Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Ноември

• 34 237
  • 497
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета,моля ви да ми помогнете в избора на околоочен крем.Аз съм почти на 34,допреди половин година съм използвала само хидратиращи,но вече имам фина мрежичка под едното око.Предложете ми работещ крем,който да позаличи проблема.Предварително благодаря.Може би Future Perfect или на Шисейдо,или ..?Някой решил ли е такъв проблем,ако е още в начална фаза  : )

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 19:19 от optiMisti4na

# 466
Момичета, кой ФДТ е дълготраен и по-покривен, сравнявам с   "Клиническите" /Stay True например нито ми е покривен, нито дълготраен, Superfit също/?

Аз с две ръце гласувам за новия на Гарлен http://www.guerlain.com/index.asp?page=gbasp/maquillage/&logo=1 , но сега не го виждам в Ягодка.Варианта Екстийм е по-плътен и покривен. Вземах тестери - уникален е направо. Непременно ще си купя, щом го пуснат отново. Peace

Съжалявам за спама Embarassed, но не мога да не изкажа мнение за този ФДТ на Гарлен от август месец го ползвам просто е божествен. Невероятен е ! Аз ползвам AQUA варианта - с мазна кожа съм и със широки пори. Преди съм ползвала TEIN IDOLE ULTRA на ЛАНКОМ  и на ЕСТИ ЛАУДЕР но пак ви казвам този прави кожата да изглежда супер свежа и сияйна. Срува 88,00 лв. в Бюти зоната.

# 467
  • София
Зузи, "AQUA" варианта не е ли за суха кожа  Rolling Eyes Кой номер ползваш?

# 468
Оф,сега да се чудя от къде да го издирвам ФДТ на Гарлен  като си намаме Бюти зона и го няма в Ягодка  Laughing

# 469
Илияна, ела до Варна  Wink и се обади  Grinning

Иначе аз съм писала вече, невероятен ФДТ! Най-доброто което съм ползвла. Ето как изглежда нанесен съвсем от близо.
Ползвам дълготрайната версия Extreme.

# 470
Зузи, "AQUA" варианта не е ли за суха кожа  Rolling Eyes Кой номер ползваш?
Предпочетох го защото е по лекият вариант. Не занам за каква кожа е просто ми направиха грим с него в бюти зоната и много ми допадна, моят номер 02. От Ланком и Ести съм 01

# 471
Оф,сега да се чудя от къде да го издирвам ФДТ на Гарлен  като си намаме Бюти зона и го няма в Ягодка  Laughing
Има го и в МОЛ-ла на В.Търново, една малка разходчица до старата Столица ще ти дойде добре Laughing

# 472

Аз с две ръце гласувам за новия на Гарлен http://www.guerlain.com/index.asp?page=gbasp/maquillage/&logo=1 , но сега не го виждам в Ягодка.Варианта Екстийм е по-плътен и покривен. Вземах тестери - уникален е направо. Непременно ще си купя, щом го пуснат отново.
Съжалявам за спама Embarassed, но не мога да не изкажа мнение за този ФДТ на Гарлен от август месец го ползвам просто е божествен. Невероятен е ! Аз ползвам AQUA варианта - с мазна кожа съм и със широки пори. Преди съм ползвала TEIN IDOLE ULTRA на ЛАНКОМ  и на ЕСТИ ЛАУДЕР но пак ви казвам този прави кожата да изглежда супер свежа и сияйна. Срува 88,00 лв. в Бюти зоната.

A колко мл е? Кожата ми е като твоята- с разширени пори, но комбинирана. Аз както се клепам всеки ден ако е 30мл май не мога да ги прежаля тия 88 лв.

# 473
да 30 ml е но те и другите са по толкова ml , аз също си слагам всеки ден но смятам че ще  изкара доста защото като знам с Ланком и Ести които също са по 30 ml  по колко време се кара а и те не са поевтини. Ти поне във Варна можеш да го пробваш

# 474
  • Paris
Защо не се отваря сайта на Български пощи?

# 475
eta а кой номер ползваш понеже ми се струва че имаме еднакъв цвят на кожата ако евентуално се появи в Ягодка да знам?  bouquet

# 476
# 477
Ти пробвала ли си AQUA варианта и можеш ли да ги сравниш. За Extreme знам че е по подходяш май за екстремни температурни състояния и че е водоустойчив. Сподели твоите впечатления

# 478
Не, не съм. Взех директно дълготрайния. Слагам грим рано сутрин и ми е нужно да е свеж през целия работен ден.

# 479
  • Варна
Зузи, имам и от двата вида. Еднакво покривни са. Extreme е по-сух, бързо изсъхва и стои по-матово на кожата. Но е лек като усещане, не създава чувство на "маска". Aqua е как да кажа... по-мазничък, макар че не е точната дума. По-скоро като крем, такова е усещането. Пак си е покривен. Според мен е подходящ за по-суха кожа, Extreme - за по-мазна или комбинирана.
За водоустойчив - не знам, може би. Почти не цапа, в сравнение с Aqua.

Общи условия

Активация на акаунт