Доминикана и Пунта Кана – отзиви?

• 162 271
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Ние пък летим с Уиз до Лондон и от там сме резервирали през английски туроператори. цените са на половина...

# 256
  • тук-там
Дай име, де.  bouquet Гледам, че през Томас Кук е горе-доло същото.

# 257
Елиттур са представители на Томас Кук за България. Продават пакетите на същите цени. Ние ще летим до Мюнхен с Луфтханза. Цената на двупосочния билет София-Мюнхен е 108 евро с включени летищни такси  Peace

# 258
Елиттур са представители на Томас Кук за България. Продават пакетите на същите цени. Ние ще летим до Мюнхен с Луфтханза. Цената на двупосочния билет София-Мюнхен е 108 евро с включени летищни такси  Peace
Те са представители, аз ги контактнах, но продават пакети само на немците, а англичаните са с далеч по-ниски цени. Да не говорим, че си слагат и по 100-150 евро отгоре на човек само  защото ти го препродват...Аз успях да закупя през англичаните, въпреки пороблема с кредитните и дебитните карти, които не са издадени в UK, предлагат и телефонни резервации и се договорихме Simple Smile

# 259
Да, има разлика. Офертите на Томас Кук са по-ниски с цели 18 евро (говоря конкретно за този хотел, който ние сме си избрали) Peace  
Можете да видите тук http://book.thomascook.com/pub/agent.dll?qscr=cmfd&qsfr=cmfd … ;ecid=&subm=0
Офертата е за 1070 паунда на човек, а ние резервирахме на цена 1304 евро. Дори в момента гледам, че е излязла и по-евтина оферта http://www.derpart24.bg/bg/package-holidays/offer/51.html

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 09:12 от punch

# 260
punch, няма смисъл да изпадаме в подробни сравнения, да не говорим, че през няколко дни цените са различни. При мен разликата беше около 200 евро на човек без самолетните билети до Мюнхен, а Елиттур ми сложиха по още 100 евро отгоре  Wink Всеки търси варианти, които го устройват. През самите английски агенции една оферта може да ти от 780 паунда до 1100 паунда  Simple Smile
Нека да не ставаме ркламни лица на туроператорите  Wink
Аз съм безкрайно разочарована от бг агенциите... и не искам и една стотинка да изкарат от мен  Peace

# 261
Ekaterina M, не съм имала за цел да ставам ничие рекламно лице. Съобщила съм името на фирмата в отговор на молбата на Wild rabbit. За "подробните сравнения" не знам какво имате предвид- дала съм 2 линка, просто за да докажа, че поне в нашия случай разликата в офертите изобщо не беше съществена. Самата аз в началото мислех да резервирам през някой от чуждестранните туроператори, но после се отказах точно поради причината, че БГ агенцията (вече няма да я споменавам) ми продаде пакета на немския туроператор без надценка. Освен това, всичко стана много лесно и бързо и без проблеми с кредитни и дебитни карти.
Дала съм тази информация, за да помогна, а не за да агитирам когото и да е било.
Всеки сам може да прецени и да си избере в крайна сметка.  Peace

# 262
да, това е идеята всеки да сподели опит и да си бъдем полезни  Peace

# 263
punch, няма смисъл да изпадаме в подробни сравнения, да не говорим, че през няколко дни цените са различни. При мен разликата беше около 200 евро на човек без самолетните билети до Мюнхен, а Елиттур ми сложиха по още 100 евро отгоре  Wink Всеки търси варианти, които го устройват. През самите английски агенции една оферта може да ти от 780 паунда до 1100 паунда  Simple Smile
Аз съм безкрайно разочарована от бг агенциите... и не искам и една стотинка да изкарат от мен  Peace
За една седмица  ли са тези оферти ?

# 264
Нашата оферта е за 7 нощувки, на ол инклузив. Хотелът е 5*.

# 265
За една седмица  ли са тези оферти ?
da , но за 2 седмици цените са почти същите +100,200 паунда Simple Smile ние просто нямаме повече свободни дни Simple Smile

# 266
  • В светлината на слънцето
Момичета, имам питане - не много спешно, защото има време. Някой да е почивал в Кап Кана? По-конкретно - ето тук http://www.capcana.com/site/index.php/en/resorts-a-hotels/caleton-villas
Интересува ме инфо от първа ръка. Тоест: какво да очакваме - плюсове и минуси, и какви занимания/екстри и изобщо какво повече освен обичайните неща (плуване, неизлизане от вода, бели и екскурзии) могат да върат две деца - съответно на 3 и 6 години. Ще съм благодарна за всяка информация. Hug

# 267
Не го знам, но съм впечатлена.
 Peace
Предполгам кое място е, но не съм сигурна, защото 2008 се строеше още.
Прилича ми на съседното, на което бяхме - подобно беше..)

Доколкото виждам това са отделни вили -
плюсовете са, че си много по-самостоятелен. Всяка вила си има парче плаж пред нея и няма почти никакви хора. Ние имахме "бътли" - нещо като иконом, персонален прислужник и тн.
Вилите си имат отпред колички за голф и колела - за по-бързо предвижване, до ресторант или рецепция, спа и тн. Би трябвало да е на свободна консумация, със само вкл. закуска..което за малки деца едва ли е предимство, а и идва доста по-скъпо така.
Има ранчо наблизо - задължително се разходете с конете по брега.. Heart Eyes
Имаше и резерват наблизо също - много приятно място за разходки и пикници.

# 268
  • В светлината на слънцето
magar4o,  Hug Да, мястото е наистина съвсем ново и май тепърва се разработва. Притеснява ме единствено това, че като цяло Кап Кана е насочена към голф и яхт-феновете и повечето други страсти остават на по-заден план.  Thinking И още едно притеснение имам, което вече е от друг характер - дългият полет и как ще го понесе малкият. То затова сме и още само на етап мислене. newsm78 Но ако не тази зима, следващата ще е със сигурност. Peace

# 269
Лулумба,

честно да ти кажа, лично мен дългия полет не би ме притеснявало чак толкова, отколкото това как едно дете на 3 години ще понесе часовата разлика, смяната на климата и много силното слънце там....и не дай Боже ако се разболява там....  Praynig  Ние сме големи фенове на Доминиканската Република, 3 пъти съм ходила, но заради детето (на 4.5 години) не ходим.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 20:57 от Tatjana

Общи условия

Активация на акаунт