Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват публикациите с потребителски имена и дати?
Какво представлява фонданът и за какво се използва при приготвянето на торти?
Какви са разликите в здравеопазването и образованието между България и САЩ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват публикациите с потребителски имена и дати?
-
Какво представлява фонданът и за какво се използва при приготвянето на торти?
-
Какви са разликите в здравеопазването и образованието между България и САЩ?
Разликите в здравеопазването и образованието между България и САЩ са значителни. В Съединените щати достъпът до лекари и специалисти може да бъде по-лесен, но също така по-скъп. Що се отнася до училищата, в Съединените щати има голямо разнообразие от образователни институции, включително частни училища, които обаче могат да бъдат скъпи. Всичко това може да варира в зависимост от конкретния град или щат.
-
Какви са ползите и недостатъците от преместването в САЩ?
-
Какъв е средният доход на семейство в Маями и как мога да се впиша в него?
Поне учат ли ги да шкурят там, ако не друго, шкафовете ти да не ги мисля?
. учебната година евентуално ще ми струва 9.5к. но това е за гимназия. католическите елементари са обикновено по 5.5. и не, не приемат всички. те си приказват, че не ги интересува теста, но ако беше така, щяха да го правят в началото на учебната година, не като част от процеса на кандидатстване. а той включва и есе от детето, есе от родителите и интервю с цялото семейство... а на това интервю ще е най-добре или да ги изпратя с баща им с бележка от доктор, че съм тежко болна и не мога да присъствам, или трябва да си закопчая устата с телбод, за да не бълвам цитати от марк твеновите "писма от земята"...

А мъжете да се утешават взаимно