КГБ = Клуб на Готините Баби - 46

• 25 707
  • 592
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 Добро утро и от мъглива Дружба
След като изгледах видеото от срещата е малко трудно да се върна към ежедневните си задължения
Днес ще ни слагат външна врата в апартамента и няма да мога да съм с вас
 Не знам защо не мога да слагам точки на изреченията?
 Макар,че гласите среща в Дружба аз не съм много сигурна ,защото май ще пътувам тогава при нашите,но има време Здраве да е Стискайте днес до обяд палци Танита нямаш грешка ,снощи ти четох посвещението ,което ми бе написала чувствата са взаимни Heart Eyes

# 241
Добро утро и от мен!
Хапнах , пийнах от вкусотиите! Мерси! Hug
И при нас изглежда есенно - вярно, че му е време, ама ми се ще още слънчице!
Хубав ден ви желая и слънчево настроение, напук на мрачното време!

# 242
Добро утро от мен!

Зиче,Честит Рожден Ден на Андон!Да е здрав и да радва много баба,дядо,мама и тати!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз нещо не можах да видя трейлърчето.Не ми го зарежда плейъра.....

# 243
Добро утро и от мрачна Варна.Благодаря за закуската и сокчето.
Аз си заведох детето на градина и започвам домашните си задължения/готвене,чистене и т.н./
По- късно ще вляза да си измия банята и отново при Вас.
Желая ви въпреки мрачното  време лек и спокоен ден.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 244
Здравейте милички, трудолюбивички, и не толкова работливички/като мен/, момичета!
И във Варна е лееееко мъгливо, но ще пускам пералня с чаршафи, ако ще и снежинки да падат, защото такъв ми е плана от вчера.
Така, че днес ще съм "домашно пиле", че още никой не ми е свирнал, та да лииииитна!
Яге, Жаки, мерси за закуската и фреша, браво, пъргави булки сте!
Щпунц, аз пък толкова обичам препинателните знаци, че се оливам, но вече внимавам особено с удивителните, че някои май ги вземат за заповедни изреченията ми! Ама и без точки, и без удивителни, пак сме се разбрали.
Доби, филмчето е чудесно, и аз го гледах, и на дядо Стефчо го показах, и на внука ми също.
Само за информация, и майка ми и Стефан харесаха праз-яхнията и ме похвалиха, ама доста
хляб и месце се изяде със нея. То иначе след един час пак ще търсат да ядат.

Приятен ден на всички ни!

newsm47 newsm51 wash hang prostor Two Hearts bg

# 245
Здравейте милички, привет от мъгливия център на София.
На патерици честит рожден ден на Тони на Зиче. Да расте здраво и щастливо дете, да радва всички вкъщи.
Опитвам се да кача филмчето в vbox 7 - ама да видим дали ще стане нещо.
Желая ви за сега лек и усмихнат ден, много  Hug на всички вас.

# 246
  • София
    Джучка,Марси  ...привет!  Аз отлитам по задачи! Чао ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
Ехооо,има ли някой?....

Танче,запали ме с тая твойта яхнийка с праза....И аз ще сготвя довечера като се прибера...Много бързо и вкусно става....

# 248
Тук съм - мотам се из къщи и поошетвам по малко - нали не бързам. След обяд ще яхна джипа и ще отида на работа да си прибера нещата - имам доста цветя и се чудя къде ще ги слагам.

# 249
Марси Hug Ще ги наместиш цветята някак си  Laughing Laughing Laughing

Шпунц...Какво стана със стискането на палците?...Айде казвай,че ме заболяха ръцете да стискам,а и нищо не мога да хвана,че нали стискам,стискам..... Joy Joy Joy

# 250
                   Шпунц,и аз стоя със стиснати палци от сутринта  Laughing Казвай дали е помогнало  Peace
                   Отлитам за в къщи! Наработих се за днес и минавам на домашната ДГ! Laughing
                    Чакайте включване след час! Joy Joy Joy

# 251
Здравейте, дойде и моят ред да се появя при вас.
От сутринта ходих по задачи, по магазини...гледам, харесвам, избирам.
След 2-3 седмици се включвам в групата на ремонтиращите.
Днес вече съм наясно със смяната на вратата - трябва да поръчвам,
харесах си мивка за банята, огледало...
Момичета, обръщам се за акъл към вас -
на пода в коридора - теракот или гранитогрес - предимства, недостатъци...
Дайте ми съвет, че не знам какво да сложа.
didi*** , при мен проблема може би идва от нета - не тръгва да зарежда там.

# 252
Добче,гранитогреса е по-здравата настилка.....Само да не е грапав,за да можеш лесно да го почистваш....

# 253
Добче,гранитогреса е по-здравата настилка.....Само да не е грапав,за да можеш лесно да го почистваш....
Абе като сравнявам и цените, трябва да е по-хубавото нещо  Joy Joy
Ще се поровя из домашно-майсторския форум, да попия малко знания

# 254
Мастерче, радвам се че съм ти дала идея за "манджичка", както и вчера на мен ми дадоха.
Наистина стана вкусно ядене, а и много апетитно мирише. И днес ще ядем от нея. Имам и ловджийки- колбас като кренвирши,но не в найлон,ще ги сложа за малко в  микровълновата и обяда ще е готов.За вечеря ще мисля по-късно.
Шпунц, казвай със стискането на палци помогнахме ли?
Днес в къщи ще си стоя- Стефан запали парното, затоплили се стаите, и както лежа, гледам Биг Брадър и чакам да се извърти пералнята съм задрямала, та чак новините в 12ч. започнали! Бабешка работа!
Но утре живот и здраве, и преди обяд и след обяд ще имам излизания, нали е четвъртък.
Отивам в кухнята, че бабето ми си изми вече ръцете и се куква на масата и чака обяда си!
Ха, смей да закъснееш!

newsm64 newsm64 newsm64 newsm64 newsm64

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 14:13 от Танита60

Общи условия

Активация на акаунт