Дружина Дюканска - весела, но не пиянска - 132

• 53 287
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Тунинг, това не означава "вечна диета"smile3511
Това означава да се научиш какво, по колко и как да ядеш!
Това означава да знаеш кога да спреш!
Това означава да се научиш да се самонаблюдаваш!
Това означава, че не трябва да се връщаш към старите си навици!
Това означава  да научиш, че храната е удоволствие, но има и обратна страна!

Това означава "добри хранителни навици /или рефлекси/"!  Всичко това го пише в книгата, ПРОЧЕТИ го !

И престани да мрънкаш и се успокой, че ще дойда лично да ти го набия в канчето, та да ти дойде акъла!  fight

newsm48   че мЪ нервирГаш нещо!

# 961
Благодаря Ви от сърце, момичета! Вдъхнахте ми надежда и стимул, а страшно се бях отчаяла. Ще се насиля да ям повече, но само при мисълта за месо и  Sick На всички Ви желая да постигнете с лекота желаните килограми!!!  bouquet

# 962
До "ВСИЧКИ" - Чудесно се развиват нещата при мен - сега съм 93.5 килограма. Утре сутринта - 95. Друг вариант не виждам..

До "рошава" - Аз алкохол по принцип не пия! На най-близките ми хора, за Рожденните Дни - само една глътка бира, колко да се чукнем за Здраве! Ииии.. глътка Шампанско на Нова Година! А за плодовете - вчера хапнах една ябълка, за което естествено съжалявам Sad

До "чочосан" - И днес му казах, че има още - хапнах пак 50 грама сиренце.. а и ябълка ще ям по-късно..

До "Vg1" - Не се харесвам на 92, това е проблема, и той е чисто психически. Иначе тези 2 килограма не мисля, че ми личът физически..

До "nelsun" - Колкото и да ме биеш - все ще ми е малко Sad

# 963
  • София
Лелеее tuningmania откъде толкова артистични умения да мрънкаш така сърцераздирателно.  #2gunfire Мисля, че си се претеглил в неподходящ момент. Няма вариант да изядеш 2-3 по-така манджи и да качиш 5 килограма.
Стегни се ! Направи една обиколка на блока тичешком ! Лягай да спиш и знай, че утрото е по-мъдро от вечерта.

# 964
Тунинг няма да ти давам съвети.Напълно те разбирам.
Тази трета фаза е нож с две остриета-споменах ли колко я мразя ooooh!
Така ,трябва да видиш от кой продукт ти се дигат килцата и да го изолираш,но не напълно
а просто преди протеиновия четвъртък да си го хапваш.
При мен завишение дават картофите и ги отбичих Laughing
И ако можеш да се успокоиш,не че и аз съм успяла напълно.,.но се боря с това гадно чувство.
Май не се въздържах със съвета hahaha hahaha hahaha

# 965
захарта с какъв подсладител сте заменили     фруктозата позволена ли е

# 966
   Здравейте момичета и момчета.

Всички неща изписани за трета фаза ми са много интересни и полезни. Не че съм отдавна на режима, но съм съгласна с Лабело. Според мен трябва да се въвеждат нещата едно по едно и да се види от кое кантара скача и от кое задържа или дава минус.

Туни, с нетърпение чакам да чуя какъв ще е резултата след протеиновия четвъртък.

Имам два въпроса. Надявам се на вашите отговори.

1. Купих си сол Калас Лайт още от самото начало. Пробвах да ям по-безсолно, но не мога. Всичко ми е безвкусно и реших, че е по-добре да си слагам сол достатъчно, за да ми е вкусно иначе рискувах да не продължа диетата. Сладките неща не ми липсват, кюфтенца и кебапчета също, много интересно, но и пица не ми липсва. Единственото, което можеше да провали диетата ми беше безсолното, респективно безвкусното ядене. Та въпроса ми е - тези, който използват такава сол или диетична, каквато аз не намерих пак ли я използват ограничавайки се или си посоляват, така че да им е вкусно?

2. Пилешкото - досега винаги преди да сготвя пилешко махах кожата предварително, но днес си направих страшно вкусно ядене с пилешки бутчета, праз, тиквичка и подправки на фурна, но не махнах кожата, а просто след това не я ядох. Мазнинката разбира се е повече в този случай. Та въпроса ми е кога махате кожата на пилето - преди или след готвенето?

Благодаря предварително на всички, които ще могат да ми отговорят.

# 967
захарта с какъв подсладител сте заменили     фруктозата позволена ли е
На Суитли-става за термична обработка. Peace
Tincheto 78 един съвет,не изолирай напълно мазнината.И си хапвай от време на време,а  за рибата направо от мазните си търси.Ако караш прекалено стрикто режима,ще пострадат-косата и ноктите. Hug
За солта,хапвай си щом ти е вкусно,но пий и много вода.
В началото използвах диетична сол,в последствие си минах на нормална.Не ми се отрази.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 20:19 от rivela

# 968
  Здравейте момичета и момчета.

Всички неща изписани за трета фаза ми са много интересни и полезни. Не че съм отдавна на режима, но съм съгласна с Лабело. Според мен трябва да се въвеждат нещата едно по едно и да се види от кое кантара скача и от кое задържа или дава минус.

Туни, с нетърпение чакам да чуя какъв ще е резултата след протеиновия четвъртък.

Имам два въпроса. Надявам се на вашите отговори.

1. Купих си сол Калас Лайт още от самото начало. Пробвах да ям по-безсолно, но не мога. Всичко ми е безвкусно и реших, че е по-добре да си слагам сол достатъчно, за да ми е вкусно иначе рискувах да не продължа диетата. Сладките неща не ми липсват, кюфтенца и кебапчета също, много интересно, но и пица не ми липсва. Единственото, което можеше да провали диетата ми беше безсолното, респективно безвкусното ядене. Та въпроса ми е - тези, който използват такава сол или диетична, каквато аз не намерих пак ли я използват ограничавайки се или си посоляват, така че да им е вкусно?

2. Пилешкото - досега винаги преди да сготвя пилешко махах кожата предварително, но днес си направих страшно вкусно ядене с пилешки бутчета, праз, тиквичка и подправки на фурна, но не махнах кожата, а просто след това не я ядох. Мазнинката разбира се е повече в този случай. Та въпроса ми е кога махате кожата на пилето - преди или след готвенето?

Благодаря предварително на всички, които ще могат да ми отговорят.
От доста време ползвам заместителя на сол на Калас,ти си взела Калас - лека, нали? Зелена опаковка, а заместителя е в кафява...намалила съм много отдавна солта в менюто си и не съм критерий, но си го правя да не ми е солено
Колкото до готвенето в 90% от случеите махам предварително кожата,особенно ако съм на ПЗ и го готвя със зеленчуци, виж ако съм в П, може и да го пека с кожата, но преди хапване я махам

# 969
Добър вечер  bouquet
Искам да споделя с вас каква млечна салата си спретнах и стана суперска Flutter
Значи сложих 200 гр извара и 2 лъжици кисело мляко в една купичка и разбърках с пасатора. Така стана една хомогенна смес, все едно цедено мляко Peace Добавих една скилидка чесън и него пасирах. После нарязах 1 краставица на мънички кубчета и смесих с млечната смес, добавих сол и си стана като млечна салата от магазина, даже по-добра Peace

# 970
привет и от мен... помните ли ме? Embarassed
Аз лекооо се отдръпнах от темата по предполагам на всички понятни причини- напоследък съм всичко друго, но не и режимна дюканка... ям шо...д, не ям много месо и въобщеее... трагедия. Embarassed както разбирате, не съм доволна от себе си и ми се ще да се стегна... но явно прасето в мен надделява...и не успявам. Не се оплаквам, споделям  Peace Simple Smile
Тунинг, това не означава "вечна диета"smile3511
Това означава да се научиш какво, по колко и как да ядеш!
Това означава да знаеш кога да спреш!
Това означава да се научиш да се самонаблюдаваш!
Това означава, че не трябва да се връщаш към старите си навици!
Това означава  да научиш, че храната е удоволствие, но има и обратна страна!

Това означава "добри хранителни навици /или рефлекси/"!  Всичко това го пише в книгата, ПРОЧЕТИ го !

И престани да мрънкаш и се успокой, че ще дойда лично да ти го набия в канчето, та да ти дойде акъла!  fight

newsm48   че мЪ нервирГаш нещо!
 Peace съгласна...много вярно, ама...
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ, които са постигнали или се борят да достигнат желаното тегло!   bouquet
Гледам, има промени- Тунинг е сменил целта....  Laughing , а ВЕщи аватара Laughing
и срещичка ще има- супер Simple Smile после ще гледаме снимки на фиданки Simple Smile
прегръдки и успех! Hug

# 971
ТУНИНГ, върнах се по страничките назад и полудяяяях Crazy Heart Eyes Ама ти си станал друг човек направо. Различно е изражението ти. Изглеждаш супер!!! Shocked Отличен резултат!!! smile3501 smile3501 smile3501
п.с.- извинявам се, но от шаш, пуснах нов пост, вместо да коригирам стария...
и имаааш мнооогоо хубава усмивка...пу пу. не отслабвай повече Hug

# 972
До "ЛориХю" - Не мога да спя, като съм над 90 килограма Sad

До "rivela" - Че няма да ям повече пица и сладко, е ясно. Но..

До "Tincheto 78" - Да не съм луд да чакам до Четвъртък. Утре съм само на "П"..

До "ros4enka" - Аз си стигнах целта, но след една тънка пица (400 грама) и един десерт (200 грама) всичко отиде на кино. Мерси за комплимента Hug

# 973
фруктоза - подволена ли е

# 974

Общи условия

Активация на акаунт