Кои са "трудните" зодии?

• 19 746
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
За рак и близнак или добро, или нищоо  Whistling

# 106
наистина хората са различни но все пак зодията влияе върху характера независимо от възпитанието...тя по скоро влияе върху чертите от характера - инат, амбицизост, самочувствие, увереност или неувереност и т.н и доста често притежаването или непитежането на подобни черти няма нищо общо с възпитанието - просто характер определен в някаква степен от зодията
аз като се замисля за мъж много малко зодии харесвам  Grinning докато при жените като че ли са повече но то сигурно е защото жените са по-съвършената част от човечеството  ppp
мъжките зодии които изобщо не харесвам са лъв - дразни ме тяната увереност и самочувствие които понякога са без покритие но неперекъснато трябва да се подхранва от околните, големи егоисти, иначе за приятли са ми ок; дева - много са неуравновесени и никога не са това за което се представят, имат по две лица, овни - много са нерешителни и често се оставят по течението, все трябва да ги буташ напред, иначе са добрички
аз съм дева с асцедент стрелец а приятеля ми е стрелец и много добре се разбираме...засега  Grinning като цяло мисля че има два типа стрелци - това което ги обединява е тяхната решителност, добри са и може да се разчита на тях, но някои стрелци винаги се мислят за прави ине търпят друго мнение докато друга част изслушват повече и не държат да са прави на всяка цена.допадат ми повече вторите....
всичко което съм написала си е по мои наблюдения и според моя си характер, но то мисля че е ясно за всички

# 107
  • София
Възпитанието е задължително! Въпросът е, че някои зодии се възпитават по-трудно. Ето за това става въпрос. Например харесвам Лъв и мисля, че е добре да имаш едно лъвче, въпреки че май са доста властни натури.  Simple Smile

# 108
  • София
Близнак  Naughty
Рак-за мъж е кофти,въпреки,че са доста кадърни,но за сметка на това мнооооого стиснати!

# 109
Рак-за мъж е кофти,въпреки,че са доста кадърни,но за сметка на това мнооооого стиснати!

нямам впечатления че са стиснати - нито един мъж рак който познавам не е стиснат

# 110
Близнак  Naughty
Амче това кофти ли е? А дано ми е стиснато синчето, да не го източва някоя кандидат-снаха.  Crossing Arms  Mr. Green

# 111
  • София
За децата Риби (без значение от пола) знам, че са много чувствителни, често прекалено тревожни и са нужни доста усилия от страна на майката.  ooooh!

# 112
Честно да ти  кажа...не е съвсем вярно.  Едната ми дъщеря е риби, не съм забелязала да трябват усилия за каквото и да е. Добре се разбираме и е колкото дива, толкова послушна и твърде самостоятелна за възрастта си.
Другата е водолей - тя на пръв поглед е много тихичка и кротка, но е по-голям дявол и от сестра си Simple Smile, привързана е страшно към мен, трудно се разделяме.

# 113
За децата Риби (без значение от пола) знам, че са много чувствителни, често прекалено тревожни и са нужни доста усилия от страна на майката.  ooooh!
Изобщо не е вярно това.. Naughty
Дъщеря ми е риби...толкова кротко дете...Нищо общо с брат си,който пък не се спира.Нея от малка,където я сложа,там я намирам...иска само любов това дете...самото спокойствие е....бих казала малко ината,но много разбрано дете..С нея открих един нов свят...

# 114
Сладки са рибките, да... едни мили, кротки, със завеяни усмивки... И никога не ги знаеш за какво мислят и в кой момент нещо ще им прещрака и ще ги избие в неясна посока на поведение. Харесвам ги в голяма степен, но не ги разбирам, затова казах, че са ми най-трудната зодия.
Пък за мъжете раци, досега един стиснат не съм видяла. По скоро не пилеят пари, а избират дълго и накрая вземат най-доброто, което е най-често и най-скъпо. Ама милия ми вуйчо от такова избиране, 6-та година не си е купил холна масичка  Mr. Green Но съм убедена, че накрая избраната ще бъде истинско произведение на изкуството, може и някоя антика да си намери...
Мечтая си за син лъв и дъщеря везни, и за още един подарък, без претенции за пола, скорпион. И косата ми ще побелее без време  Mr. Green Това обаче е само в сферата на най-смелите мечти. В реалността просто се моля за бебе...

# 115
  • в страната на абсурдите
ама не забравяйте ,че има риби-акули и риби-шарани!

# 116
Изобщо не е вярно това.. Naughty
Дъщеря ми е риби...толкова кротко дете...Нищо общо с брат си,който пък не се спира.Нея от малка,където я сложа,там я намирам...иска само любов това дете...самото спокойствие е....бих казала малко ината,но много разбрано дете..С нея открих един нов свят...

Абсолютно подкрепям  Peace По-добро описание не бих и могла да напиша и за моята дъщеря - рибка. И особено тази част "...иска само любов това дете..." - - много, ама много е любвеобилна :  )

# 117
  • Варна
Аз рибките си ги харесвам - и майка ми и брат ми са такива. Може би им трябва малко повече самоувереност...

Авторката, ако пусне анкета ще имаме по голяма яснота кои са "трудните" зодии.
 Simple Smile

# 118
  • София
Именно, от мои наблюдения малките рибки са кротки, послушни, но в повечето случаи много чувствителност. Затова споменах, че мама трябва да им вдъхне повече увереност. Често са мнителни и приемат нещата твърде дълбоко.

# 119
Thinking Ясно, че зодията не е определящ фактор за характера, но ...
Това, което не харесвам в раците е, че често не знаят накъде вървят и са доста "сръдливи", а на близнаците - че не знаеш в кой момент кой от двамата в тях се проявява. Да разбирам ли, че никоя от вас не се е опитвала да избира или да избягва зодия на детето си? Иначе, както споменах, факт е, че каквото и да е - ще му се радваме!

Да, така разбирай.Нормалните  хора едва ли смятат зодии.Аз съм рак и далеч не съм сръдлива, даже напротив, нося много-съвсем различни са ми минусите.Или като дете съм била сръдлива, пък вече не съм? Laughing
И още нещо-малката трябваше да се роди овен, без да я калкулирам.Ми дори да бях го сметнала-пак нямаше да стане, щото се роди преждевременно и всичките ми сметки щяха на кино да заминат, муахахахаха Laughing

И за рибите това, което си мислиш ти не е така при моето дете. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт