97 DE: Колкото повече - толкова повече!

• 12 524
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Значи ще знам за догодина, като започна да търся работа, слагам push up сутиена и дирндла за по-сигурно Laughing

# 211
Значи ще знам за догодина, като започна да търся работа, слагам push up сутиена и дирндла за по-сигурно Laughing

Шоши, руулз! Party Joy

# 212
  Докато работех преди да родя, ми се е налагало да набирам персонал и ми се е случвало да получа снимки от плажа, от купон и от къде ли не.   Тях съм ги подминавала директно. Не е било неоходимо да е сниман манекен, но си личи, когато снимката е за CV.

Да ви попитам къде мога да намеря имунизационния календар на Германия. На 04.12 сме на консултация с Алекс и искам да имам предварително малко информация.

И какво представлява този Латерненфест /или нещо подобно/. В градината на Марина имаше покана за такъв другата седмица, но не ми стана много ясно какво е.

# 213
  • Germany
Точно тук в ДЕ пък кой ли ходи с деколте на работа  Whistling....повечето колежки на мъжа ми са едни тип "мъжки" ама това по неговите приказки  Wink Wink лично не съм проверявала, може и да се окаже друго  Laughing Laughing Но майтапа на страни - тук жени с големи деколтета хич не съм виждала, освен някоя рускиня или бг  Wink И между другото винаги когато съм била на работа /то само в Бг е било това/ на всички колежки с големи деколтета не съм глегала много сериозно, а и малко ми простее голямо деколте в офис  Sunglasses

# 214
В лабораторията на Сърфов са към 40 жени. Ще гледам да докопам някоя снимка тия дни и ще ви я метна - на който му се брои да брои кльосовете Mr. Green.
При мен колежките(4 броя) също са "пипнати" - прозрачни блузки, тясни полички, дъра-бъра.

# 215
  • MUC
Стига с тия деколтета...  Laughing
Мистик, казваш, че искаш конкретно Bewerbungsfotos, тогава се стараят, но и снимките са по-скъпи. Не е истина просто каква разлика може да се постигне в сравнение с обикновени снимки.
Не знам къде кандидатстваш, но по принцип снимката не е задължителна. Обаче ако пращаш, пращай качествена, това е закон за бевербунгите просто. Снимката не е основното, което се гледа, но една непрофесионално направена/избрана снимка може сериозно да прецака нещата.
Работя в тази област и ти го казвам най-отговорно.

# 216
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:36 от surfline

# 217
Аз съм прокълната. Цял ден пиша и сега като рекох да принтирам, се оказа, че принтерът се е развалил и не става. Всичко е против мен явно, каквото и да правя. Мамка му и принтер. И техника. И работодатели. И майната му на целия скапан свят.

Ако обичате, не обсъждайте повече снимките за кандидатура, направих огромна грешка, че показах каквото и да е. Благодаря.

# 218
Аз съм прокълната. Цял ден пиша и сега като рекох да принтирам, се оказа, че принтерът се е развалил и не става.

Joy е има и кофти дни. Легни си с някоя хубава книжка. Когато не върви- не върви. Гуш Hug

# 219
  • Германия
А снимката задължителна ли е за CV в Германия?
Мен ми се вижда малко смешно да ме избират по снимка.
Досега в България никогa не съм слагала снимка на CV....
Mystic, според мен използвай професионални писачи на CV.

# 220
  • MUC
Не, не е задължителна, но много хора пращат.

Мистик, нищо не съм видяла от това, което си показала, говорех наизуст.  Rolling Eyes
Сори, ако съм те обидила по някакъв начин, исках просто да помогна.

И без професионални писачи може да се справи човек.

# 221
  • Германия
Не, не е задължителна, но много хора пращат.

Мистик, нищо не съм видяла от това, което си показала, говорех наизуст.  Rolling Eyes
Сори, ако съм те обидила по някакъв начин, исках просто да помогна.

И без професионални писачи може да се справи човек.
CV написано от професионален писач изглежда по съвсем различен начин, набива се на око и по-добре "продава" кандидата.
Аз мойто не можах да си го позная. Peace

# 222
  • MUC
Имах предвид, че с малко повече четене и тренировка можеш да си го направиш и сама повече от добре. Не е философия, както се опитват да го изкарат "писачите".  Wink

# 223
Момичета, извинете за нахлуването в темата! Сина ми учи в "немско" училище и вчера учителката му ми каза, че другата седмица било "Мартинов ден" и искала да го отбележим "по немски". Аз едва от миналата година знам, че ноември Мартиновците (пак) имат имен ден. Моля, кажете как се празнува по вашите земи тоя ден?

# 224
Mистик, горе главата Hug
Ще стане. Търпение му е майката.
Късмет.
Имен ден много, много не се пра3нува тук около нас.

Общи условия

Активация на акаунт