Мама ДЕКЕМВРИйка на тумбаче се любува как тати нежно го целува

• 15 226
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Лени, то и на мен Димитров ми каза на 17-ти че пак ще се мериме и тогава ще решаваме, така че нищо окончателно, аз просто си го обмислям вече, пък каквото е такова!Само да сме живи  и здрави, вече имаме 2 момичета от нашия  отбор!

# 166
Аз се вмъквам само за да ви похваля едни свещички против запек , които една мама /забравих и името в миналата темичка сподели , че и е изписал нейния доктор - EVA/QU
Днес си ги купих, защото моята доки не прие много сериозно проблема , а на мен нищо не ми помагаше / круши,киви , дуфалак , мляко , сладко от рози , сена-майчин лист /  .Не във всички аптеки ги има ,но просто ефекта е невероятен и без болка . Мно-о-го съм благодарна на маминката ,която ни каза за тях , затова и аз бързам да ви споделя !

# 167
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моят пък мъж се върна от гости и решил да се обръсне на катанец. Събуди ме посред най-сладкия ми сън да се похвали и да му кажа отивали му? Сега познайте кой спи и кой бодува  Crazy

Ради наистина е много рано да се определя таза! Това обикновенно се прави около 2седмици преди термин, а ако бебето тръгне по рано в приемната измерват и таза и ти правят УЗ за бебето. Поне при мен така беше.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 06:54 от ninanb

# 168
Честита дъщеричка на Eternity и гордия татко.
Нека малката Цветина да е поспаливо и ящно бебе!

# 169
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ехо добро ютро!  newsm08

След тази безсънна нощ аз отново съм на крак? То това мойто на нищо неприлича.  Mr. Green

Пожелавам ви един ден изпълнен с много положителни емоции, че явна време не остана. Насладете се на тумбачетата, че после ще ви липсват.  newsm47

# 170
Добро уто и от мен!
Къде сте мами поспалани? newsm62
Аз да ви се похваля вече пуснах една пералня с бебешки дрешки и съм много развълнувана.Малко е облачно тук,ама се надявам да изсъхнат скоро и да мятам втората!!! wash
Желая лек и спокоен ден на всички!Дано да няма болежки,а само положителни емоции!!! smile3525

# 171
 Добро утро!!!
 Момичета,направо не мога да повярвам,че действително се започна с бебоците!!!Честита радост на мама Итърнити-да ви е жива и здрава Цветина!!!На мама бързо възстановяване и чакаме подробности!!!
 Аз от днес влизам в деветия месец и направо да не ви казвам какво шубе ме е подгонило... Embarassed
 Бубабо,аз не бих рискувала да раждам в Бургас,те тука всички са за  #2gunfire
Като дойде момента отиваме в Сливен,пък каквото сабя покаже...

# 172
Добро утро и от мен!!!Цяла нощ раждам...ама на сън.явно много сум се вдъхновила вчера с новината...а и като си представя ,че след няколко дена влизам в 9 мес.и ми се струва още по-реално.Днес съм на доктор и се надявам най-накрая да каже ,че бебка може да се роди нормално.Е това мойто ако не е карък...имам широк таз и всичко ми е супер за естествено раждане,ама тея очи....Стискайте палци да каже НОРМАЛНО!!!За сега това е от мен ,лек и спокоен ден на всички!!!

# 173
Добро утро и от мен  Hug
Аз тази вечер съм спала доста спокойно и ето ме рано- рано тук  Laughing
Лек и усмихнат ден на всички мамчета   bouquet
За Ники и кака Алекс  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано да ни зарадваш днес с добри новини Peace

# 174
Добро утро!
Аз сънувам едни стряскащи сънища, но това е от хормоните и подсъзнателното трепетликане вече. В началото се притеснява човек дали ще се задържи всичко нормално, в края се притеснява дали ще завърши успешно, а после какви са притесненията да не ви разправям - всичко ли си има, добре ли е, развива ли се нормално, изобщо.... цял живот тревоги, но родителски и даже сладки. От тези грижи не се отказвам за нищо на света! Grinning
Пратих бебо на ясла, защото вчера се озорих с него и като ме почнаха тези болки...звънях на мъжа да му споделя - говорел с шефа и ми затвори, после забрави да ми се обади  Embarassed, звънях на мама, за да й кажа как е малкия и да споделя притесненията си - паднала й батерията на телефона  Rolling Eyes Ако така смятат да се държат с мен ще им се разсърдя! Wink
И най-вече разбрах защо се притесних от болежките - понеже не само, че ми е рано и бебето ще е много малко и ще е критично, а защото ще е скорпионче по това време на годината. Не ги обичам аз тези скорпиони Blush

Ради, не бързай да се решаваш на операция. Операцията си е операция и носи своите последствия. Ако някой ти каже, че е прекрасно изживяване - не му вярвай. Лесно раждане няма, както няма и второкачествено. Няма "нормално родила - аааа, горкичката" и "секцио родила - късметлийката". Май ви споменах, но една приятелка роди в 4 сутринта и в 8 като я настаниха в стаята - 4 часа по-късно, вече търчеше като конче по коридорите. Малко я понаболяваше, малко понатъртено й било, но след ден и беше слънце! Кафенета, цигарки, сяда, ляга, става. Операцията си оставя своя траен отпечатък не само в/у психиката, но и в/у тялото. Секцио коремчетата много по-рядко стават така хубави и малки, както на нерязаните. Ясно е, че е до човек, ясно е, че е до дух и здраве, но все пак си има сраствания на тъканите, понякога води до други усложненийца. Бебето спи при плановото секцио, не му е дошло времето и то си е на топло и хоп, някой решил да го извади! Няма контракции, няма изтичане на водите, за да му дадат сигнал, че ще излиза, да му вдигнат адреналина. Само стрес изживява, че е откъснато от мама. О, да, когато се наложи, спор няма - трябва да се направи операция, нали е важн о да са живи и здрави - и мама, и бебе! Peace
Тестове за упойки - ами от 16 теста 8 ми дадоха реакция. Познайте как се ражда секцио без диазепам! Rolling Eyes Води се най-хубавото за коктейлите, които се молим да ни бият после. Аз само на бусколизин, но-шпа и някакви не толкова хубави медикаменти, понеже дадох реакция. Зълвата пък се чувстваше прекрасно, не я е боляло повече от нормална болка, но тя нямаше алергии. Късмет! Simple Smile
Мама ме е раждала трудничко навремето, сега вече има епизиотомии /май така се пише/, има хубави конци, има упойки, има повече опит в медицината, има УЗ! Наистина пожелавам на всички да родите както е най-добре за вас и бебетата, надявам се за всички ни да е успешно и каквото и да става, най-хубавото е, че после щастието е толкова голямо, че всичко се забравя.Не се шашкайте и по-добре не бързайте.
Няма нужда и да изпитваме вина , че търсим по-лесното, но реалността е друга - по-лесно няма!
По време на първата ми бременност ходих на уз на сърцето, в много хубаво отделение, при добър апарат и специялист - казаха ми, че сърцето ми е бомба, перфектно. След секциото, година по-късно получих задух и неразположение, направиха ми ЕКГ - имала съм систули, хайде пак на уз - вече сърцето ми е с пролапс на митралната клапа . Казват, козметичен дефект. Един приятел ми обясни - всяка операция води до увреждане на сърцето в по-голяма или по-малка степен, рано или късно.
Затова стискам палци повечето да родите нормално и дай боже да е късметлийски, с малко болка и с мнооооого радост после!

Ники, много хубави новини да имате днес! И светло бъдеще напред!

# 175
Добро утро и от мен! kaffeetrmker_2
Аз днес се събудих от контракции преди мъжа ми да стане за работа. За първи път ми се случва да имам 8-9 последователни и чакам да ми се разминат. Добре, че днес съм на преглед в Шейново, че да попитам някои неща.
Желая приятен и слънчев ден на всички!

# 176
Добро утро! Честита, жива и здрава да е сладката Цветина на мама и тате!Страхотно име!Става ти хубаво и свежо като го казваш!

# 177
Добро утро и от мен ,
Не съм писала от доста време , бях в болница Sad
Бъбречна криза , после контракции и изобщо всички екстри Simple Smile
Сега сме добре , дано да нямам проблеми вече , поне да влезна в 9 месец . Praynig
Бебето върви обаче с 3 седмици напред , направо се шашнах като ми казаха . По този пововд и аз ще ходя на запис на тоновете всяка седмица.

Честито на мама Етернати , да й е жива и здрава малкото Цвети Simple Smile

Praynig Ники дано всичко е наред , толкова й се радвам на малката Алекс!

# 178
Велизара, как си сега?

Лелеее, Анхелито! Добре че всичко сега е наред, хайде устискай до 9-тия! Hug

# 179
  • София
Привет, момичета!

Мен ме боли доста кръста, сигурно бебето вече ми дотежава.  ooooh!  А и вчера доста ходих пеша.

Leny - не знам да разрешават залъгалки в болницата. Поне в Шейново няма. Ти къде ще раждаш?

Мамчета - дръжте фронта!   Hug  Наистина още съвсем малко остана, скоро ще си имаме пухкави сладки бебебта. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред. Важното е да вярвате в себе си и в лекаря!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт