Мама ДЕКЕМВРИйка на тумбаче се любува как тати нежно го целува

• 15 519
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
yoyoana медения месец мина просто вълшебно! Аз ви бях казала, че ще ходим в Индия, но впоследствие от агенцията която организираше екскурзията се промениха условията и накрая медения месец беше първо в Куба 8-9 дни и после В Мексико също толкова.
Живот и здраве се приготвяме с мъжа ми пак да бебеправим. Ходих на лекар, всичко вече е наред само дето сега ходя постоянно на зъболекар и малко се позабавиха нещата, но пък искам първо да си оправя зъбите.
Ще питам eses  на лични за файла.

# 196
Вики от сърцети желая съвсем скоро да ни се похвалиш, че чакаш бебе и да ти се роди живо и здраво малко човече  Hug Heart Eyes

# 197
Благодаря ти Invisible! Дано всичко този път бъде наред, че все още се чувствам травмирана. Аз ви чета редовно, но ми е неудобно да се включвам, много ми е много мъчно за nikolina-pikolina, harem_style, Каспър, но да се надяваме, че след дъжд винаги изгрява слънце!

# 198
Invisible, коледните комплекти за съжаление ги няма тук в магазина. Продавачките за пръв път чуха от мен за такова нещо. Въпреки това се презастраховаха и казаха, че е рано още и може да получат пак стока. Ама знаеш ли newsm78
Във FoxBaby има намаление на някои неща, също много сладурски.

Ох, започвам и аз да се притеснявам с това раждане. Рано ми е още. Дори не съм си купила помпа, сутиени и други важни неща за мен. А и на бебо комплект за изписване немога да харесам. Ужас...

Ние ще ходим на гости на мама в Пазарджик и може утре да не се появя на лекцията.

Нищо чудно да се появи още някой бебок докато ме няма baby_neutral

Приятен ден, момичета!

# 199
Здравейте момичета  Hug
Честита ни ноемвриска принцеса  Hug момичетата поведоха хорото,така е ние жените сме по напредничиви  Crazy
Искам да помоля тези от вас който когато пуснах релаксацията за бремени са си я изтеглили да я качат някъде в нета и да дадат линк,защото аз вече я имам само в аудио вариант а  няколко мами ме попитаха за нея и аз не мога да им я изпратя.
Иначе аз съм добре,от премама нищо не си купих,скъпичко ми се струва а и бебо си има вече всичко с изключение на количка и стерилизатор. От днес почвам да уча за изпити и може би няма да идвам на лекциите,защото не остана време до тези изпити. Лек и усмихнат ден

# 200
  • София
Привет и от мен Simple Smile

Аз тази сутрин станах да изпратя половинката на работа, но после пак полегнах уж за малко и чак сега се разбудих  Embarassed

Да ви разкажа и аз за моя страх  и контракциите последните 6-7 дни - откакто миналата седмица ми казаха, че плацентата е зряла, а бебето е с увита пъпна връв и, че вече може да тръгне да се ражда... такива контракции ме подгониха, болежки... В книгата си прочетох, че увитата пъпна връв може да се окаже и вътреутробен проблем, не само при раждането - т.е. ако е много омотано бебенцето, да спре достъпа на кръв, като признаците са липса на движение на бебето, конвулсивни движения и често хълцане над 10 минутки... Shocked Shocked
Е, познайте - след като прочетох, ме нападанаха активни контракции, бебето намали движенията, някои ритници ми се виждаха конвулсивни, а като се разхълца... ooooh! Така взех да се гипсирам, че нямам думи...  #Crazy

Добре, че беше половинката - подсети ме, че ние си хълцахме много и пред предния преглед, когато нямахме увита пъпна връв. Вдигнах си магнезия на 3*2 - (нали съм секцио) та контракциите се регулираха (между другото магнезия влияе благоприятно и при депресия и притеснения, заедно с витамин Б), успях да забележа че бебочко си ритка - един ден повече, един по-малко, но това е нормално... И сега вече съм малко по-в час  Laughing
Затова - не се шашакайте, че на страха очите са големи, за да не си създавате въображеми проблеми като мен...
Аз за бебето се ориентирам дали е добре по движенията Simple Smile

Магнезия - знам, че трябва да се спре по някое време, но това вжи за нормално раждащите - за да не възпрепятства контракциите (нали ефекта му е да ги намалява), затова ако ще раждате нормално, говорете с лекаря си. На мен Димитров ми каза, че ако го спра, бебето може и да тръгне Simple Smile

Относно глада - нормално е. В 9 месец бебето постепенно слиза малко по малко надолу в малкия таз, за да заеме позиция за раждането. По този начин се освобождава място при стомаха, но пък натиска върху отделителната система се увеличава многократно. Аз също се будя гладна последните дни, а ходя до тоалетна много по-често от преди 10 дни например - това беше и допълнителна екстра, за да се шашана съвсем Simple Smile
Миленка - и при мен контракциите водят до тичане в тоалетната, но май се дължи на ниското положение на бебето и мехничния натиск върху всички отделителни органи. Почивай повече, аз така гледам да правя...

Invisible - за тоновете всеки лекар преценява индивидуално и според пациента Wink При мен Димитров явно не иска да оставя нещата без контрол заради секциото, а и с тази зряла плацента . Предполагам, че плановото секцио протича по-спокойно за него от спешното Wink

Zahira как си ти? Надявам се скоро да се върнеш в отчетните темички  Hug

Айде аз пак изписах един ферман...
Усмихнат ден на всички   bouquet

# 201
  • София
Еи, много се зарадвах от новината за Второто " декемврийче"

Да са живи и здрави и двете - И мама  Enternity и Цвети !

# 202
  • София
Zahira, радвам се, че сте изкарали страхотно медения месец! Надявам се скоро да се похвалиш с още по-хубава новина!

Момичета, аз звъннах на доки и след малко отивам към Токуда да ме погледне, че да се успокоя малко. Ще докладвам, като се върна! 

# 203
  • София
Благодаря ти Invisible! Дано всичко този път бъде наред, че все още се чувствам травмирана. Аз ви чета редовно, но ми е неудобно да се включвам, много ми е много мъчно за nikolina-pikolina, harem_style, Каспър, но да се надяваме, че след дъжд винаги изгрява слънце!

Сигурна съм, че и при теб и при другите ни мами на малки ангелчета предстоят много позитивни емоции и малки усмихнати слънчица  Hug
Важното е да вярвате и то ще се случи    bouquet

Didi* стискам палци да е фалшива тревога и да пишеш като се върнеш Simple Smile

# 204
Здравейте, тумбачета  Hug

аз тези дни имах много работа и не успявах да се добера до форума..

Честита рожба на мама Eternity! Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва с тати! Бързо възстановяване!   bouquet

Ники, чакаме добри новини за талисманчето  Praynig  Praynig

Захира, вълшебно звучи - Куба, Мексико.. Успех с бебеправенето  Hug

# 205
  • Пловдив
Да са живи и здрави Enternity и малката принцеса Цветина    bouquet  bouquet  bouquet !
Zahira® - Успех в бебеправенето и скоро време в отчетни  Praynig
Ники и Алекс  Praynig само хубави новини!
Аз вече съм супер притеснена за наближаващото раждане  ooooh!.Сънувам кошмари  Sad.Притеснявам се , че леглото не е купено и стаичката има какво да се довършва и все си мисля ами ако нещо стане по-бързо тогава не ми се мисли  Tired.Та само за леглото ли се притеснявам излъгах  Embarassed и за комплект за изписване също.Не съм избрала.Всеки ден се чудя кое ще е най-подходящо  Thinking.Станала съм невъзможна за околните и всички близки , поне бебка е супер активна.Не спира да рита или по скоро си опъва ръчичките и крачетата толкова силно, че понякога имам чувството , че ще излезне Simple Smile.Дори и понякога да ме боли предпочитам да я чувствам , че иначе още повече ще лудна Shocked.
Лек и спорен ден мамита  Hug

# 206
Благодаря ви мацки за съветите по моя въпрос Hug
Abel, почивай повече, дано да дочакате 19-ти, стискам палци Thinking
San4es -с  главичката надолу си е бебето, всичко е налице за нормално, освен таза, но може и още да се разшири. Има още време и твоето да се обърне, стискам палци!
Хубав ден на всички!

# 207
 Здравейте!
  С риск да досаждам, да ви се пооплача и аз. Снощи, както последните няколко вечери, почти не съм спала, а по време на малкото сън, сънувах, че бях родила и исках да ви звъня да ви кажа, но се оказа, че нямах телефон и даже на мъжа си не можех да се обадя  callme . Абе луда работа. Сега ми е схванат нещо вратът. И ми е толкова горещо, чак ми е лошо и ми се изпотяват ходилата  Sad  

Хубав ден на всички мами, а бебешоците да застават в стартова поза (с главата надоло) и да продължават да стоят на топличко докато не порастнат достатъчно!

# 208
rrhh,ами аз може да се каже че нищо нямам,освен едно легло,боди ританки 1ч камизолка,чорапки 1чи май до тук се изчерпах.
 Embarassedнаправо ме е срам да кажа че само това са ни дрешките,но пък и ме е страх да изляза да обикалям по магазините,тъй като доки ми каза да лежа заради кървенето.ти поне имашвреме а аз 19 дни до секциото Simple Smile нооооооооо споко,няма да останат голички Wink все ще измислим кога и как Wink

# 209
  • София

С риск да досаждам, да ви се пооплача и аз. Снощи, както последните няколко вечери, почти не съм спала, а по време на малкото сън, сънувах, че бях родила

Илиянка....явно си е "предстартова треска".....то и аз от няколко нощи се вкарвам в едни филми, как съм в болницата вече и какво ли още не......от къде ми ги ражда главата тези сценарии  newsm78  , а уж съм си спокойна, тъй като знам че всичко ще е наред Peace!

Общи условия

Активация на акаунт