Big Brother 4 - Кастингът

• 42 021
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 120
Сиганка со комплексие hahaha

# 121
А Марти сега както танцува ми прилича на "Стилист от запаса" Joy Heart Eyes

# 122
Аз не харесвам Константин. Има нещо животинско в него.
И Цветан не е сред любимците ми в къщата. Той се промени много след първата номинация и "изгонването" в самолета на дамите. Някак се пречупи тогава и като се събраха всички вече се лепна за дядката.

Татянка  и Филип не искам да ги коментирам, щото преди малко ядох и  Sick
Бабето Самието и то е в тяхната категория.
Манол ме кефеше, но изгуби идентичност покрай Лъскавото.
Нат, Жени и Жоро харесвам.
Умбертико е странна птица, на моменти дразни, но има и нещо мило в него.
Фиолетка не мога да я разбера по никакъв начин.
Мартин е моя фаворит.

# 123
Колкото до Ахромина... Но не това е въпроса, а че не е шега работа. Ама циганска и работа на Танчето, толкова и акъла.
                       Това е крем за петна, и не съм сигурна, че тя не го ползва след консултации. Имах приятелка, която го ползваше целогодишно по съвет на козметичка и дерматоложка  Peace. Вие я изкарахте, че едва ли не и е хрумнало да се избелва... Също както, че всяка жена може да има само по един-единствен червен сутиен... Е, аз нямам и един, но моя приятелка обожава този цвят и има само червено и черно... Ама много в червено... За протокола: русичко и бяло ангелче е (да не я изкарате циганка случайно).

# 124
Кучешки подарък
Понеделник, 2008-11-03 13:32

Георги не пропуска възможност да се погаври с Умберто. Забелязвайки, че чужденецът е взел кучешката храна и я прибира под леглото си, Жоро му носи за подарък кучешката паничка от двора. Вместо да се обиди, нестандартното чувство за хумор на португалеца сработва и той се смее гръмко на новата си "придобивка".
От сайта на бб Shocked

# 125
...А предната вечер изяде цял пакет вафли, дето той й даде. ooooh!
                     Дал и е - хапнала е и е раздала. Още малко и краката ще трябва да му целува за три вафли  Crossing Arms...

# 126
  • Бургас
 Heart Eyes

# 127
Ангел, тя поне няколко пъти го предложи на няколко от съквартирантите. Колко хубав бил, избелвал идеално. В момента Марти е намазан с тази маска. Даже почвам да се притеснявам за него, защото е намазан поне от 1 час /докато боядиса двете блондита Mr. Green/
Ако го ползва след консултация с дерматолог, дали така свободно ще го предлага на тоз или онзи Wink?

# 128
Просто не знам за кого да гласувам и двамата номинирани са отвратителни за мен, но Цицо е върха на простотията. Wink

# 129
...Ако го ползва след консултация с дерматолог, дали така свободно ще го предлага на тоз или онзи Wink? ...
                       Тя нека си го предлага, пък и част от жените наистина имат петна. А дали ще вземат те си преценяват. Все пак това не е лекарство, нали?
                        Дано ББ се сети като им е дал бои и да им пусне топла вода... Че не ми се мисли...

# 130
Ангел, искрено се забавлявам с начина по-който се опитваш всячески да защитаваш Танчето. Евала за усилията Hug Laughing

Но Танчето си е тъпо цигане и туйто, аз бях настроена много положително към нея, много и се радвах в началото, но после като започна да си показва циганските номерца и ми стана ясно, че приказката за вълка и козината е баш за нея Wink
За съжаление тя не е представител на онези цигани, които наистина искат да постигнат нещо в живота си, извън това да се задомят и народят дечица. Тя дори с учението не е била достатъчно сериозна. А и мирогледа и е съвсем ограничен, не прилича на човек, който иска да се обогати, напротив, настоява си, че разбира от всичко и всичко и е ясно, нещо абсолютно присъщо на ограничените и елементарни хора Mr. Green

# 131
                       Нат оправи прическата на Манол с машинката, Марти боядиса Ива и Жени... Ива вече се изми даже... Манол вече 5 пъти става, според него е готов, Нат го връща да го 'помъчи' още малко...
                       zvetun4o, а защо да не е била сериозна с учението  newsm78? И бтв  Hug...
                       Бтв, за мен истинските жени са си за вкъщи и да гледат децата... Т.е. според мен истинските жени не работят в обичайния смисъл на думата. Образовани са, гледат си домакинството  и децата, и се занимават с благотворителност, рисуване, пеене и други такива...
                      П.П. Изключвам пеенето в чалга заведения  Blush.

# 132
Чета тук и недоумявам какво му харесвате на този Умберто болшинството от пишещите. За мен той е егоцентрично, саможиво и изключително нагло човече. В ББ вярно, че всеки играе за себе си, но мисиите са групови и всички трябва да се съобразяват едни с други. Не може някой да проваля умишлено още десет човека, не става така. Противен ми е тоя човек, не ми е забавен и ме дразни с просташките си клоунски изпълнения.

# 133
                      Ивка се къпа по прашки, като чехличките с висок я чакаха пред душ кабината... Излезе, обу си ги и отиде да се бърше  hahaha...
                      Навсякъде имат музика, дори в банята  Peace.

# 134
Ангел твоята приятелка е друго нещо.Затова и одеве споменах че Тначето не разбира,защото крема може да избели петна,но тя го използва за да си избели тена.Поне тя така обясни. Wink

...А предната вечер изяде цял пакет вафли, дето той й даде. ooooh!
                     Дал и е - хапнала е и е раздала. Още малко и краката ще трябва да му целува за три вафли  Crossing Arms...

А относно това,никой не иска да му целува краката,а да има малко уважение.Когато следвашият път й кажат- утре ще ти ги дам,просто да каже ок,не да крещи да псува на майка,на не знам си какво,да вика боклук и всякакви обидни думи. Stop

Общи условия

Активация на акаунт