79 Американска пост-хелоуинска

• 14 730
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Много хубави маскирани дечица.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 18:34 от Winx

# 106
Atti мерси за календара Simple Smile. Като гледам болестите горе-долу съвпадат, обаче не успях в нета да намеря инфо дали имат ваксината Пентаксим. Имаш ли представа дали мога да я започна в Бг и да си донеса дозите, които там да му ги бият.

# 107
Anette Simple Smile)))))))))))))))))) сори, че ти се смея, ама е голяма мъка да имаш умни деца; а като се сетя какви усилия полагаш да си развият макс потенциала се хиля още повече! Да кажеш, като изкопаеш океан в двора си Wink

Атти, чу ли си линка?

Уинкс! А защо си мисля, че твоят палавник е малък! Усмивчо гушкаффф!

Галя, не мисля че имат точно Пентаксим, по-опитните да кажат дали ще я бият, ако сама си я донесеш...

# 108

#Crazy Таман щях да се хваля, че заредих само за $26 тази сутрин. Ама 1.88...

# 109
Оооо, Агентке, още вчера го чух и се спуках от смях (ама и малко ме хвана страх, че тя така си мисли да говори с нечий президент - Hi, this is Sarah????).

Галя, абсурд е да накараш местен лекар да бие нещо, дето не е било закупено и съхранявано при тях, в много сериозен филм могат да се вкарат така, защото те носят отговорност после за детето, ако нещо не е наред. Те ваксините са си същите, не знам какво те притеснява. Със сигурност обаче ще е добре да си носите картона, за да може да се види какво кога е бито.

# 110
  • Boston, MA
Успях да видя акулчето ЕйДжей, Пухкавел, Иркините госпойци и калифорнийските Мечо и Маймунка. И Мишолините. Изпуснах бебе Вики, Тандурините и Дженините, че и Викториевите снимки.

Нашето ново фото пристигна вчера, та от Халоуин имаме една-две снимки, ще гледам да пусна някоя де. На работата съм на същото положение, гръм и мълнии.

# 111
Оххх не можело да се гласува днес мъжа ми объркал  -само до миналия петък било ранното гласуване. ooooh!
Айде утре на голямата опашка  newsm77

# 112
galia_2007, живея в друг щат и по тази причина не се намесих. Сега обаче мога да ти кажа, че нямаш място за притеснение, както са ти казали и другите момичета. Дъщеря ми беше на годинка, когато дойдохме в САЩ, с трите дози против Хепатит Б и един прием на Пентаксим на 11 месеца (по ред причина беше с отложено ваксини). Тук се наложи да наваксваме доста с ваксините (и друг път съм споменавала, че първия път, когато я заведох на ваксинация й удариха 6 наведнъж). Докато нямахме застраховка я водех в Public Health Center и биеха ваксини на общо основание по календара, който Atti е дала. Заплащала съм суми не по-големи от $15 за ваксина. Та... ударете си Пентаксима, щом това е желанието ти, а ще продължите с тукашните ваксини. Като минала по този път ти казвам, че нямаш място за притеснение.  Peace

Момичета, децата ви са прекрасни! Не съм се вясвала отдавна, та по повода да покажа и моята кривокрака калинка.

# 113
Хиър, аз живях в 3 различни щата само последните 4-5 години и все още пътувам сравнително често, но разликите в цените между място и друго продължават да ме стряскат понякога.  

# 114
  • USA
Марлела, чудна ти е калинката!  Heart Eyes Че и танцьорка... Laughing

# 115
Чудна калинка, Марлела.

Аз идвам да се оплача. В офиса работя по един проект с най-некадърния проектен мениджър на света, който просто ми къса нервите. Почти на ръба съм да му тегля една. Главата ме кънти до безобразие. Междувременно, във фирмата на мъжа ми утре ще има обща фирмена среща .. което хич, ама хич не ми харесва.

# 116
И при нас има бензин за 1.88  Mr. Green, последния път заредихме за 2.05, но после разбрахме за 1.88.В Бг в момента е 2,55 за литър  Shocked . Не знам предизборни ли са тези цени на бензина, но ми харесват. В тая връзка да се оплача как днес карах 1 час до училище и 1 на обратно, за да разбера, че няма да дойде преподавателката  Close това е за 2-ри път в рамките на 2 седмици, поне един мейл да беше пуснала  Crossing Arms ...то хубаво, че евтина бензина, ама все пак  Tired

# 117
Малее, хора какви са тези цени?! При нас е  2.85 и се радваме.  Rolling Eyes
Аз не се включвам много, че са ме налегнали много ангажименти наведнъж, но хвърлям поне на няколко дни по едно око. Благодаря на всички за коментарите за моята вещица и пожарникар  Laughing

Бубка, имаш ли Фликър акаунт? Ако да, прати ми едно съобщение да те добавя и аз и да можеш да ги виждаш.  Peace

# 118
Тандури я да те питам докато си тук. Кажи повече за кучето- знам, че тези дни го взимате- породата май я знам, но момиченце или момченце, име измислихте ли? На колко месеца е? Ще чакам снимки...искам и аз кученцеее  Sad

# 119
Тандури я да те питам докато си тук. Кажи повече за кучето- знам, че тези дни го взимате- породата май я знам, но момиченце или момченце, име измислихте ли? На колко месеца е? Ще чакам снимки...искам и аз кученцеее  Sad

Мдам, събота Simple Smile Същия ден трябва да занеса една торта за РД на едно приятелче на Калин, подарък. Направо съм се сбъркала как ще успея.
ГОлдън Ретривър ще е, името го пазя в тайна засега, само ще спомена, че  има 3 имена- първите 2 са от Хари Потър, средното е българско, а последното е на баща му.  Laughing Момченце ще е със сигурност, на 8 седмици ( тук стандартно на толкова ги продават брийдърите). Там от където ние ще го вземаме имат качени снимки,ще ти пратя на лични.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт