къде ще сеотдели ЕДА?Само да не е посмяла да си тръгне от ХАРУН!
А що се отнася до мъжа с пистолета,струва ми се е човекот охраната на ХАРУН
[/quote]

Бату може би ще постави условие Еда да напусне Харун!

Мелдището пак е намислила някаква гадост, но все се успокоявам, като гледам как я отряза Харун и как ревеше гадината! Лошото е, че според мен май наистина, както вече предположихме в темата ще искат от Еда да се раздели с Харун! Дано не сме прави!  Praynig
[/quote]

# 34
Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство.

това за коя жена става на въпрос някой знае ли

# 35
Бату ще се съюзи с Бурак вече то е ясно нали по едно време се спречкаха и бяха на нож

# 36
http://www.facebook.com/photo.php?pid=131569&id=107240995973746

Вижте тази снимка и конентариите. Реших да им задам въпроса,който се объждаше при нас.

# 37
Постъпката на жената и признанията й хвърлят в смут цялото семейство.

това за коя жена става на въпрос някой знае ли

За Саадет ...
Ето още един превод ,проверен .  bouquet
Благодаря Аleynam !  bouquet
Атаката на полицията,за спасяването на Йамур,няма резултат,заради което Харун дълбоко е разтърсен,но намерените няколко доказателства в къщата,ще дадат нова надежда на Харун.През това време в кутията получена от Еда няма само дрешки на Йамур.С напътствията на гласа от телефона Еда ще преживее един от най-големия шок на жовата си.
   Научавайки за отвличането на внучето си-Феййаз преживява шок,а от друга страна е притеснен за Толга,къде може да е заминал.Джемил също е съкрушен от всичко случващо се,той също разпитва ,къде са дъщеря му и внучето му.Преживяващият шок повлича Еда в път без изход,единствения,който може да попречи на това е...мъжа,когото обича...Харун.
   Бату,вече може да играе както си иска,защото притежава безценен коз-Йамур.Тюркян вече е разбрала,че Еда трябва да е с бащата на детето си.Споделяйки тези чувства,Мелда как ще постъпи.Феййаз научавайки за заминаването на Толга в Америка получава и втори шок от Саадет.Едно признание на жената шокирва цялото семейство.През това време Еда признава на майка си Тюркян за една голяма тайна между нея и Толга.Бату и Бурак се канят да преминат в друга фаза на плана си.Сега на прицел е холдинга на Арсланлъ.но за Бату по-важната е да научи коя е дъщерята на капитана.Тази информация доста го изненадва.
   Докато Харун се приближава стъпка по стъпка до хората,задържащи Йамур,психиката на Еда съвсем се разваля и душевното и състояние е вече болестно.Мелда взимайки много важно решение ,разговря с Харун.Това,което ще чуе ще преобърне Харун.Еда е пред дилема...или ще загуби завинаги бебето си или ще направи така както казва гласът от телефона...И Еда прави своя избор...както би постъпила всяка майка в нейното положение...

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 23:27 от forbes

# 38
  • И тук,и там
Според мен това,което ще направи Еда ще е да отиде при гроба.Това ще поискат от нея.На снимките се виждаше човек с пистолет. newsm78 newsm78 newsm78

# 39
Саадет може би!
Нали тя криеше писмата на Месуде до Феяз и знаеше, 4е той има син от нея!

# 40
А аблата май май ще каже че не е бременна

# 41
  • И тук,и там
Саадет може би!
Нали тя криеше писмата на Месуде до Феяз и знаеше, 4е той има син от нея!

Той Феяз знае.Според мен ще каже или за пожара,или ще се сети,че Харун и каза,че ще има бебе от жената,в която е влюбен. Thinking Thinking

# 42
  • И тук,и там
А аблата май май ще каже че не е бременна
Може и Харун ще разбере,че с Еда са се мъчили напразно newsm78 newsm78

# 43
Еда напуска Харун, за да спаси детето си!/условието на Бату/

# 44
форбес мерси

Общи условия

Активация на акаунт