Big Brother 4 - Кастингът

• 42 164
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 550
тия като им напише нещо някой което не им отърва и веднага решават че било цветан..това доказва какви сте тъпи,не търпите чуждото мнение различно от вашето.щом някой не се лигави  и не превъзнася умберто и констатин,значи е цветан според вас или е ваш голям враг.хахахахах.мислете си тогава че е цветан,щом сте тъпи

# 2 551
тия като им напише нещо някой което не им отърва и веднага решават че било цветан..това доказва какви сте тъпи,не търпите чуждото мнение различно от вашето.щом някой не се лигави  и не превъзнася умберто и констатин,значи е цветан според вас или е ваш голям враг.хахахахах.мислете си тогава че е цветан,щом сте тъпи
Стига вече с тия простотии NaughtyНаред ли си ?

# 2 552
Панчев няма да се върне. Тия слухове циркулират практически от както излезе. Единия от кандидатите ще бъде избран от Комисията Sick а другия от зрителите.  Аз лично Панчев не го искам - скучен ми е дори само в минутката си на лайфовете, а какво остава да го гледам по цял ден. Не, мерси. Stop
Скучен? Та на него устата му немлъква  blahblah ,но може би с този подбор на съквартиранти тази година и той
щеше да стане озлобен и дребнав....,но за съжаление неможахме да разберем.

имам чувството, че щеше да е втори бай иван или фильо Sick

Звездичка, нямаше ме , но споделям мнението на Saskia за Иванина. Не се сърдя, нито ще се карам или споря за някой или нещо. Всеки има право на мнение! Peace Отивам да си допека рулото -стефани.
и аз не оспорвам поведението на Ива, но мисълтами беше, че и манол не е People Angel

# 2 553
звездичка  Hug  Права си че Манол сама се набута между шамарите! Не го съжалявам защото се държа нахално, а защото сега страда и това по някъв начин провокира у мен (а и у повечето зрители, предполагам) състрадание. И това не може да се промени от факта че сама си го е докарала на главата. В крайна сметка именно собствените грешки на хората често им докарват най големите неприятности, но това не значи че не ми е мъчно за тях. Peace  А за Ива бих си подобрила мнението многоо лесно - да беше признала снощи че и тя има отговорност, да каже че съжалява - ама не!  Държа се като ощипана мома. И Георги и той барабар с нея (а сутринта заплашваше даже да нашамари Мартин заради Умберто - почвам да мисля че ревнува).  Невинните и онеправданите те. Rolling Eyes

категорично съм против Панчев да се връща Naughty... много ми е нати с неговото бърборене и плюс това когато го изгониха се държа още по арогантно и тъпо Peace

И аз така... Тоя човек говори като преял, образно казано!  Naughty Това че плямпа постоянно не го прави интересен или забавен! Мисля е бързо би се изчерпал, а освен това си мисля че е злобен.  Последното няма как да го обоснова, просто някакво вътрешно усещане като го наблюдавам на лайфовете. Whistling

# 2 554
по добре съм от вас във всеки случай

# 2 555
Тайна  Hug  Дай малко руло стефани насам като стане готово!   bouquet

azur..... Коя точно част от думата "ирония" не разбираш? Thinking

# 2 556
по добре съм от вас във всеки случай
мечтай си Mr. Green

# 2 557
Saskia
 Hug Heart Eyes
 абсолютно сме на една линия Hug

# 2 558
Здравейте момичета.
Липсвахте ми. Heart Eyes

Взех изпита,имам 5.Айде по едно следобедно коктейлче от мен:

Прочетох всичко пропуснато.За Иванина и Даниела,не обвинявам само едната.Даже май Даниела повече.Вярно,Ива има вина,но пък Даниела ми е гнусна,с това постоянно навиране,целуване и т.н.Абе и двете са виновни. Mr. Green

За Панчев,според мен няма да го вкарат,ние не сме идиоти,пък и той каза,че не се е записал. Wink Мен ме дразни,и не го искам там.Искам пичове вКъщата,хубави и забавни мъже....не палячовци. Stop

# 2 559
Славче, браво на теб. Grinning

# 2 560
Slav4e_Av4e
 Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
 бравоооооооооо на теб бравоооооооо Party Party

# 2 561
Славче   bouquet  За мен един Cosmopolitan, плииийййз! Grinning

# 2 562
  • Тук и сега
Славче,поздравления и от мен  Simple Smile
Мисля,че палячото в случая е Умберто иначе Панчев определено не е красавец,но лично на мен ми беще забавен  Simple Smile

# 2 563
Панчев не го харесвам,голям лиглоч е TiredХич не го искам в къщата Slav4e_Av4e  bouquetБраво!

# 2 564
  • София
Slav4e - знаехме, че ще се справиш Simple Smile

Прави ли ви впечатление, че като останаха по-малко хора, вече поддържат повече  разговори. Не че нещо са им се задълбочили мислите, но човек може да ги следи. А сутринта режисьора беше добър - сменяше камерите в зависимост от това къде се води по-интересен разговор.

Общи условия

Активация на акаунт