Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Ноември

• 34 353
  • 497
  •   1
Отговори
# 300
  • София
ох, заинтригувахте ме с тези пяни. Може ли да ми препоръчате някаква за мазна и с пори кожа

Пяната на Шисейдо се води за всякакъв тип кожа.  Peace

Иля, моята кожа през зимата става на лишеи до такава степен ми се исушава  #Cussing out.  Пяната в никакъв случай не е агресивна, въпреки че според мен има мента  newsm78 Използвам само едно натискане на флакона, което е достатъчно за измиване, отстранява перфектно и грим. Когато се нанася на лицето е направо като крем. За около 5-6 секунди оставя едно хладно усещане/от тук и мисълта ми за ментата/ Дори не се налага да използвам ексфолианти.

skrita, мерси, сега ще се разровя да прочета отзиви за пяната. 

# 301
момичета, някой ползвал ли е този гланц newsm78вижда ми се добра цена за количеството.
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=85004 … p;goChar=E#DETAIL

# 302
момичета, някой ползвал ли е този гланц newsm78вижда ми се добра цена за количеството.
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=85004 … p;goChar=E#DETAIL
Аз го имам, но не този цвят. Хубав, но нищо особено. Няма много цвят, а блясък. Не лепне, но има аромат, а мен ароматите на ЕЛ ме дразнят.

# 303
densi , сърдечно ти благодаря за отовора!  bouquetБи ли ми препоръчала гланц с  повече цвят и същевремнно с достатъчно блясък:)Май искам прекалено много Laughing

# 304
  • Варна,морето ...
Иля, моята кожа през зимата става на лишеи до такава степен ми се исушава  #Cussing out.  Пяната в никакъв случай не е агресивна, въпреки че според мен има мента  newsm78 Използвам само едно натискане на флакона, което е достатъчно за измиване, отстранява перфектно и грим. Когато се нанася на лицето е направо като крем. За около 5-6 секунди оставя едно хладно усещане/от тук и мисълта ми за ментата/ Дори не се налага да използвам ексфолианти. Чудя се дали да не си я поръчам сега, че е изгодна цена, на мен кутия не ми трябва, и да оставя Шисейдо за друг път  newsm78 А и кремовете са ми на Ив сен и да не правя мазано  Joy
Емел ме подсети, че подготвям поръчка от Саса - ако някой си хареса нещо до довечера  Mr. Green
скритати кои кремове на исл ползваш дай отзиви илинк моля те

# 305
  • София
След като останах много доволна от тестерче на пяната на Шисейдо, поръчах и аз. Живот и здраве, от днес започвам да я ползвам.

Момичета, само да кажа(вие сигурно сте видяли де), пяната на Шисейдо в Саса е 28$, което е доста по-ниска цена от тази на Ягодка Money

# 306
  • София

Момичета, само да кажа(вие сигурно сте видяли де), пяната на Шисейдо в Саса е 28$, което е доста по-ниска цена от тази на Ягодка Money

Да, но нали трябва поръчка за 100$ за безплатна доставка.  Crossing Arms

# 307
  • София
Как можаха да вдигнат така доставката тея от САСА....нямат милост, ей  Crossing Arms

# 308
densi , сърдечно ти благодаря за отовора!  bouquetБи ли ми препоръчала гланц с  повече цвят и същевремнно с достатъчно блясък:)Май искам прекалено много Laughing
Да този на Шанел е най-добрият който съм ползвала, а съм пробвала почти всички марки.Моят е 105, 25 също е прекрасен цвят. Има ги по магазините пробвай първо.
http://oth.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=278&goChar= … ;LineId=1962#1962

# 309
Да този на Шанел е най-добрият който съм ползвала, а съм пробвала почти всички марки.Моят е 105, 25 също е прекрасен цвят. Има ги по магазините пробвай първо.
http://oth.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=278&goChar= … ;LineId=1962#1962

Като спомена шанел и се сетих, че съм ползвала един от  тази марка и май ще се окаже деиствително най-добрия Simple Smile
точно 25 много ми допадна като цвят и май ще се "сприятеляваме " с него:)
Още веднъж ти благодаря   bouquet

# 310
  • София
След като останах много доволна от тестерче на пяната на Шисейдо, поръчах и аз. Живот и здраве, от днес започвам да я ползвам.

Да, аз поръчвам предимно от Саса. Последното нещо, което си поръчах от Ягодка, беше един намален ФДТ на Ести /мисля/. Бялата ми козметика, лакове, шампоани ми е само от Саса.

# 311
  • around the world, where the heart belongs
аз искам да питам за още един коректор, този път на Клиник All About Eyes Concealer
 Rolling Eyes

# 312
sandia не го поръчвай -ужасен е!

# 313
  • Пловдив
От коледните промоции поръчах това. Мнения за него?

# 314
  • around the world, where the heart belongs
хаха Iliana  Laughing мерси, на това се казва полезно мнение  Mr. Green  Ами другия Line smoothing или как беше... и той ли е ужасен ?

Общи условия

Активация на акаунт