Египет - втора тема

• 43 387
  • 442
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Само вмъквам една особеност, като посещавате Луксор - внимавайте да не ви заведат в Долината на Цариците Simple Smile Щото водят и на двете места, пък в Долината на Царете е по-интересно и внушително Simple Smile От Луксор туристическите автобуси тръгват около 17ч., разстоянието до Хургада е около 3-3.5 часа, така че да го имате предвид като планирате, ако пътувате с керваните, а не с междуградски автобус...

# 271
Джейд,звучи изпълнимо.Ще се изморите много,но пък ще ви е интересно.Те са се прекъсали от тур.фирма,ама карай.Важното е вие да си направите пътешествието  Peace

# 272
Джейд, ще чакаме после пътепис Simple Smile
Елку, ще чакам с нетърпение коментарите ти за хотелите Simple Smile Снимките са много хубави!
И нелеко завиждам в момента на всички отправящи се към тази дестинация Simple Smile

# 273
Ох...... И аз ви чета с носталгия. Бяхме в Египет миналата година май месец. Там си направихме и бебето  Laughing

# 274
Здравейте, има вероятност да посетя Египет в близките месеци. Питах се дали има визи за българи? Предполагам не, но все пак не е лошо човек да пита предварително.  Embarassed

# 275
  • Стара Загора
Има визи, 15 евро или долара беше...

Янич, ще има пътепис, даже и снимкопис ще има. Само да дойде 21-ви Март Wink

Джейд,звучи изпълнимо.Ще се изморите много,но пък ще ви е интересно.Те са се прекъсали от тур.фирма,ама карай.Важното е вие да си направите пътешествието  Peace
Да, предполагам, че всичко ще е на тагадък (така ли се пише това  newsm78). Само се надявам от бързане и следване на планове да не пропуснем хубавите моменти...

# 276
  • Beyond the Frontiers
Визата е 15 долара, плаща се на летището при пристигане и се попълва една анкетна карта - нищо особено, имената, номер на паспорт, дата на влизане и излизане.

# 277
Мерси много! Важното е, че не е като за САЩ, предварително да се вади.  Simple Smile

# 278
Ох...... И аз ви чета с носталгия. Бяхме в Египет миналата година май месец. Там си направихме и бебето  Laughing

Супер, с твоето "египетските" бебета стават четири (другите три са споменати на 1стр.) Упсех на финала!  bouquet

# 279
  • Стара Загора
Ааа, вече наистина трябва да спра достъпа на мъжа ми до форума. Като чуе за тези бебета и направо се е отказал от пътуването  Joy

# 280
Здравейте и от мен. Да разкажа накратко за екскурзията ни в Египет. Организатор беше ТЕЗ ТУР - много сме доволни от тях, единствено е досадно, като екскурзоводите говорят на руски. Хотелът в Кайро - Хуса пирамидс беше приличен, а хотелът в Хургада - най-хубавия, в който съм била. Приказен! В края на януари водата в морето беше доста студена - 20 градуса, но в басейна беше 29 - много приятна температура. Догодина живот и здраве пак сме в SUN RISE Garden beach хотел. Дали обаче има оферти, при които се каца и излита от Хургада?

# 281
Дали обаче има оферти, при които се каца и излита от Хургада?

Няма, защото чартъра е през седмица, т.е. ако искате да избегнете Кайро,
може да отидете за 2 седмици.
И на нас страшно много ни хареса в Египет и живот и здраве следващия път - за 2 седмици!

# 282
  • Beyond the Frontiers
Samsara , да не сме били по едно и също време в Египет. от 31.01 до 7.02.

# 283
Скорпиос е права - ние веднъж така направихме. Другият вариант е кацане в Кайро и полет с вътрешните линии Кайро-Хургада  Peace

# 284

Супер, с твоето "египетските" бебета стават четири (другите три са споменати на 1стр.) Упсех на финала!  bouquet
Ааааа финиширах на 24.01.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт