Мама ДЕКЕМВРИйка на тумбаче се любува как тати нежно го целува

• 15 227
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
добро утро и от мен,аз вчера така се развълнувах от новината за първото ни ноемврийско декемврийче че цяла нощ съм сънувала едни бебчета,едни чудесии......
лек и усмихнат ден

# 181
Добро утро и от мен.
тази нощ поне поспах, но се събудих с такъв вълчи глад   Shocked #Crazy

иначе на мен страшно много ми се подуват краката, а нямах албумин. Явно ще трябва да се кротна малко и да почивам повече.

Момичета, какво харесахте вчера в Премама.

Хайде лек и хубав ден на всички   bouquet

# 182
Благодаря Чаено момиче, малко по-добре.В смисъл, че ги усещам по-слаби.Пих магнерота и едно но-шпа.Малко се притесних, защото два шъти посетих WC-то, а то нали е признак че организма се прочиства.

# 183
  • Велико Търново
И аз на последък имам леки подготвителни контракции, но пия разните му там магнезйи и но шпа, че искам да устискаме още малко. На 12.11 съм на изследвания и после ще пазарувам на бебче.  Междувременно  ме гони една параноя дали с бебето всичко е ок, защото имам проблеми със жлъчката, а и четох за тази 35г.с., че било опасно бебето да не отдели микониум и да го ногълто щото щяло до се натрови Sick . Пък аз как мога да разбера бебето дали е ок там вътре newsm78 почвам чак да откачаммммм. Иначе си движи доста активно пък.....

# 184
Мале като гледам как всички сме се ошашкали Shocked
Трябва малко да се успокоим и да се  Praynig че всичко до края ще е наред!
Надявам се всяка да си дочака поне да влезе в деветия,за да може още да се поразвият бебешоците!
Успокойте се мами и почивайте повечко!Все пак вече започва да тежи това бебче!
И аз нямам търпение да отида на ЖК да видя какво става с моя мъж Laughing
Горе главите,дръжте се,малко остана Hug Hug Hug

# 185
Добро утро коремчета!
Наистина взе да наближава времето бебчовците да излизат и се стаписваме вече особенно мамите дето сме със първо  .Мойта бебка такива кълбета прави в кореме ми че направо го деформира пък на мен ми е много смешно  Laughing
За  Praynig Praynigмалката Алекс всичко днес да мине добре с прегледа на очичките fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover .
Лек ден на всички.

# 186
Добро утро, маминки!

На мен още ми се спи, но и аз съм мноооого гладна  Embarassed Става вече неконтролируемо това ядене, само като съм навън се ограничавам.

От Премама аз взех спално чувалче, за което и бях тръгнала. А там винаги си харесвам по нещичко, но ми е много скъпичко. Едно гащеризонче за 3месеца е 40-50лв, а ще го облече сигурно 5 пъти. Иначе са много сладурски и закачливи. После обаче в Бенетон му отпуснах края и взех джинси и суичър. В сайта на Mothercare си харесах страхотни коледни тоалетчета, но тук в магазина няма. Ще поръчам на една приятелка да ми донесе като си идва зимата. Ето ги: http://www.mothercare.com/b/179359031

Почвам да чистя, а май и още една бебешка пералня ще пусна.

Лек ден на всички!

# 187
  • София
ЧЕСТИТО ЗА НОВАТА НИ ПРИНЦЕСА Simple Smile))

и на един колега му се е родила вчера дъщеричка - такива новини да се чуват !

Аз за утре пак съм на линия за лекциите - така деня си минава супер Simple Smile А и е друго на живо да се видиш с хора, с които иначе само виртуално общуваш Simple Smile

В Премаман много неща харесах, но нищо не купих Simple Smile Бях се навила за едно приспособление в което се слага бебо да спи когато спи между родителите /целта е да не го смачкаш и да му е удобно на него:)/ ама цената е 140 лв...  Crazy Та се отказах

Усмихнат ден от мен Simple Smile

# 188
  • Ямбол
Момичета нещо се губи  kamelia ilieva  някой знае ли как е, понеже беше в болница веднъж и се притеснявам дали всичко е ок newsm78

# 189
Привет  Simple Smile

Шуши а тези комплектчета има ли ги тук в магазина или само в сайта си ги видяла?

аз още не съм ходила при Диков на тонове, на мен ми каза да отида другата седмица явно Димитров има друга схема на следене newsm78

# 190
  • София
Здравейте момичета!

Страхотна новина си имаме! Да е жива и здрава малката принцеса Цветина на мама Итърнити!

Момичета и мен от вчера са ме нападнали едни контракции. Пих магнезий, нош-па, но не спират. Днес е същото Confused Нещо се притесних и приготвих багажа за болницата, но не ми се иска да раждам още. Много е рано. Иска ми се бебо да си го понося още, да порасне още малко!
Четох, че е нормално по това време да получаваме по-чести контракции, но не знам...Мамите с повече опит какво ще кажат?

Лек ден ви желая!

# 191
Здравейте момичета!
Пиша ви с една молба - преди време някоя от вас беше пуснала линк за теглене на релаксация за бременни. Бях си го свалила на другия компютър но за съжаление той се развали и сега просто не мога да открия файла в интернет. Ще бъда много благодарна, ако някоя го пусне отново Hug Hug Hug !

# 192
Привет майчета,

Дано няма проблеми с Камелия, трябва стриктно да се записваме в темите, да няма притеснения Laughing Laughing...  Ради81 при теб бебчето с главично предлежание ли е!!!  Аз нямам мнение кой как да ражда, искаше ми се обаче да аз да се справя нормално, ама това маймуне не ще и не ще да се обърне Sad Sad

6u6inka и аз в седмия месец бях все гладна, ама сега като нямам вместимост и няма глад, то при всеки е различно!!  

Ники, чакам те да кажеш как е Алексчето, стискам палци всичко да е ОК, наддава ли вече, колко стана душичката златна??

Отивам да пера малките залци, че да изсъхнат следобяд!!

Усмивки на всички топчици!!

ПС. Май е вярно, че към края контракциите зачествяват, гледам не се оплаквам само аз, ами почивчица мамчета и "то като тръгне ще си дойде", така каза акушерката Laughing

# 193
Добро утро мами,

контракциите ще започват лека по лека няма как, времето лети, декември си идва.

Хубав ден.

# 194
Здравейте Simple Smile

Санчес, не се притеснявай, беба може да се обърне в последния момент. Аз съм се обърнала 2 дни преди термин  Joy

Захира, как си? Как мина медения месец? Есес беше пуснала линка към релаксацията.

Поли, утре ще дойдеш ли на лекцията? Много интересна се очертава

Момичета, не е ли време скоро да се спира магнезия? Някой доктор ми беше казал, че се пие до 35-36 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт