КГБ = Клуб на Готините Баби - 46

• 25 687
  • 592
  •   1
Отговори
# 180
                           Ехооооооо!Къде сте бабчета?
                           Така не сте изчезвали никога.Вече не мога да открия темата,ако не влизам в отчетния форум.Хайде слизайте от черешата,че ми е скучно. Laughing

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 13:18 от Didia

# 181
Милички, аз съм тук!
Нооооо, вас ви нямааааа!
Значи, за да не изпълнявам монолог, трябва да отлитам и аз в пространството.....
Само рапортувам и......паля джапанките, нали така беше.
Ходих на гимнастиката, обиколихме с още две "гимнастички" пазара, и докато се чудех какво да измисля за вечеря, едната ми даде идея да сготвя праз-яхния. Купих едно снопче праз и както никога не съм готвила такава поснотийка, преди малко я свалих от огъня. Сипах на майка ми, защото днес и донесоха пиле със зеле и тиквички- мусака, но тя не ги яде, че няма сосче да си топне. Сега чакам да видя, дали ще ме похвали като готвачка или ще ме.......... Много вкусна стана яхнийката, но може и сама да си я ям. То ще се чуе!
Хайде, отивам - мия си зъбите и лягам, че цяла седмица не съм си полягвала на обяд. Развалих си режима от хайманосване, но пък ми беше МНООООООООГО ГОТИНО!

ОТ ВИТОША ПО-ВИСОКО, НЕМА!  Е, ПА НЕМА!

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 14:22 от Танита60

# 182
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет , девойки.   bouquet

Танче , добре си хайманосваш.  Hug Меташ гащи и заради мен.  Laughing ТакъФ мързел ме е обзел , че неАм думи.  Blush
И аз като теб мързеливо готвене направих.  Grinning
Имах едни печени и белени чушки , нарязах ги на две на три , изсипах един голям буркан домати, малко мазнинка , чесън , позапържих колко водата да изкипи и юруш народе на яденето. За довечера едни пРъжолки шЪ метна в тавата , па утре нов ден , нова гозба.  Crazy

Дидка и моя мъж връща поздравите на Драго.  Hug
Снощи и наздравица вдигна , ма само Васко отвърна , ти липсваше.  Mr. Green

Джучка , дано и твоя ден е хубав. То преполови вече , ма карай.  Hug

Цунки на всички.  Heart Eyes

# 183
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Излизахме по магазините че днес внука Андон става на 6 г. и черпя по случая . Hug Hug
Да ни е жив и здрав и щастливо детство.

# 184
Честит рожден ден на Андон!
Пожелавам му щастливо детство, изпълнено с радост и усмивки!

До обяд се правих на шивачка - прекроявах анцунга/дето го взехме вчера/,
че ни трябваше за днес - имаме спортни часове.
После се хванах с филмчето - архивирах, префасонирах, но с мойте знания или по-скоро незнания - доникъде не стигнах, не можах да му намаля размера. Много е голям файла, няма как да се прати по ел.поща. Остава варианта по скайпа - ако някой има възможност 2-3 часа да приема - пускам веднага.

# 185
Честит Рожден Ден , Тони!
Зиче , да ви е жив , здрав и много щастлив. Весело и безгрижно детство!
Весел празник!

Зиче , специално за теб с най-искрени пожелания.

Доби давай го на скайпа mishka9489.

# 186
  • София
    Зиче,честит рожден ден на Андон.Да е здрав и весел,да стане отличен ученик и да радва семейството!

# 187
Зиче, честит рожден ден на Андон! Да е жав и здрав и много радост да ви носи!

И на мен днес ми е много мързелив ден! Хем не ми се прави нищо, хем пък ако се хвана, не ми спори.
Май трябва да слушам мъжа си - преди малко ми звънна и пита какво правя, пък аз си признах, че май само се моткам. Посъветва ме да легна и да се наспя. Ама ми е съвестно - толкова работа има в къщи.

# 188
  • София
Честит рожден ден на Андон! Да бъде гордостта на баба Зиче и дядо Тони!
За баба

# 189
  • София
    Аз пък до преди малко бях на двора.Насадих луковичките и праза,събирах сухи листа,мих с маркуч...Сега ям една зелева салата и ще изляза да поработя,че пак ме затрупаха с работа.
    Момичета,засрамвате ме...Не съм толкова хубава,но съм много щастлива!Вие ме направихте толкова щастлива,защото имах нужда от такива приятелки като вас.Забелязах топлото отношение към мен на всяка една и затова сияех от щастие.

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДОН НА БАБА ЗИЧЕ!!!ПОЖЕЛАВАМ МУ МНОГО ДА СЕ СМЕЕ И ВЪВ ВСИЧКО ДА УСПЕЕ!!! ДА Е РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗА БАБА,ДЯДО,МАМА И ТАТКО!!!
ЗИЧЕ ,ТОВА Е ЗА ТЕБ!!!

Яжке,я не се засрамвай и не бъди скромна.Та ти си като слънчице лъчезарна!Топло ни е отношението към теб,защото и ти ни отвръщаш със същото.Достатъчно е да види човек грейналото ти лице и да му минат черните мисли.И ние имахме нужда от приятел като теб! newsm51
                        Жабче,видях наздравиците,но сутринта  Embarassed че вечерта забегнахме с дедито,че бяхме луднали и се поразходихме натам-насам. Laughing

# 191

Яжке,я не се засрамвай и не бъди скромна.Та ти си като слънчице лъчезарна!Топло ни е отношението към теб,защото и ти ни отвръщаш със същото.Достатъчно е да види човек грейналото ти лице и да му минат черните мисли.И ние имахме нужда от приятел като теб! newsm51

Яжка , присъединявам се към думите на Дидка.  Peace
Няма какво да допълня.  Hug

Дидка , поне сте разпуснали. Що са дни все са пред нас. Наздравици колко щеш.  Laughing

# 192
  • Пловдив
Благодаря ви мили приятелки за пожеланията към Андон .Благодаря ви и за цветята за баба  Blushмного ме трогнахте защото обичам много цветя.... Hug Hug Hug Hug
 Сега ще се стягаме за да ходим да празнуваме  рожденния ден. Hug Hug Hug

# 193
Зиче, честит рожден ден на Андон!
Да расте жив и здрав, умен и щастлив,
с безгрижно детство, весели игри,
за в бъдеще - отличен ученик,
и в живота всичко по вода да му върви!

- това е за теб!

Доби, виж тук - http://4storing.com/ дали ще можеш да качиш видеото, но пробвай където се качват файлове, че сякаш по лесно става, а после ще ни пратиш само линка.

# 194
Момичета, качих снимки от Балани  Embarassed и Морени - с потребител и парола, които Жабче ми беше пратила на лични - не знаех къде и как ги слагате по принцип.
Отивам да разходдам четириногото ми момче, докато е светло и топло.
До после! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт