Мама ДЕКЕМВРИйка на тумбаче се любува как тати нежно го целува

• 15 519
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Абел, направо ме хвърли в паника. Защото нашият юнак всеки ден хълца, е не по 10 минути. Обаче се върти и като луд, направо имам чувството, че ще ми пробие корема. И като прочетох това за пъпната връв, познай в каква паника изпаднах. #Crazy Но пък от друга страна миналия петък бях при доктора, при когото ще раждам и каза, че всичко е наред. Плацентата е добре, вода има достатъчно и се опитвам да се успокоявам. Този петък отивам за болничен и ще питам докторката. Големи сме паники и още повече ще ставаме като наближи момента.
Захира, всичко край теб ми звучи  мистично и вълшебно. Насладете се на всичко, бавно и спокойно, без да мислите за крайната цел. Blush
Аз и утре съм на работа и край. Не мога да повярвам.

# 211
  • Пловдив
rrhh,ами аз може да се каже че нищо нямам,освен едно легло,боди ританки 1ч камизолка,чорапки 1чи май до тук се изчерпах.
 Embarassedнаправо ме е срам да кажа че само това са ни дрешките,но пък и ме е страх да изляза да обикалям по магазините,тъй като доки ми каза да лежа заради кървенето.ти поне имашвреме а аз 19 дни до секциото Simple Smile нооооооооо споко,няма да останат голички Wink все ще измислим кога и как Wink

Миленка аз дрешки имам достатъчно, ама големите неща като легло и количка  Naughty.Това ме побърква.А за времето има да , а и няма същевременно.Всичко от тук нататък можем да очакваме и затова се притеснявам.А за теб най-важно е да лежиш да се чувстваш добре и с бебчето всичко да е наред , а другото ще го наредим в движение.Трябва да сме позитивни и смели  Embarassed макар че е трудно понякога.Бебчовците усещат и поне заради тях трябва.Дай Боже с всички всичко да е наред и със здрави бебчета на ръце  Praynig Hug

# 212
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мале, че паника настава в наща декемврийска чета!

Аз ходих днес до село с Йоана и си кокарах бебешките дрешки, че бях ги складирала там. Сега ще падне едно сортиране, пък и малката голям зор видя докато се напъха в една жилетка  Joy Joy Joy Вика голяма ми е  hahaha
Мъката настана като тръгнахме да спим. Попринцип много лесно си заспива в нейното легло, но сега има една ужасна кашлица и не ми се говори. Един час мъки и накрая заспа на тати на възглавницада, че миришела на него?  newsm78

Захира успех в бебеправенето и дано скоро да сте в отчетни.  Praynig и на нас да се похвалиш!

# 213
Абел какво ще рече конвулсивни движения, в смисъл да ритне и да спре или?  newsm78 а за хълцането и нашия си хълца понякога през ден, два друг път по два пъти на ден....за по 2-3 мин. някъде не повече уф направо  #Crazy

а днес в списанието 9 мес четох че трябва да се усещат 10 движения за 1 час. нещо не мога да разбера ако спи и не се движи пък и на всеки час ли трябва да се усащт 10 движения....мале да излиза вече че психясах Rolling Eyes

# 214
пък и малката голям зор видя докато се напъха в една жилетка  Joy Joy Joy Вика голяма ми е  hahaha

Колко ми е познато всичко това....  Аз затова не взех количката, а само я капарирах, защото от сега се кани да я возя, да спи там, при бебето, при мен с бебето...... мъка....
Моята калпазанка е премерила е всички дрехи, седнала и легнала е във всичко що е бебешко. А като  дойде бебето - не знам!  newsm78

# 215
а днес в списанието 9 мес четох че трябва да се усещат 10 движения за 1 час. нещо не мога да разбера ако спи и не се движи пък и на всеки час ли трябва да се усащт 10 движения....мале да излиза вече че психясах Rolling Eyes

И аз това се чудех вчера. Мисля, че е грешка и са имали предвид 10 движения дневно.
Поне доки така ми каза.

# 216
и на мен доки ми каза 10-12 движения дневно,че то иначе не трябва да се спира това бебе. newsm78

# 217
Здравейте притеснени тумбачета Wink
И аз се присъединявам към честитките за нашето ноемврийско декемврийско ЦВЕТЕ! Да е здрава, силна,щастлива и обичана! Two Hearts  newsm51
Аз днес най -накрая купих тоалети за изписване: един розов на фирма "Сали" и един оранжев на "BEBETTO" за всеки случай, ако се окаже момче.До тук добре, ама като се прибрах видях, че на половината етикети има знак да не се ползва сушилня, а аз нямам балкон и съответно простор newsm61 smile3515
  Освен това всичко с нашите ремонти се проточва, а тати ме изненада "приятно", че вероятно ще работят всички съботи за да почиват от Коледа до НГ без прекъсване, то добре ама ремонта бебето ли ще го прави или баткото, щото явно няма да е таткото #Crazy newsm78
Та такива ми ти работи.......спирам
Желая приятна вечер на всички  love001

# 218
    ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ИТЪРНАТИ да е жива и здрава и много да ги радва.       А на Захира от все сърце и пожелавам скоро да се похвали с новината че е бременна и всичко този път да е ок.

# 219
Момичета споко и аз си мисля кви ли не неща,но това което ме спасява е че от началото на бременоста все си намирах и други неща за мислене,то не бяха кандидатстудентски изпити,после класирания,след това лекции 3 седмици,преместване в ново жилище,гости,сега пък трябва да уча за изпити и общо взето все си търся нещо за мислене,щото иначе  ooooh!.Понякога си мисля че добре че това което си мисля не се случва и че бебо си има негова си програма и планове,защото каквато съм паника и каквито мисли ми минават досега не знам какво щеше да му се случи.Намирайте си разни неща за мислене,за четене ,за правене.не позволявайте само това да ви е основна тема за размисъл и разговори. Да не кажа че е и супер отегчително.Имам 2 приятелки с бебета ами да ви кажа те само за бебета говорят,за хранене,обличане ,колики и тн.Искрено се надявам да не стана такава,да имам разностранни интереси,ясно е че то ще ми е приоритет ноо е хубаво според мен да имаме и други неща в главата си,така и времето ще ни минава по бързо.
Пак да помоля-тези който имат релаксацията за бременни да я качат някъде или да ми я пратят аз да я кача,защото има желаещи да си  я правят а и е много подходяща точно сега за последния един месец да ни успокоява.

# 220
6u6inka, много са сладки тези коледни костюмчета
Ще чакам после ваши снимки с тях  Wink

# 221
  • София
Ето ме и мен след прегледа!

Всичко е наред засега! Тоновете са добри, не ми засече контракции, но то винаги така става, като отида там и всичко ми минава ooooh! Доки категорично ми забрани да лежа по гръб, че тоновете на бебчо бяха много слаби. Чудех се Йоанка дали и при теб да не се е получило така с тоновете на бебка newsm78
Още 10 дена трябва да изчака малчо и дано да не бърза да излиза още.

# 222
диди радвам се че всичко е наред.и при мен е така като отидеме и всичко се оправя спират контракции и всичко е наред явно имат страх от болниците  Laughing   

eses ти в унсс ли си или съм разбрала погрешно.каква специалност.аз също влязох тази година 1 курс икономика

# 223
Честито и от мен на мама итърнити за бебка с пожелание за много радости и късмет.  newsm59 Като става въпрос за това кои до къде е стегнал с покупките за бебоците искам ад ви попитам от къде купих те чаршафчета, че аз нещо немога да си харесам нищо. Днес купих комплект за изписване на бебетто много съм доволна от покупката 24 дрешки + памучна пелена и хавлия за баня на доста добра цена. Е за сега това е от мен лек и успешен ден.

# 224
Лелееее, момичета! Колко се развълнувах от първото ноемврийско-декемврийче! Чак се разплаках от щастие! Хормоните не прощават  Embarassed

Eternity, да ви е жива и здрава щерката! Да порастне голямо и красиво цвете!  newsm51 newsm10 newsm44 smile3521 А ти да се възстановяваш бързо  Heart Eyes

Видях и на Invisible на линийката пише че вече може да си помогне със секс  Laughing

Захира, много се радвам че си добре! Ако имаш възможност може да ни пуснеш и снимки да се порадваме и ние Simple Smile А бебето...то ще си реши кога да зарадва мама и тати   bouquet

Утре и аз съм на линия на лекцията.

Общи условия

Активация на акаунт