. 
, храната е много важна за мен както вече разбрахте. Та искам да кажа, че вкусните бабини и мамини плодове, зеленчуци и месца на които българите се радват и за които ние в зап Европа завиждаме и по които само можем да цедим лиги... следващото българско поколение може би няма да им се радва, защото едва ли много от тук пишещите като се пенсионират ще идат на село и ще почнат да произвеждат домашна продукция и да хранят децата и внуците си. Така че и от тази гледна точка набори и наборки сте на далавера. Дори да искате да направите същото за децата си, едва ли ще е толкова лесно с тази масова европеизация

. А че има много хора, за които това е минус - убедила съм се. За мен пък е минус да плащаш повече, ако можеш да платиш по малко. И то не просто минус, а жива глупост и некадърност за управление на финанси.

видях друго нещо от самите копенхагенци - да пазаруват в евтина верига, ама да слагат продуктите в торбички от скъпа верига
видях друго нещо от самите копенхагенци - да пазаруват в евтина верига, ама да слагат продуктите в торбички от скъпа верига

Препоръчани теми