Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри

• 787 183
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 890
Здравейте, мамчета.Търся една песен но не и знам заглавието:

Падна крушка-медушка и в шумата се сгушка.
А дървото и дума: Не се скривай под шума
без да иска детето ще те стъпче с крачето.

# 1 891
      Търся на МР3 следната песничка:
      "Десет морски кончета,
       десет вихрогончета..."

# 1 892
как е оригиналния тескт на песента
Вчера в детската градина....дзън,дзън,дзън,дзън....

# 1 893
# 1 894
# 1 895
"Ало Слънчице" е наистина страхотна песен.Тя е част от такъв албум с детски песнички и всичките са много хубави.

# 1 896
  • На края на вселената!
Ели (модератор), бих се заела с оформяне на темата или нейното допълване. Но предполагам ще ми трябва поне седмица, че си е доста.

# 1 897
хей момичета някоя знаели откаде мога да си истегля песничката "нови панталонки" моето сладурче много я  обича newsm17 newsm17

# 1 898
  • На края на вселената!
хей момичета някоя знаели откаде мога да си истегля песничката "нови панталонки" моето сладурче много я  обича newsm17 newsm17
http://gabka.mylivepage.com/file/904_%D0%9F%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0 … %D0%BA%D0%B8/last
другото име на песента е Доволен

# 1 899
Ели (модератор), бих се заела с оформяне на темата или нейното допълване. Но предполагам ще ми трябва поне седмица, че си е доста.
Няма проблем, Благодаря!
viki_hrisa ми изпрати част от събраното от нея, ако се свържеш ще ти го изпрати, ако не аз ще ти го препратя.
Няма нужда да дублирате темата за торентите-дайте само препратка към нея вместо да вадите линкове към филмчета.
Според мен няма нужда и да вадите текстовете на песни и стихотворения. Тази тема няма да се изтрие, а само ще се заключи, но ще е достъпна с търсачката.
Лека работа!
Свирни тук или на ЛС когато си готова и пуснеш новата тема, за да ги разменя и да заключа тази.
Още веднъж - Благодаря!

# 1 900
Уха, доста време ще ми отнеме да селектирам нужното ни. Благодаря за темата!

# 1 901
  • гр. Пловдив
Момичета, някой беше обяснил подробно тук как се сваля музика от vbox или youtube. Пускаме клипчето цялото да върви и то вече е запаметено в хисторито на компютъра ми, но къде да го търся? И как от видеото да си сваля mp3-то. Малко сложно обясних, но дано този, който го обясни да се включи.
Много благодаря, за което предварително!  Hug

# 1 902
  • Добрич
vorfaxx

Мисля, че е време да ви предложа един лесен и безотказен начин да си сваляте видеото от UTube и Vbox. Не е нужна никаква програма!

1. С Mozila не знам дали става, но поне аз не я ползвам и не ми е известно. Приемам, че ползвате Internet Explorer.
2. Оставете да се зареди цялото видео от UTube или Vbox (и за други флаш сайтове става!).
3. Видеото вече сте свалили на компа Shocked Не знаехте ли Hug Въпросът е къде?
4. В Internet Explorer-а изберете меню Tools => Internet Options => Settings => View Files. Тук се намират временните интернетски файлове. Измежду тях е и видеото което желаете. Подредете по последна дата на модифициране или размер, за да се ориентирате. Копирайте си го където искате и го преименувайте.

Както се казва, няма какво да объркате (:

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 18:23 от Вела

# 1 903
Я виж ти какви хитрини  Simple Smile
Много полезно. Благодаря!

# 1 904
Ели, в какво точно се изразява направата на нова тема? Мога да бъда от полза, предполагам. Подредбата на линковете давани в темата и добавяне на нови или? Аз вече събрах 2000 песни и инструментали на български детски песни и още 1000 чуждестранни, без да броя руските, но планирам да кача и още поне 1000 български детски песни в DOX-а, че е ужасно удобно за ползване.
Ако мога да съм от полза за нещо, ще се радвам.
Уикенда съм извън града, обаче...

лека  Hug

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 02:52 от vorfaxx

Общи условия

Активация на акаунт