Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Ноември

• 34 377
  • 497
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета, виждате ли такава розова пяна в Ягодка, аз изобщо не виждам.
От къде са я измислили да ми я пратят, уфф ядосах се.  Close

И във всички сайтове пише, че е за мазна кожа, а на опаковката за нормална/ комбинирана кожа.  Tired
На кое да вярвам ?  Crossing Arms

# 241
Овлажнител е - като 3 та стъпка на клиник - този конкретно е гел за много мазна кожа. Не е нищо особено

Поничка, все се каня да те питам хареса ли ти овлажняващия почистващ лосион на Клиник (в темата за 3-степ сподели че си го поръчала). Мерси предварително.

# 242
  • София
Момичета, виждате ли такава розова пяна в Ягодка, аз изобщо не виждам.
От къде са я измислили да ми я пратят, уфф ядосах се.  Close

И във всички сайтове пише, че е за мазна кожа, а на опаковката за нормална/ комбинирана кожа.  Tired
На кое да вярвам ?  Crossing Arms
в сайта не я виждам розовата.... само в бяла опаковка има

# 243
  • around the world, where the heart belongs
Привет.Някой ползвал ли е този коректор  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66518&goChar=E#DETAIL  и да ми каже нещо за него.

Или въобще можете ли да ми препоръчате някакъв коректор за тъмни кръгове?   Rolling Eyes

# 244
  • around the world, where the heart belongs
И още нещо, безуспешно издирвам един продукт на Ланком , почистваща пяна, След като в ягодата го спряха, търсих по летищата, ама не видях, дали е спрян от производство, някой знае ли от къде да купя?  Rolling Eyes

# 245
  • София
Момичета, а някой връщал ли е до сега продукт на Ягодка ?

Чудя се, има ли смисъл изобщо да им пиша, че са ми объркали поръчката.
А още повече за липсваща пяна в техния сайт, която обаче ми пратиха.

# 246
  • София
Овлажнител е - като 3 та стъпка на клиник - този конкретно е гел за много мазна кожа. Не е нищо особено

Поничка, все се каня да те питам хареса ли ти овлажняващия почистващ лосион на Клиник (в темата за 3-степ сподели че си го поръчала). Мерси предварително.
Не - изобщо не ми харесва. Стандартния със спирта си е 100 пъти по хубав....Ама как да знаеш, ако не пробваш...

# 247
  • София
Не е много по темата ама да задам един може би тъпичък въпрос.....като се ползва основа за грим (за цялото лице), коректора под основата ли се слага или в/у нея  Rolling Eyes

# 248
  • София
Върху основата.
Първо слагаш крем (или каквото там ще слагаш) след това основата и върху нея вече ФДТ, коректор и т.н

# 249
  • София
Върху основата.
Първо слагаш крем (или каквото там ще слагаш) след това основата и върху нея вече ФДТ, коректор и т.н

И аз така си мислех, ама не бях 100% сигурна и реших да се консултирам.....благодаря ти   bouquet

# 250
Привет.Някой ползвал ли е този коректор  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66518&goChar=E#DETAIL  и да ми каже нещо за него.

В момента го ползвам, харесва ми, не ми се събира в сгъвките, но аз нямам база за сравнение, защото това е първият коректор, който ползвам. Покрай дюканстването си докарах сенки под очите.

# 251
Цитат
Или въобще можете ли да ми препоръчате някакъв коректор за тъмни кръгове?   Rolling Eyes

Ще ти препоръчам един, ама го няма в Ягодата. Става въпрос за  течен коректор на Дебора. Купих си преди 1 седмица -най-светлия нюанс. Само дето исках да е мазен, ама не е. На самата опаковка не пише че е за околоочен контур, но момичето от  дрогерията ми каза, че на обучението им били казали, че се използва всякак.Около 13 лв. На целия ми уморен вид вчера 2 колежки ме видяха и ахнаха колко отпочинал вид имам  Grinning тоест явно е добър (за прикриване). Върху него трудно може да се нанесе нещо отгоре защото се фиксира бързо. Тествай разбира се, ако решиш да си го купиш. Може и да не ти допадне.
 То малко като спам стана, защото няма връзка с Ягодата, ама що пък да не препоръчам  Mr. Green

# 252

привет, аз в момента го имам, ми средна покривност, лесен за нанасяне, не се събира.  Peace

# 253
  • Пловдив
Знаете ли нещо за тези сенки на Кристиян Диор от новите special purchase, какво ще кажете за тях?

А тези сенки много ли са тъмни?

# 254
  • София
marzeliva , това второто, което си показала - не са сенки, а пудра за вежди и прахообразна очна линия.

Общи условия

Активация на акаунт