Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на опитните майки с плача на бебето вечер и как това влияе върху татковците?
Какви сънища се сънуват по време на бременност?
Какво е мнението за бръсненето преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на опитните майки с плача на бебето вечер и как това влияе върху татковците?
Опитните майки съобщават, че по време на определени периоди на плач, техните партньори често се оттеглят в друга стая, тъй като работят цял ден. Сега, когато имат нужда от помощ, мъжът им е на разположение; въпреки това, ако бебето има нужда от тях по време на тези периоди на плач, те може да не са толкова бързи да отговорят.
-
Какви сънища се сънуват по време на бременност?
-
Какво е мнението за бръсненето преди раждането?
-
Какво е мнението за климата и здравната карта?
-
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и притесненията?
Но пък от друга страна миналия петък бях при доктора, при когото ще раждам и каза, че всичко е наред. Плацентата е добре, вода има достатъчно и се опитвам да се успокоявам. Този петък отивам за болничен и ще питам докторката. Големи сме паники и още повече ще ставаме като наближи момента. 
нооооооооо споко,няма да останат голички
все ще измислим кога и как
.Това ме побърква.А за времето има да , а и няма същевременно.Всичко от тук нататък можем да очакваме и затова се притеснявам.А за теб най-важно е да лежиш да се чувстваш добре и с бебчето всичко да е наред , а другото ще го наредим в движение.Трябва да сме позитивни и смели

.Понякога си мисля че добре че това което си мисля не се случва и че бебо си има негова си програма и планове,защото каквато съм паника и каквито мисли ми минават досега не знам какво щеше да му се случи.Намирайте си разни неща за мислене,за четене ,за правене.не позволявайте само това да ви е основна тема за размисъл и разговори. Да не кажа че е и супер отегчително.Имам 2 приятелки с бебета ами да ви кажа те само за бебета говорят,за хранене,обличане ,колики и тн.Искрено се надявам да не стана такава,да имам разностранни интереси,ясно е че то ще ми е приоритет ноо е хубаво според мен да имаме и други неща в главата си,така и времето ще ни минава по бързо.
Като става въпрос за това кои до къде е стегнал с покупките за бебоците искам ад ви попитам от къде купих те чаршафчета, че аз нещо немога да си харесам нищо. Днес купих комплект за изписване на бебетто много съм доволна от покупката 24 дрешки + памучна пелена и хавлия за баня на доста добра цена. Е за сега това е от мен лек и успешен ден.
А ти да се възстановяваш бързо