Египет - втора тема

• 43 346
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
 Blush и да пиете един сок от манго за мое здраве! Peace

# 376
  • Стара Загора
Blush и да пиете един сок от манго за мое здраве! Peace
Без лед, нали?  Mr. Green

# 377
 Joy Няма нужда от лед! Само плод - цената варира, в хотелите и туристическите места е към 9-10 лири, на мен рекордът ми е 3,5  Mr. Green Изобщо всичките фрешве си заслужават - вкл. и ягодовият. Peace

# 378
Здравей, искам да помоля някой, който скоро ще ходи в Египет да ми направи картуша. Пишете на лични да се разберем.

# 379
Джейд, приятно изкарване Simple Smile Благородно ви завижд .....

# 380
Джейд, приятно изкарване Simple Smile Благородно ви завижд .....
оо, дойде ли времето? и аз, и аз завижд...  Blush
Айде, чакам с нетърпение снимки и разказ, пък то е ясно, че ще изкарате страхотно!  Simple Smile

# 381
  • Стара Загора
Мерси, мимичета.
Ще се постарая да има какво да разказвам.
Всъщност май повече трябва да се постарая да оцелея, че да мога да разказвам  Laughing
Нещо прекалено много страховити истории ми натрупаха последните дни на главата разни хора.
Не че съм се отказала де, но се замислих сериозно за застраховка живот  Laughing

Теди, прати налично какво точно да бъде изписано на този картуш.
Нямам представа дали ще успея, предвид натоварената ни програма, но ако мога - няма проблем.

# 382
Здравейте Simple Smile Аз току що се регистрирах,за да споделя,че ще ходя на екскурзия до Египет  Grinning Аз съм непълнолетно момче и в събота-28 март потеглям.Аз изчетох почти цялата тема Laughing И за това благодаря на всички,които са споделяли мисля,че ще ми е много полезно Hug

# 383
Здравейте, много се извинявам нямам време да изчета чудесната ви темичка и за това направо питам:
Някой посещавал ли е този хотелhttp://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/HRGLBHI-Hilton-Hurghada-Long-Beach-Resort/index.do
Направих вече резервация , агенцията е Дива Холидейс, за 11/04/09. Моля ако имате впечатления, ще ви бъда много признателна ако ги споделите!Мерси!

# 384
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, много се извинявам нямам време да изчета чудесната ви темичка и за това направо питам:
Някой посещавал ли е този хотелhttp://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/HRGLBHI-Hilton-Hurghada-Long-Beach-Resort/index.do
Направих вече резервация , агенцията е Дива Холидейс, за 11/04/09. Моля ако имате впечатления, ще ви бъда много признателна ако ги споделите!Мерси!
Познавам колегите от тази агенция - бяхме заедно на инфотура и по всяка вероятност програмата, по която ще пътувате е на Тез тур.
Какво съм записала за хотела като впечатление -наистина голяма и хубава градина, хубави тераси, детски клуб, аптека и магазинчета в самия хотел, в стаята - вана, часовник, радио. Като цяло хотелът е ок.
Не сравнявайте Хилтън в София с този в Египет - определено има разлика в минус за египетския. Настройте се положително и намалете очакванията си и всичко ще е наред. Приятно изкарване. Peace

# 385
Благодаря за отговора!
Очакванията ми за египетския Хилтън не са големи имайки предвид,че съм посещавала Хилтън в Сирия и Кипър.
Но все пак наистина искам една приятна почивка със всички удобства.

# 386
По миналата година в самолета на връщане семейство, което беше в Хилтън, сподели, че са много доволни. Помня обаче само това, че всеки ден имало в стаята панер с плодове. Спомням си обаче и това, че пред самия Хилтън беше ад - строителна площадка-опряваха нещо инфрастурктурата, в резултат - грозотия, а прахоляка беше убийствен (просто в бусчето ние бяхме след този хотел и минахме през него първо). Даже си казах тогава - язък за "фирмата" Хилтън. Сега обаче, две години по-късно със сигурност са оправили отпред и няма да останеш неприятно изненадана още в началото.

# 387
  • Beyond the Frontiers
По миналата година в самолета на връщане семейство, което беше в Хилтън, сподели, че са много доволни. Помня обаче само това, че всеки ден имало в стаята панер с плодове. Спомням си обаче и това, че пред самия Хилтън беше ад - строителна площадка-опряваха нещо инфрастурктурата, в резултат - грозотия, а прахоляка беше убийствен (просто в бусчето ние бяхме след този хотел и минахме през него първо). Даже си казах тогава - язък за "фирмата" Хилтън. Сега обаче, две години по-късно със сигурност са оправили отпред и няма да останеш неприятно изненадана още в началото.
Само да уточня, че в Хургада има няколко хотела от тази верига - Хилтън. Специално около Хилтън Лонг Бийч не си спомням да е било строителна площадка.

# 388
Не знаех това. Не знам и точно кой е този, за който писах аз, но се намира доста близо до летището-на 5-7 минути. Така или иначе е минало доста време и вече няма да е същото.
Блазя на заминаващите този сезон. Енджой. И да ходите по екскурзии, ей.

# 389
В Хургада има 3 хотела на Хилтън. Аз съм била в Хилтън Ризорт и останах много доволна. Това беше преди година и половина.

Общи условия

Активация на акаунт