Big Brother 4 - Кастингът

• 42 028
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 90
...Първо,когато обличаше нейните дрехи,той я попита...
                   Славче, каквото и да кажеш, не вярвам някой да си е дал прашките доброволно  Naughty. За много неща не пита изобщо  Crossing Arms. А Таня какво е казала не мога да коментирам - не съм гледала, не съм чула.

Всеки който гледаше може да потвърди.Иванина като му се караше за сакото си ,му каза- Таня я пита че взимаш нейните неща,нейната блуза,мен защо не ме пита? За други неща които е вземал не коментирам,конкретно в случая с Таня и вафлите.Наистина беше грубо от нейна страна,и то такива псувни. Shocked А предната вечер изяде цял пакет вафли,дето той й даде. ooooh!

# 91
Да, Ум попита Таня какво от нейните дрехи може да облече Peace. Това стана точно след като ги накараха да си сменят маските за очите с нови и те го видяха как се е облякал. Тъй като нагоре беше със сутиен на Виолета и тя се развика много, Таня му каза ела да си избереш от моите неща. Тя вече беше с маска, той взе една жилетка, тя я опипа и му каза - взимай я.
Аз друго се чудя за Танчето, как може да си избелва лицето и то с маска Ахромин. Направо паднах като чух преди малко. А после не и пречело, че е циганка, ми що се избелва тогава Mr. Green

# 92
A аз се надявам Коцето да се махне .Противен ми е още от самото начало.

На цицо Цецо нека излизането нека  е малко по-късно.

# 93
Айдеее честитоооо, Иванина получи току що подарък за РД от ББ - боя за коса Joy Joy Joy

Получиха нокторезачки, сушоар, маша, пила, лак и подобни неща Peace
Иванина е на седмото небе Mr. Green

# 94
ББ се смили и даде на Ива боя за коса Mr. Green
 Joy

# 95
Дадоха им боя за коса,нокторезачки,сешоар,шампоани,всичко необходимо. Party  Party  Party

zvetun4o
и аз щях да падна като чух,че е с избелваща маска.Макар че явно не е запозната,че тена няма да й изсветли.

# 96
  • София
Ахромина не е ли с живак?

# 97

zvetun4o
и аз щях да падна като чух,че е с избелваща маска.Макар че явно не е запозната,че тена няма да й изсветли.

Ти остави, аз и друг път съм я чувала, че слага избелваща маска и я предлага на тоя и оня. Ама като чух, че е Ахромин, това е стара марка на 40 години на бившия Ален мак, основно го изнасяха за Съюза, кой знае сега в какви частни фабрички се прави и какво слагат вътре Sick.
Да не говорим, че избелващи препарати се ползват само зимно време, когато няма силно слънце. Тя е чисто луда за мен, след 5 години кожата и ще е на петна и като на костенурка, ма нейна си работа де Mr. Green

# 98
  • Berlin
ааа, вече не го обичате коцето, а? също както заобичахте дядя ивана в предната тема.  Mr. Green

# 99
Добър ден.
Снощи много противно коментирше Таня Умберто.Даже Наталия на няколко пъти и каза ,че си променя мнението много често.
Наталия предложи всеки да си пази мнението за другите за себе си и да не се налага.
Тя самата каза,че всичко в къщата се променя толкова бързо и постоянно е изненадана от поведението на някой.Така ,че да не се правят прибързани констатации.
За сега Нат ми изглежда доста разумна,с Жени и Мартин.
Но защо напоследък са все около Филко?Дали е някаква тактика,или му паднаха в мрежите? newsm78
На мен Коцето и Умби са ми по-симпатични от доста съквартиранти. Stop

# 100
  • Пловдив
Е айде кажете пак, че ББ не чете тук Laughing В миналата тема 100 пъти поискахте боя за коса за Ивето. И ей на даде и. Сигурно и на него му е писнало да и гледа мазната коса с черни корени. Иза някакъв шампоан чух, остава да дадат мисия на Ивето да го ползва всеки ден Wink.

# 101
. Ама като чух, че е Ахромин, това е стара марка на 40 години на бившия Ален мак, основно го изнасяха за Съюза, кой знае сега в какви частни фабрички се прави и какво слагат вътре Sick.
Да не говорим, че избелващи препарати се ползват само зимно време, когато няма силно слънце. Тя е чисто луда за мен, след 5 години кожата и ще е на петна и като на костенурка, ма нейна си работа де Mr. Green
Мдааа, майка ми (лека й пръст) използваше този крем, той е за петна. Не знам какво има вътре, но си е сериозна работа, дори не съм предполагала, че още го произвеждат. Танчето е лудо ако мисли, че ще й изсветли тена.

Опс, боята спусната благосклонно свише  ще докара беля на Ива. Първо каза, че й щипе непоносимо, а сега Танчето ще я докара да истерия с констатацията, че и тече кръв, май Laughing

# 102
Значи първо Ива се притесни, че косата ще и стане жълта, а не бяла както иска тя. После отпусна и на Жени ако и остане от боята. Танчето си предложи услугите да и помогне. Докато бъркаше Танчето изсипа една част в кухнята, изчисти го с гъбата, с която мият чинии, добре, че Иванина и каза, че боята е отровна все пак, та цигането я хвърли.
Ива мацна малко на косата си и започна да и гори, взе да пищи и да пита Мартиии, виииижж, горииииии. Тя от 5 клас се боядисвала русо, чак бяло, такова чудо нямало Mr. Green
Втрещиха се Марти и Таня да охках и да ахкат, появи се на пожар и Даниела, видя че е от боята и отсече, нищо ти няма Joy Joy Joy
Ива се изнерви на Танчето и сега Марти пое фронта Mr. Green
Сега коментира с Марти, че мразила такива наблюдатели като Таня, дето само въйкали, Марти реагирал по-нормално от нея. Сега коментира, че няма да боядисва надолу косата си, защото конеца от пришиването на чуждата коса можел да изгори от боята Joy Joy Joy
Ох да и имам дертовете на Ива. Цецо пък само ходи покрай тях и и обяснява как Ива ще помни рождения си ден цял живот. И колко много съжалявал, че няма РД по време на ББ Mr. Green

# 103
  • София
Стискам палци на Коцето довечера, дано не излезе  Wink

# 104
 ooooh! Бива на РД да почне да и капе косата на кичури  Crazy
Боя нали на мазна  коса се нанася  newsm78 Не би трябвало да усети нищо-------,нейната отговаря на всички критерии  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт